Şimdi Ara

GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
18
Favori
501.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gano Excel babam kullanıyor.2009 yılında By Pas ameliyatı olmuştu,iki damar alınan ayağı sürekli şişiyordu.
    Gano Excel kapsü tablet ,çay ve kahvesinden kullanıyor.Ayağındaki şişlik indi.Bende diş macunu ve sabunu kullandım,çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum.
  • gano excel G kullanıcısına yanıt
    Ürünü kullanarak nasıl 21 kilo verdiniz .Bizimle paylaşırmısınız
  • iletişim için 0531 627 05 61
  • Lütfen bir şeyin ayrıntısı bilmeden onun hakkında yorum yapmayın. Ben 5 aydır bir arkadaşımın satmasına karşın kullanıyordum. Hiçte bir zararını görmedim. Bir ay önce kadar da kendim satmaya başladım. Hem para kazanıp hem ürünlere daha uygun fiyata ulaşıyorum. Gano ASLA bir ilaç değildir. İçinde bulunan REİSHİ mantarının özü ile hazırlanış kahveleri sabunları olan bir ürün grubudur.


    Düzgün kullanıldığı taktirde kilo verdirmeye yardımcı olur.


    Para kazanacağız diye insanları zehirlemiyoruz !! Sattığım ürünü kullanmadan bir başkasına satmam !

    Bu siteye bugün üye oldum ama bu daha önceden takip etmiyordum demek değil ! Tuhaf suçlamaları görünce dayanamadım ve yazma gereği duydum. Kimse hemfikir olmak zorunda değil . Bu ürünleri kullanıp yararını gören bir çok kişi var.

    Biraz araştırıp konuşmakta fayda var..




  • bende gano excell in kapsülünü çayını ve sabununu kullanıyorum.burada kullanmayan insanlar atıp tutuyor. ben 6 yıldan beri vitiligo hastasıyım. bir sürü krem kullandım hepsi artık bana iyi gelmemeye başladı hatta en son çare ışın tedavisiydi. bu ürünleri kullandım ve çok faydasını gördüm ve vitiligom kayboldu. kullanmadan veya bir hastalığı olupta kullanmayan boşa yorum yapmasın. bana yan etkisi bulunsaydı hiç teredütsüz burada yazardım bana yan etkisi oldu Alllah kahretsin derdim merak etmeyin. kullandıktan sonra benim gibi yorum yapın burada. bu bir ilaç değil gıda takviyesi üründür. sadece buna ümit bağlamayın dengeli ve sağlıklıda beslenin. herkese sağlıklı günler dilerim.
  • konuda kullanıcıdan çok satıcı var galiba. distribütör arkadaşlar gano excel ürünlerinin göz sağlığına faydaları nelerdir?
  • Ya arkadaşlar benIm kilo problemim var kac kere diyete basliyorum ama devam edemiyorum anne ve babam cok yararini gordu acaba kilo konusundada gozle gorulur bi yarari olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1-2 yıldır burda yazılanları görüp kullanan arkadaşlar olmuştur.

