Şimdi Ara

Garanti bankası anneme kredi başvurusu yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Annem bir devlet kurumunda taşeron işçi olarak çalışmakta. şirket bu sene başı değişti ve yeni bir bankayla anlaşıp maaşı garanti bankasına yatıracağını ve hesap açtırmalarını söylemiş. annem ve 2 arkadaşı bugün garanti bankasına giderek hesap açtırmış. eve geldiğinde akşamında bankalardan gelen mesajlara bakarım. annemin telefonuna bugün bankadayken garanti bankası internet şubesine giriş yapılmış ve şifresi gelmiş. oradaki görevli annemin internet şubesine giriş yapıp hem avans hemde 30bin tl'lik ihtiyaç kredisine başvurmuş. diğer annemin arkadaşlarına bunu yaptı mı bilmiyorum çok geç haberim oldu durumdan. internet şubesine girip neler karıştırdıklarına bakmamla fark ettim. bu dolandırıcılık değil midir ? bunu nereye şikayet etmemiz gerekiyor ? kredi başvuru durumunda görünüyor. bunu fark etmesek başvuruyu yapan görevli çalacak mıydı bu parayı?



  • Direkt olarak mahkemeye başvurmanızı öneririm sonuçta internet bankacılığına girilen bilgisayar belli şube içerisindeki bilgisayardan girilmiş. Çalışanların, annenizin yetkisi olsa dahi girme yetkileri yoktur.

    Annenizin dolandırıldığını, internet bankacılığı giriş loglarına bakılmasını talep edin daha önce yaşanmış birkaç emsal olayda bulursanız, tazminat davası bile açabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olayın sonucu ne oldu?@Tyue
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.