Şimdi Ara

GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu? (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
18
Favori
501.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 9vs6 9 kullanıcısına yanıt
    şuan kullandığınız ürün kaliteli ve sizde bunun farkındasınız bunu çevrenizdekilere yayarak onlara da bu kaliteyi tattırarak sizde o şekilde ticaretinizi yapabilirsiniz ürünlerimiz kalitelidir bu kaliteyi yayarsanız eyer sizde kendi ekibinizi kurup ticaret olarak büyütebilirsiniz yani klasik ticaretten çok farklıdır bende gano exceldeyim harika bir firma adaletli bir sistemle çaılışıyor gano excel firması
  • a.f.y. kullanıcısına yanıt
    bana saadet zincirini açıklarmısınız?
  • veysel2121 V kullanıcısına yanıt
    an itibariyle paketini almış bulunmaktayım ancak ticaret için değil. sadece ürünleri daha uygun fiyata alıp verebilmek için. ama şirketin 1 sene önceki fiyatlarıyla karşılaştırdığım zaman hakikaten abartılı bir fiyat artışı var dolara bağlı olduğu için mi bilmiyorum ama insanların 1 diş macununa 30 tl vermeyeceklerini de bilmeleri lazım. iş kaliteli ürünü uygun fiyata sunabilmektir. abartmaya gerek yok. 25 lira iken çikolatası ki acayip güzeldir şu anda 40 tl alış fiyatı var satışına bakmadım bile. öğrenci adamlara veremezsiniz bu fiyatlara. isteyene firma satış fiyatlarına veririm sabun 15 lira macun 18.
  • Bizim milletimiz kandırılmayı çok seviyor nedense bu ürün bu kadar iyi bir ürünse niye satmak için bu kadar çabalıyorsunuz alıp çevrenize dağıtın hayrınıza. Ben de kandırılanlardanım, 990 lık paketi aldım 3 ay kullandım zararını gördüm ve kalan tüm ürünleri çöpe attım zira kendim zararını gördüğüm bir ürünü kimseye tavsiye etmem. Tavsiye edenler bu işin para kazanma kısmındalar.
  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    kullanmaman gerekiyormuş kim diyor size bin tl bayılın diye . içinde bulundurdugu mantarı kullanmaması gerekenlerden birimişsin iyi araştırmadan yola girmişsin kaybetmişsin senden başka kötüleyen yok bu ürünleri forumda paranıda çöpe atmışsın geçmiş olsun...
  • 9vs6 9 kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi Gano satıcıları hiçbir yan etkisi olmadığını ve herşeye faydalı olduğunu söyleyerek sattılar bu ürünü bana ve ben kullanmak için alacağımı söylememe rağmen bana en küçük kullanıcı paketinden bahsetmediler. Bu paketin varlığını üye olduktan sonra gördüm. Evet araştırmadım çünkü bu saçma ürünü satan kişi çok güvendiğim çocukluğumdan itibaren tanıdğım bir insandı önerdiği için araştırma ihtiyacı hissetmedim. En dost bildiğin insan bile para kazanmak uğruna dostunun sağlığıyla oynayabiliyorsa bu gano excel denen saçma ürünü satan kimseye inanmam. Bir zincir ve zincire her halka eklendiğinde para kazanıyorsun ürünün faydası değil önemli olan...ne kadar çok üye o kadar çok para.... Ben 990 TL kaybettim bu hiç önemli değil. Para yine kazanılıyor ama sağlık kazanılmıyor. Niye rahatsız oluyorsunuz, ben kullandım zararını gördüm insanları bilinçlendirmek adına yazıyorum. Ürüne bu kadar güveniyorsanız olumsuz görüşler sizin için bu kadar önemli olmamalıydı.
  • Evet arkadaşlar..bu ürünleri bende kullandım..öyle yada böyle..iki kişi öldü diye insanları korkutmayın lütfen...İMMUNEKS ve SOLGAR adli ilaçlar eczanelerde satılıyor değil mi...peki onların da reishi mantarı nda bulunan beta glucan içerdiğini ve immun sistem destekleyici olarak satıldığını biliyor musunuz..Ayrıca şu bir gerçek ki en güvenilir dediginiz orjinal doğal bal bile içerdiği maddelere karşı alerjiniz varsa sizi anafilaksi ye sokup öldürebilir..Lütfen ingilizce bilen arkadaşlarwww.pubmed.com a girip arama bölümünden Ganoderma lucidium yazarak bilimsel çalışmaları inceledim..Adamlar 15 senedir çalışma yapmış..En azından emeğe saygı gösterip okuyalım..Bakalım..gerçekten zararlı ise tavsiye etmeyelim..
  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    kısacası o senin probleminmiş araştırsaydın.rahatsız olan kim banane kendi düşen ağlamasın. işi para ve nm olarak görüp ürünleri kötülemek mi, çok genel geçer ve bilençlendirmek adına olduğunu sanmıyorum. hangi ürünlerini kullandın ve ne zararını kullandın yazın insanlar ona göre bilinçlensin biz hangi ürünlerin neye faydalı olduğunu yazıyoruz kullandığımız ürünlerden sizdende bekleriz hangi ürünleri kullanıp zararını gördğünüzü yazın o şekilde bilinçlensin millet.
  • Klasik satıcı savunmaları sizinki. Ben üye olduğum halde para kazanmak uğruna bu ürünleri satmadım zararını gördüğüm için. Forumun diğer sayfalarını okuma zahmetinde bulunursanız ne zarar gördüğümü de öğrenirsiniz. Satıcı vasfındasınız ve tabi ki sattığınız ürünün zararı olduğunu kabul etmiyorsunuz ,nitekim işin ucunda para var. Bırakın ahkam kesmeyi siz üç kuruş para kazanacaksınız diye insanların sağlığıyla oynamayın.
  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    insanlara zahmette bulunmalarını söylüyorsunuz yani zahmet edip yazmıyorsunuz ne acayip :) satıcı değilim arkadaşım ben . ben zararını gördüm demenin neresi faydalı bir yorum etrafımdaki kimse sağlık sorunlarıyla karşılaşmadı ne acayip dimi çünkü ne tür rahatsızlığı vardır soruyoruz ona göre ürün tavsiyesinde bulunuyoruz. olaya ters açıdan bakalım siz paranızı kaptırmışsınız ağzınız yanmış kötülüyorsunuz sebep işin ucunda para var. sağlığında kötülük gördüğüm ürünü tavsiye edip vermem ben eşime dostuma veriyorum yarın öbür gün bakacak yüzüm olsun isterim kendime faydalı görmediğim ürünüde vermem. 1lirada para kazanmışlığım yoktur aksine ürünler zam aldığı halde eski fiyatlarıyla veriyorum.paketleri bile sorgulamamışsınız 3 ay ürünleri teker teker alıp kullandım daha sonrasında paket aldım içinde kullanmadığım ürünleri kullanan insanlara verdim. sizin derdiniz ne sağlık ne para sanırım dost kazığı.
  • 9vs6 9 kullanıcısına yanıt
    İnsanlara değil size zahmette bulunup okumanızı söylemiştim. Ben bu forumdaki bütün sayfaları tek tek okudum. Ne zarar gördüğümü forumda zaten yazdım. Siz madem ki okuma sıkıntısı çekiyorsunuz 7.11.2015 te yazdığım yazıyı buraya kopalıyorum.

