Şimdi Ara

Gaming Laptop Satın Alma Rehberi/Bakım Ve Kullanım İncelikleri/Her Türlü Tavsiyeleri (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.731
Cevap
156
Favori
426.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xunlei X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederm hocam .Ama ben oyun bilgisayarıyım diye gümbür gümbür bağırıyor.Pek tercihlerim arasında değil :) teşekkür ederim gene de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hvl00

    İntel i7 işlemcili olanlar 8000 tl civarındalar. Bu Amd işlemcili o yüzden düşük fiyatı.
    Biliyorum amd işlemcili olduğunu da yine de uygun değilmi.
    Ben geçen sene hb den 5500 e eski tip geniş çerçeveli nitroyu, ryzen 7 2700u lu rx560x li modeli aldım. Thh ile iade ettim orası ayrı ama bence iyi fiyat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flypow3r kullanıcısına yanıt
    İntel olanlara göre fiyat performans olarak çok daha iyi bence de. Geçmiş olsun. Ne geldi başınıza merak ettim mahzuru yoksa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hvl00 -- 2 Şubat 2020; 4:40:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,yaşadığım ve kıyısından döndüğüm bir olaydan ötürü yazacaklarım var: Ön not: laptop menteşe vidaları ne çok sıkı ne de çok gevşek olmalıdır. Ortada bırakın yüzde 70 sıkılık yeterli. Gevşekmiş gibi olup arda tutan laptop menteşeleri de var ama her zaman değil.

    Siz siz olun hp ye çok yanaşmayın. Daha önce önermişliğim var elbet ama menteşe konusunda tehlikeli bir marka tıpkı lenovo gibi hatta lenovonun yerine geçti.Her ne kadar son cihazları menteşe konusunda iyi olsa da, Hp laptobumda kasada çiziğe benzer bir iz vardı menteşe yakınında. Sonradan biraz arttı kırık oldu ve üstünden azıcık faber sürmeli glue stickten bir parça iğne ucu kadar alıp bölgeye sürdüm bunu 2 3 kez yaptım ve menteşe vidalarını gevşettim.Şimdilik menteşeler ve kasa iyi.
    Şikayetvar.com da da inanılmaz bir menteşe şikayeti söz konusu. Bundan sonra ürünleri muazzam dahi olsa Hp önermemeye karar verdim. Hp alacak varsa risk, sizlerin sorumluluğunda olacak.Ne yazık ki yeni çıkan pcleri anlamak zor, gözlemlenmesi gerekiyor sorunlara ulaşmak adına.

    Bu konunun açılma sebebi forumda laptop konusundaki önemli ince detayların ve bilgilerin erişilebirlik açısından aşırı zaman alıcı ve zahmetli olmasıydı. Msi kısmında da biraz sorunlara rastladım.Yabancılar bazı cihazları feci topa tutmuş. Bilemiyorum şans işi elbet fakat istemesem de Asus önereceğim galiba. Dell de çok güvenli değil 7567 nin dağılan menteşesi hala muazzam bir kuşku bence. Son yıllarda kar etmek için suyunu çıkardılar.




  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Hocam Acer nitro 5 hakkında görüşleriniz neler? Acer nitro AN515-43 modelini almayı düşünüyorum da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hvl00

    İntel olanlara göre fiyat performans olarak çok daha iyi bence de. Geçmiş olsun. Ne geldi başınıza merak ettim mahzuru yoksa.
    Tasarımı ve çerçeve kalınlığı çok kaba geldi. Ve ekranı açarkwn taktuk kasıp kurtulma tarzı bir ses geliyordu bazı durumlarda, menteşe kaynaklı. Ama önceden alıp iade ettiğim intel işlemcili legion y530 olsun msi gf63 olsun ikisine görede son derece serin ve sessizdi. Kozmetik anlamda içime sinmedi, msi ve lenovodan sonra basit geldi, fiyatıda çok gibi geldi, ertesi gün hbye iade ettim, windows kurulmuş diye reddettiler. Uğraştırdılar beni thh ile. Yeni serisini kullanmadım ama iyi olacağını tahmin ediyorum. Çerçeveleride inceltmişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flypow3r kullanıcısına yanıt
    legion y530'u neden iade ettiniz?
  • Merhabalar, maksimum verebileceğim miktar 12-13k civarı.
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-g531gw-core-i7-9750h-2-6ghz-16gb-1tb-ssd-15-6-rtx2070-8gb-w10-46794.html

