Bildirim
Gangplank Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Taşır tabi.Varillerini iyi kullanırsan çok vuruyor.13 levelden sonra cdr kastıysan varillerin süresi kısalıyor. -
13 lvlden önce kasınca olmuyo mu -
quote:
Orijinalden alıntı: Prowind
13 lvlden önce kasınca olmuyo mu
Oluyor ama 13 levelde güç patlaması yaşıyor.Çünkü E ve Q fullenmiş oluyor. -
Gangplank'in 13 level "güç patlaması"'nın sebebi varillerin 5 level olması veya full Cdr kasmış olması değil, ulti'nin pasifi yüzünden 7 ve 13 levellarda koyduğunuz fıçıların patlatma Canına inmesi daha çabuk oluyor, koyduğunuz gibi patlatabiliyorsunuz yani. İstersen w fulle istersen ap tank gp oyna 13 levelda yine yaşarsın o "güç patlaması"nı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lanede istediğin kadar tokatla her türlü ayakta duruyor. lanet bir hero. skillseti maşallahlık. adc apc jungle nereye oynarsan oyna. -
quote:
Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan
Gangplank'in 13 level "güç patlaması"'nın sebebi varillerin 5 level olması veya full Cdr kasmış olması değil, ulti'nin pasifi yüzünden 7 ve 13 levellarda koyduğunuz fıçıların patlatma Canına inmesi daha çabuk oluyor, koyduğunuz gibi patlatabiliyorsunuz yani. İstersen w fulle istersen ap tank gp oyna 13 levelda yine yaşarsın o "güç patlaması"nı.
-
hocam esi zirh delme oldigu icin e q combosuyla adc tekliyorsun essence trinity infinity rapidfire cannon rakibe gore bot pd harika oluyor
Ebedi + üçlü aldığında aşırı güçlü ama onun dışında zorlanıyor. Farma ihtiyacı var yetenek istiyor. İyi idare edersen çoşuyor.
Gangplank ile gümüşten çıkmıştım kolayca.Öyle güçlü çar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pasifi ve ekstra altınlar yeter. -
Konusu açılmıştı. Forumda arama yapmadan konu açmayalım. Boşuna kirlilik oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
Konusu açılmıştı. Forumda arama yapmadan konu açmayalım. Boşuna kirlilik oluyor.
Önce arama yapmıştım ama 6.2 yamasından sonraki durumunu öğrenmek için konu açtım.
quote:
E değil mi o? ulti bi tek fıçı sayısını arttırıyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Kral.
quote:
E değil mi o? ulti bi tek fıçı sayısını arttırıyor diye biliyorum
Fıçı sayısını arttıran E. Şu 7 ve 13. seviyelerde düşme olayı ultide yazıyordu hala öyle mi bilmiyorum. Pek de fark etmez gerçi sonuçta ulti de 6 leveldan sonra açıldığı için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X