    Gerçekten bi yarar gören oldumu ? 0 mesaj lı arkadaşlar yazmasın ....
  • babamin elinde şişlik varfi enfeksiyonel onu indirdi bende acaba ise yararmi diye zayiflama muslisini aldim yarin kullanmaya baslicam bakalim ise yariycakmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürünler gerçekten de faydalı, ben kendim ankarada bayisiyim bilgi almak isteyenlere yardımcı olabililrim. Numaram : 0532 620 44 83
  • Ben zayıflamak için yulaf aldım acaba sabah kahvaltida iceccek olarak mi icicem yoksa sadece onumu yiyecegim bide yine ayni yememe devam etsemde kilo verirmiyim illaki yaninda diyettemi yapmaliyim bilginiz var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar, urun hakkında birçok yorumlar var. Şahsen 2 sene önce duymuş ve üye olmam tavsiye edildi, o siralar anway ürünleri kullaniyirduk. Bu ürünü pek benimsemedim hakkında araştırma dahi yapmadim. Anway deki ayrilisim üründen çok para kazanmak konusuydu lanse edilen. O ürünü çok önceden biraktik. 1 ay öncesinde gano ile tekrar tanisip araştırma yaptim internetten. Denemejten zarar gelmez dedim , kapsül cay kafe sabun dişmacununu tahilini kullandik ailece, 15 gün sonra halsizlik gitti ,yorgunluk gitti, triotlerimde %20 calisiyor, mide agrilarim kalmadi hatta tuzlu ve tuzsuz fistik yiyebiliyorum artik, ileriki dönemlerde dahada faydasini gorecegime inanıyorum. Seker ilaci kyllandigi halde 400 sen düşmeyen teyzenin 15 gün sonra 200 düştüğünü , agrilarinin gittiğini söyledi, cilt kuruluğu olan bi kardeşimizin duzeldigini gördüm, hatta terlemeye bile başladı dedi babası. Gelelim kazan yönüne bu isin ticaretini yapmiyorum. Yakinlarimdan para kazanmak adetim değildir. Şükür kazancim zaten iyi. Önemli olan saglikli olmak. Kaldiki ilaç firmalarinin doktorlara verdikleri pirimleri göz önüne alip insanlara kimyasal enjekte etmekten cekinmemeleri, tibbin artik doğal yöntemleri bile savunmaları mevzu bahisken neden ilaç kullanayim. Konu çok uzun aslında . kullandim memnunum kisacasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rizeçayeli R kullanıcısına yanıt
    Ganoderma Lucidum 2 yaşından küçük çocuklara ve hamile bayanlara tavsiye edilmez çünkü dna'nın korunmasına yardımcı özelliği vardır yani dnanın değişimini önler.Ayrıca bağışıklık immodülatörüdür yani bağışıklık sistemini değiştirir ve güçlendirir.Bağışıklık sistemi oturmamış bir bebeğe bağışıklığı değiştirici ve güçlendirici ürün vermek ne kadar doğrudur sizin takdirinize bırakıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashbacter -- 25 Mart 2015; 22:52:55 >
  • fabl F kullanıcısına yanıt
    Eskiden 118 kilo şu anda 102 kilo olan gano üyesi biri olarak sana şunu söyleyebilirim:

    1-Hiç bir ürün tek başına zayıflatmaz olsa olsa zayıflamaya destek olabilir.Diyet ve egzersiz şarttır kilo vermenin en etkili ve sağlıklı yolu bu iki unsurdur.(Aile doktorumun bana tavsiyesi zayıflamak için asla ilaç kullanma şeklinde olmuştur ve bende kendisini dinledim)
    2-Spor yapmadan ve hızlı bir şekilde zayıflarsan vücudunda sarkmalar olabilir ayrıca bağışıklı sistemin zayıflar.
    3-Aldığın ürünü sabah kahvaltısında ve ara öğünlerde light sütle birlikte kullanabilirsin.Laktoz intolerant isen laktoz intolerantlar için özel sütle kullanabilirsin.
    4-Aldığın ürün direk zayıflamaya yardımcı bir ürün değildir.Sindirim sistemini düzenlemeye ve içindeki spirulina sayesinde günlük esansiyel aminoasit ihtiyacının bir bölümünü karşılamaya ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.
    5-Aynı şekilde beslenmene devam edersen zayıflayamazsın Einstein'ın da dediği gibi sürekli aynı şeyi yaparak farklı sonuçlar elde etmeye çalışılmaz.
    6-Zayıflayıp forma kavuşmanın en geniş çerçevedeki yöntemi beslenme alışkanlıklarını ve hayat tarzını değiştirmektir.

    Zayıflama çalışmalarında sana başarılar dilerim.




  • cetera kullanıcısına yanıt
    Ganodermayı ithal eden firma üyelerine yaptığı duyuruda yasal mevzuat doğrultusunda hiç bir şekilde sosyal medyada ve internet sitelerinde ürünlerin reklamlarının yapılamayacağını ve şu hastalığa iyi geliyor bu hastalığa iyi geliyor gibi açıklamalarda bulunulamayacağını aksi takdirde bu tarz eylemlerde bulunan üyelerin üyeliklerinin iptal edileceğini ve şirket avukatlarının gerekli yasal işlemleri takip edeceğini bildirmiştir.İnternet sitelerinde ve sosyal medyada sponsor numarası vermek şirket politikası gereğince yasaktır.

    Bu konuda kısa bir bilgi verdikten sonra sana yukarıda yaptığım açıklama doğrultusunda buradan bilgi verilemeyeceğini belirterek, kendi kendine araştırma yapmanı öneririm.İngilizcen varsa bir çok kaynağa ulaşabilirsin.Eğer kaynak bulma konusunda sıkıntın olursa özel mesajla kaynak isteyebilirsin.Yardımcı olmaktan memnun olurum.
  • cetera kullanıcısına yanıt
    bir tanıdığımız ms hastası ve hastalığın kötüye giden seyri olumlu yönde değişmiştir kullananların cildinde göz görülür bir gençleşme var ve ben anneme kanserleşen bağırsak polipleri için başlıyorum.sonucu burda da yayınlıyacağım inş olumlu yanıtlarla gelirim size.birde egzemada muhteşem sonuç alındığına şahit oldum.
  • fabl F kullanıcısına yanıt
    Hocam zayıflamak istiyorsan yemeklerden önce tüketmen yeterli


