Şimdi Ara

Gaming Laptop Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler abiler, ablalar. Yaklaşık 52.000 TL bütçem var ve bir gaming laptop almak istiyorum.

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-intel-core-5-210h-32gb-1tb-rtx5060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-g870-210h-df60x-c-p-HBCV000095GHIS?magaza=Hepsiburada&bskt=1&wt_pc=epey

Almayı düşündüğüm sistem bu güncel piyasada. Bir arkadaşımda aldı ve gayet memnun. Eğer dahi iyi seçenekler var ise yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheDefiler kullanıcısına yanıt

Kafamda şu sistemde var hocam ama neden casperdan birşey almamam gerektiğini yazdınız anlamadım açıklayabilirmisiniz. 2.el işine yaklaşık 6 7 kullanacağım teknolojik aletlerde pek sıcak bakmıyorum o yüzden 0 almak istedim

www.hepsiburada.com
    Hp Victus 7Z581EA Amd Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD Rtx 4070 Fiyatı
    https://app.hb.biz/hx7cL2dgTpWF
  • Müşteri hizmetlerine düşersen canından bezdirirler, ben en son 10 sene önce alışveriş yaptım burnumdan getirdiler avam tiplerin müşteri temsilcisi adı altında sokak ağzıyla muamelesine maruz kaldıktan sonra.

hocam 10 sene bir markanın kökten olmasada, kendini değiştirmesi için yeterli bir süre değilmi? 10 sene önceki tecrübeyle değerlendirme yapmak yanlış olur bence. Gönderdiğiniz laptopu inceledim ancak elden satıcılar taksit kabul etmiyorlar peşin fiyat verip almam da pek mümkün değil maalesef

• O benim tecrübem, güncel durumlarına bakabilirsin şikayetler üzerinden. O kafadaki bir firma kurumsallığın gölgesinden geçemez. Bir gram değiştiklerini düşünmüyorum. Üzerine para verseler almayacağım bir marka benim için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming notebook önerisi
    6 ay önce açıldı
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    GAMİNG LAPTOP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

anladım pek gönderdiğim hp victus model laptop hakkında ne düşünüyorsunuz ben kronik soğutma problemi olduğunu biliyorum sadece

teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

www.hepsiburada.com
    Erazer Deputy P60 MD62684 Intel Core i7 12650H 16GB 1TB SSD Fiyatı
    https://app.hb.biz/TlsBoR8daoPO
  • Hocam kolay gelsin Casper ve Monster markaları kasaları Çin gibi uzak doğudan getiriyorlar. Genellikle 1 ay 2 ay sonra laptop patlar biraz daha ekleyip Asus TUF serisine yönelebilirsiniz eğer arkadaşınızda şanslı gitse bile istisnadır parayla kumar oynanmaz.İyi günler

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.