Şimdi Ara

Gangplank Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu Gangplank oyun taşıyabilir mi? Qsu hariç skill cdleri uzun ama herkes çok güçlü olduğunu söylüyor. Tavsiye edebileceğiniz taktikleri yazarsanız sevinirim.

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taşır tabi.Varillerini iyi kullanırsan çok vuruyor.13 levelden sonra cdr kastıysan varillerin süresi kısalıyor.
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    13 lvlden önce kasınca olmuyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

13 lvlden önce kasınca olmuyo mu

Oluyor ama 13 levelde güç patlaması yaşıyor.Çünkü E ve Q fullenmiş oluyor.
  • Gangplank'in 13 level "güç patlaması"'nın sebebi varillerin 5 level olması veya full Cdr kasmış olması değil, ulti'nin pasifi yüzünden 7 ve 13 levellarda koyduğunuz fıçıların patlatma Canına inmesi daha çabuk oluyor, koyduğunuz gibi patlatabiliyorsunuz yani. İstersen w fulle istersen ap tank gp oyna 13 levelda yine yaşarsın o "güç patlaması"nı.

• lanede istediğin kadar tokatla her türlü ayakta duruyor. lanet bir hero. skillseti maşallahlık. adc apc jungle nereye oynarsan oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Gangplank'in 13 level "güç patlaması"'nın sebebi varillerin 5 level olması veya full Cdr kasmış olması değil, ulti'nin pasifi yüzünden 7 ve 13 levellarda koyduğunuz fıçıların patlatma Canına inmesi daha çabuk oluyor, koyduğunuz gibi patlatabiliyorsunuz yani. İstersen w fulle istersen ap tank gp oyna 13 levelda yine yaşarsın o "güç patlaması"nı.

• hocam esi zirh delme oldigu icin e q combosuyla adc tekliyorsun essence trinity infinity rapidfire cannon rakibe gore bot pd harika oluyor

• Ebedi + üçlü aldığında aşırı güçlü ama onun dışında zorlanıyor. Farma ihtiyacı var yetenek istiyor. İyi idare edersen çoşuyor.

• Gangplank ile gümüşten çıkmıştım kolayca.Öyle güçlü çar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasifi ve ekstra altınlar yeter.
  • Konusu açılmıştı. Forumda arama yapmadan konu açmayalım. Boşuna kirlilik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Konusu açılmıştı. Forumda arama yapmadan konu açmayalım. Boşuna kirlilik oluyor.

Önce arama yapmıştım ama 6.2 yamasından sonraki durumunu öğrenmek için konu açtım.

• quote:

Gangplank'in 13 level "güç patlaması"'nın sebebi varillerin 5 level olması veya full Cdr kasmış olması değil, ulti'nin pasifi yüzünden 7 ve 13 levellarda koyduğunuz fıçıların patlatma Canına inmesi daha çabuk oluyor, koyduğunuz gibi patlatabiliyorsunuz yani. İstersen w fulle istersen ap tank gp oyna 13 levelda yine yaşarsın o "güç patlaması"nı.

E değil mi o? ulti bi tek fıçı sayısını arttırıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

quote:

E değil mi o? ulti bi tek fıçı sayısını arttırıyor diye biliyorum

Fıçı sayısını arttıran E. Şu 7 ve 13. seviyelerde düşme olayı ultide yazıyordu hala öyle mi bilmiyorum. Pek de fark etmez gerçi sonuçta ulti de 6 leveldan sonra açıldığı için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.