Bildirim
Gamo PX-107
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
dealextreme, aliexpress gibi yabancı sitelerde ucuza bulabilirsiniz türkiyede çok pahalı. silahınızdan almayı düşünüyorumda bazı sorularım olacaktı. memnunmusunuz ? ne kadara aldınız? isabet ve tahribatı nasıl? tüp verimi nasıl ? -
valla hocam herhalde alalı beş sene oluyor. o zamanlar diğer modeller olmadığı için birtek bu vardı. şimdiki parayla 300 lira vermiştim. silahtan memnunum. tüp ve mermiler şarjörde olduğu için dengeli. ama çıkardığın zaman hafif oluyo. şimdiki pt-85 ler gibi blowback değil. darbe kısmına gelirsek 10 leşim var (zararlı hayvanlardan bahsediyorum) şişe, plastik bidon delip geçiyo yeni tüp taktığında. ama tüp azalmaya başlayınca sadece deliyo :) şimdi buna daha bir gösterişli olsun diye laser sight arıyorum. şimdilerde kit halinde satılanlarıda var :) -
hocam hiç grupman denemeniz oldumu peki ? -
Teknoloji çok hızlı gelişiyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X