|
DAVET KODU: JIB72NKG Nasıl Kazanacaksınız? (Adım Adım Anlatım) 1-) Uygulamayı İndirin: ![]() Telefonunuza "Garanti BBVA" mobil uygulamasını indirin. 2-) Müşteri Olun: ![]() Uygulamadan "Müşteri Olmak İstiyorum" butonuna basın. Kimliğinizi yanınıza alın ve NFC özellikli telefonunuzla bilgilerinizi okutun. Kısa bir görüntülü görüşme ile hesabınızı anında açın. 3-) Davet Kodunu Girin: Müşteri olduktan sonra uygulamada Profil > Promosyon Kodu alanına gidin ve şu kodu yapıştırın: JIB72NKG (Bu adımı atlarsanız bonus gelmez, dikkat!) 4-) Banka Kartı Başvurusu Yapın : ![]() Son olarak, hesabınıza bağlı bir "Paracard" (banka kartı) başvurusu yapın. Kartın evinize gelmesini beklemenize gerek yok, başvuru yapmanız yeterli. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// DAVET KODU: JIB72NKG Hepsi bu kadar.Bu adımları tamamladıktan sonra 1.500 TL bonusunuz hesabınıza tanımlanacak. Bilgiler:
Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve şubede devam etmesi durumunda davet eden kişi ödüle hak kazanamaz. Davet eden müşterimizin kampanyadan yararlanabilmesi için Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi ve Garanti BBVA bireysel müşterisi olması gerekmektedir. Müşteri olduktan sonra siz de kendi davet kodunuzla arkadaşlarınızı davet edebilir ve her kişi için 1.500 TL, toplamda 30.000 TL'ye kadar kazanabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın! |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android