    "Bu ürün tam bir yalan. Üye oldum sağlık denildiği için. 2 ay kullanımım sonucunda bütün kan değerlerim yerinden oynadı. Kolesterolüm yükseldi kolesterol ilacı kullanmaya başladım. Vücudumda şişmeler oldu kortizonlu ilaç kullanmaya başladım. Bu ürünü pazarlayanların tek amacı üye bulup para kazanmak. Bu arada insanlar şikayetlerini bildirince de eksik kullanmışsın kapsül sayısını artır derler, sen kullanmadan ürünü kötülüyorsun derler, tamam arızayı buldu onarıyor derler, biraz daha devam etseydin iyileştirecekti bütün hastalıklarını derler. daha liste uzun derler de derler, Ancakkkk iyileşen birinin eski ve yeni kan değerlerini istediğinizde bin dereden su getirip yollayamazlar çünkü ellerinde böyle bir kanıt yoktur. Sadece laf vardır. Konuşur da konuşurlar, ispat sunamazlar. Bu ürünü kullananlara tavsiyem ömrünüzü kısaltmak istemiyorsanız bırakın, yok ben kullanmaya devam edecem diyorsanız kan değerlerinizi mutlaka kontrol altında tutun ki zarar görmeye başladığınızda ölmeden kurtulabilesiniz. Para hırsı uğruna çevrenizdeki insanlara zarar vermek de teröristliktir. Sağlık diyerek insanları kandırmak da dolandırıcılıktan başka bişey değildir.
    Herkese sağlıklı yaşam diliyorum."