    Bu cihaz dikkatimi çekti fakat uzun süredir bilgisayar bakmadığım için içerik konusunda emin değilim. Cihaz ve fiyat yorumuna ek olarak önerebileceğiniz alternatifler de varsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeqaS xLR

    legion y530'u neden iade ettiniz?
    Legionlarda fan sürtünme sesi ve çok sesli çalışması yüzünden sessiz ortamlarda kulaklıksız kullanmak mümkün değildi benim açımdan. Gf63 ü burda expressimonun uyarılarına rağmen aldım ucuz diye, ancak yahnisi yavan oldu. Hem alev topu, üstüne birde coil whine problemi vardı. Bence en şık kasa da legionda. Şöyle amd işlemcili nvidia ekran kartlı bi legion olacak yapıştıracaksın bi tane. Bu kombinasyonu asus yapıyor gördüğüm kadarıyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 2 Şubat 2020; 17:43:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flypow3r kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Legion serisi tasarımı çok çok iyi.Bir kere bangır bangır ben oyuncu bilgisayarıyım diye bağırmıyor.Hem iş hem oyun bilgisayarı ama iş ağırlıklı bir tasarımı var.O yüzden ilk tercih sebebim.Bakalım yarın almaya gideceğim hayırlısıyla.Eğer o olmazsa Acer nitro, o da olmazsa hp dk serisi olacak gibi.Nasip artık
  • Lenovo L340 i5 modeli hakkında düşünceniz nedir hocam?

    https://www.teknosa.com/lenovo-ideapad-l340-intel-core-81lk003ftx-i59300h-8gb-256gb-ssd-4gb-geforce-gtx1650-156-full-hd-oyun-bilgisayari-p-125033965?gclid=EAIaIQobChMIvoWb9b2z5wIVDJSyCh1qxAG6EAUYAiABEgIX9fD_BwE&gclsrc=aw.ds



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 2 Şubat 2020; 21:21:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10000 tl ye kadar laptop arıyorum oyun oynamak günlük işlerimi halletmek için. Uzun süre götürecek bir laptop modeli önerir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaSGooL kullanıcısına yanıt
    Güzel cihaz ama sanki bir sıkıntısı vardı diye hatırlıyorum. Uçuk bir şey değildi ama sinek te küçük ve mide bulandırmaya yetiyor. Çok hoş ve kaliteli bir pc orası ayrı mesele hp çöpünden 10 kat iyi.
  • selimpusat53 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki de alınmaz.
  • S.T.A.R. kullanıcısına yanıt
    Neden fx505 istiyorsunuz ? Daha iyi marka ve modeller de var o civarlara. Fx505 çok da parlak bir cihaz değil. Sorunu var diye hatırlıyorum ısı ya da fan dı yanlış hatırlamıyorsam.
  • xjavax X kullanıcısına yanıt
    Harika seçim ama menteşe konusunda geliştirme yapmadılarsa asla önermem.Bildiğim kadaryla geliştirme var menteşeleri ortada tutan bir yatay plaka var ama ben Hp den korkuyorum artık.
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Legion veya Acer nitro alırsanız buraya dönüş yapabilir misiniz? Ben de bu ikisi arasında kaldım. Büyük ihtimal indirime denk gelirse Legion almayı planlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, gaming olmayan Hp cihazların neredeyse hepsi menteşe konusunda kronik sorunlu.Bs kasalar hele. Ben asla almamanızı tavsiye ederim. Dk serisi dışında hp asla ama asla önermiyorum.
  • Başarılı. Her ne kadar uzaktan ucuz maliyet cihazı gibi dursa bile...
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.