  • arkadaşlar şuana kadar verdiğim üyeliklerde kullandığı ürünlerde aldığı sonuçlarda basur verme timüru olan arkadaşta tümürü küçüldüğünü çekilen filime dr bile şaşmış reflü basur ağız hastalıkları karaciğer yağlanması barısak ihtiyaplanlanması ben zer hastalıklar kısırlık varda var sonuçlar alınmıştır bizimle ekibimize katılmak isteyenler 05554085018 araya bilirler
  • Arkadaşlar, Gano Excel beraber çalıştığım bir arkadaşımın eniştesi bayilik işini yapıyormuş. Bir gün seni kahve içmeye götüreceğim diyerekten arabasıyla aldı götürdü. Gittiğimizde, özellikle başıörtülü ve başörtüsüz bayanların ilgili olduğu bir toplantı oldu. Yaklaşık 1,5 saate yakın sunum yapıldı. Dedim, sağlık ve kazanç boyutuyla dinledim. Burada ürünü önce kişi olarak alıyorsun kullanıp faydalarını gördükten sonra başkalarına önerebiliyorsun. 2'li paket sunumu var. 1.ncisi 400,00 TL civarı, 2.ncisi 920,00 TL civarı gibi... Ürünleri şikayetin üzerine tek tek kullanımıda var. Anladığım kadarıyla buradan amaç, hastalık gelmeden oluşabilecek hastalıkları önleyerek, kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek. Diğeri ise kendin dahil 6!şar kişilik bir grup oluşturarak bayi haline gelmek ve bunu diğer tanıdık ve tanımadık bireylerin kullanımı sağlayarak kar edebilir şekilde kendi network marketing sistemini kurmak. Daha çok çalışmayla ve ürün kullandırtmak suretiyle katlanabilir kazanç sistemini kullanmak.

    Peki ürün paketinin kullanıma bağlı faydaları nedir derseniz?

    Kendim kullanım farklılıkları gördüm.

    Bende, Kronik Rektit, İrrabl Bağırsak Sendromu var, Hepatit B, Mide yanması ve reflü gibi hastalıklarım var.

    Ürünlere biraz tereddütlü bakıyordum. Kullanmaya başladığımda pek bir şey farkedemedim. Hatta vazgeçmeyi dahi düşündüm. Çünkü, toplum olarak planlı, programlı işler bize cazip gelmeyim, kısa sürede alışkanlıklarımıza geri dönebilecek tembelce işlerimize geri dönebiliyoruz. Biraz sabırlı olmak gerekiyor. Kullanmaya devam etmek gerekiyor. Kilolu birisiyim. Hepatite ve karaciğer yağlanmasına bağlı olarak, karnımda şişkinlik, aşırı gaz ve kabızlık sorunum ve yan gelip yatan ve bu şekilde TV ve internet kullanan birisi hareketsiz biri olarak reflü ve mide yanması şeklinde hastalıklarım vardı. 2 ay kadar tam anlamıyla bir değişiklik gözlemleyemedim. 2,5 ay gibi bir süre zarfında kabızlık, karında şişkinlik, midede yanma ve reflü gibi şikayetlerim % 60 oranında azaldı diyebilirim. Birde yorgunluk ve sık sık hastalanıp antibiyotik, grip ilaçlarını kullanmamaya başladım. Bilmiyorum ama, sadece sağlık deyip işin ticari kısmını yapmayım diyorsanızda bu ürünü kullanmanızı önerebilirim. Ama, faydasını gördükten sonrada ister istemez bu ve buna benzer rahatsızlıklar yaşayanlara çevrenizdeki insanlarada bunu önerir hale geliyorsunuz. Gerçekten mucizevi bir ürün. Önce alın, sonrasında faydasını görün en azından sağlığınız için, daha sonra devam ettirip, ettirmemek size almış. Ama, şu gerçek faydasını görüp, çevrenizdeki hasta olan insanlara önermemek büyük bir vicdansızlık olur. Sakarya'da ikamet etmekteyim. PM'den mesaj atabilirsiniz. Toplantılara katılımızı sağlayabilirim. Önce ürünü alır kullanırsınız. Faydasını gördüğünüz taktirde tavsiye eder sizde sağlığınızla birlikte bu Network Marketing katılır çok büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Bu sistem bencilliği kabul etmiyor.




  • Oooooo

    Konuya tüm dolandırıcılar doluşmuş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.