    Ayrıca bir arkadaşımın da karaciğer değerleri çok fazla yükseldi, doktor kontrolünde halen değerlerini düzeltebilmek için çabalıyor. Ve bende halen kolesterol ilacı kullanmak zorundayım.

    Siz nasıl bu ürünü pazarlamak adına her şeyi söyleyebiliyorsanız ben de zararını gördüğüm bu saçma şey için gördüğüm zararı söyleyebilirim.

    Satıcı değilim diyorsunuz ama nedense kendi kendinizle çelişip eski fiyatlarıyla veriyorum diye de belirtiyorsunuz. Zararına satmıyorsunuz sonuçta eski fiyatla aldığınız ürünü eski fiyatla satmak satıcı olmadığınız manasına gelmiyor.

    "Siz paranızı kaptırmışsınız ağzınız yanmış kötülüyorsunuz sebep işin ucunda para var" diyorsunuz. Sonuçta bu ürünler satılabilir ürünler satsaydım eğer zaten paramı kurtarırdım ancak sağlık malesef ki yerine gelmiyor. Dost ise çevremde çok var sahte dostlara zaten ihtiyacım yok. Bu sayede sahte dostumu ayırt etmiş oldum.

    "sağlığında kötülük gördüğüm ürünü tavsiye edip vermem ben" demişsiniz. İşte ben de tam bu nedenle burada gördüğüm zararı yazıyor, insanları uyarıyorum. Siz sadece eşiniz dostunuzun yüzüne bakabilmek için satış yaparken (eşiniz dostunuz olmasa nasıl satarsınız bu da bir muaamma); ben zararını gördüğüm bu ürünler nedeniyle insanları uyarıyorum ne eşime dostuma, ne de tanımadığım insanlara bu ürünlerin pazarlamasını yapmıyorum. Siz yararını gördüyseniz bende zararını gördüm o halde sürekli benim yazdıklarımı eleştirmeniz yine kendi kendinizle çelişiyor.
  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    satıcı olmak ticaret yapmak farklı benim yaptığım gibi insanlara bunu tanıtıp yardımcı olabileceğimi düşünüp dışarda 5-10 lira fazladan para verip alacakları ürünü aldığım fiyattan vermek farklı şeydir. maaşım var öğretmenim, ürünleri karıyla satsam cebime ayda 100 lira fazla girer bunun için mi insanları yalan önüne atalım yapmayın allah aşkına :) eşim dostum olmadan satış yapılamıyormuymuş yazın bakalım googleye kaç tane satış sitesinde bu ürünler var bir bakın.eş dost yüzüne bakabilmek için nasıl satış yapılır zengin olunca eş dost çoğalıyor onun gibi bişey mi:) her ürün her insana faydalı değil elbette sizde ters etki yaratmış belliki bunun için diyoruz araştırmadan sağlık adı altında her önünüze geleni almayın sizin durumunuzda olan insanlar bunu dikkate alıp ürünleri kullanmasın. ama sen kalkıpta diş macununun zararı var dersen sormazlarmı adama mucunu paketiyle mi yedin? genellemek yanlış insanlarda enayi değil benim ürün tavsiyesinde bulunup bizzat elimden alan doktor, avukat, mühendis,öğretmen vs. yani belli başarıları göstermiş ortalama üzerinde akıl yetilerine sahip insanlar var zararına gördüde mazoşist mi bu insanlar hala isteyecek veya baya baya salak bunlar ya parasını çöpe atacak.terörist felan da neymiş kimse kurşun dayamıyorki kafanıza alın diye keyfi bir konu ister al ister alma. kısacası almayın yani insanlar almasın bunu gano ürünlerini satanlar sahtekar kullananlar aptal şirkette gavur şirketi. konuyu kapatalım bizde ölcez yakında zaten . neyse beyefendi siz mesajınızı verdiniz ben verdim ortada konu kalmadı sanırım. sağlıcakla kalın.
  • Nasıl ki her araca her parça uymazsa. Nasıl ki, her hayvan her yiyeceği yiyemezse. Her insana da her tedavi uymaz. Kendilerini doktor yerine koyup birilerine fayda vermiş diye herkese aynı ürünü satmak ve kendini doktor pozisyonuna sokup buna insanları ikna etmeye çalışmak zavallılıktır. Kul hakkıdır. ben onların yalancısıyım diyerek bu işin içinden sıyrılamazsın.

    Bir diğer zavallılık ise; kendisine üye yapmaya çalışarak para kazanma zavallılığıdır. Piramidin üsütündekiler para kazanabilir ama piramidin en altındaki çok çok büyük çoğunluk zarar edecektir, aldatılacaktır. hem de ne için, üstekiler ufak bir mebla kazansınlar diye.

    İşin içinde menfaat çarkı varken ( daha doğrusu üyeleri böyle kandırıyorken ) bunun bir sağlık çalışması olduğu söylenemez.

    Olsa olsa kişilerin psikolojisini bozan bir çalışmadır bu. Daha ötesi değil.

    ürününe güveniyorsan eczanede satarsın. Gidip milleti kendi malını almaya zorlayıcı bir sitemle satamazsın ürününü.

    Son olarak, açıklamalarım yeterli gelmediyse tavsiyem o kişinin doktora görünmesidir..
  • Bende İzmirden bir arkadaşımın zoru ile üye olup 470 Tl'lık paket aldım, ürünler 2 aydır bir arkadaşın dükkanında kullanmadım, kimseyede vermedim, öylece bekliyor, ne yapacağım bilmiyorum
  • Bu forumun eski üyesiyim, bildiğim konularda insanlara yardım etmeyi severim. Bu sitede uzmanı olduğum hasar hakkında konum da bulunmaktadır. Emekli olduktan sonra aksatsam da bundan sonra daha sık uğrayacağım.

    Samsundayım, 1 aydır kullanıyorum. Endokrin hastasıyım.

    hasanyy@mynet.com

    Mail atın

    Veya Facebook'ta

    hasan Yavuzyilmaz ( Atatürk profili )

    Mesaj atın detay vereyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zinde68

    Bende İzmirden bir arkadaşımın zoru ile üye olup 470 Tl'lık paket aldım, ürünler 2 aydır bir arkadaşın dükkanında kullanmadım, kimseyede vermedim, öylece bekliyor, ne yapacağım bilmiyorum

    kullanın efeendim, çok şükür ben 1 ayda 2,5 kilo verdim. Horlamam gitti.
  • ganoexcel32 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben gano excel aldım ama kullanmadım bu ürünlerı benden alırmisiniz
  • Bizim komşu annemi kandırmış küçük kardeşim 7 yaşında annem demir eksikliği var demiş kadın hemen sıcak çikolataları anneme satmış. Evdekilerle kavga etcez nerdeyse içerisinde zararlı maddeler var ben kardeşime bunu içittirmem diyorum daha kadına güveniyorlar bana güvenmiyorlar allah sağlık ve eğitim üzerinden ticaret yapanların yanına bırakır mı?

    İnat ettim içirmiycem burdaki yazıları okutcam ve o getirdiği kutuyuda iade ettircem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 30 Ocak 2017; 3:22:30 >
  • mucize vadeden ürünlere karşı antipatim var.
    yüzde 10 çıkıyor yüzde 90 ya zarar ya boş.
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim bu ürünün ilaç olmadığını yetkililer üzerine bastıra bastıra söylüyorlar ürünler gıda takviyesidir. Her kafadan bir şeyler çıkıyor ürünleri ben şahsen kullanan biri olarak çok memnunum ve çok samimiyetle söylüyorum herkesede tavsiye ederim.
    Türkiyede koşu yolunda kocaman binaları var resmi yasal olmayan şey olsa oraya o binayı dikemezler. Ayrıca bu ürünler malezyadan geliyor yani yasal sorumluluklar yerine getirilmeden o ürünleri içeri sokamazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan1978 -- 30 Mart 2017; 18:26:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.