Şimdi Ara

Gaming kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, düzgün bi kulaklık almak istiyorum 60 tl civarlarında mümkünse gaming tavsiye verebilirseniz (tabi varsa) sevinirim. Onun dışında bu fiyat aralığı dahilinde sağlam kulaklık öneriniz varsa alabilirim.

• Slm,

Creative in Fatality yada Tactic3D modellerine bi gözat istersen.
  • creative biraz malzemeden calısıyo sanki hocam eğer microlabın kulaklıkları varsa öneririm
  • up up
  • O fiyata düzgün bir kulaklık bulman zor üstüne 60 lira ekleyip Steelseries 3H alabilirsin, taksitle filan.
  • plantronics g377 tavsiye ederim dün mediamarkt tan aldım 85 tl indirim vardı 120 tl tlik kulaklıkta:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

O fiyata düzgün bir kulaklık bulman zor üstüne 60 lira ekleyip Steelseries 3H alabilirsin, taksitle filan.

Steelseries 3h hakkında bir inceleme varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bergun76

quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

O fiyata düzgün bir kulaklık bulman zor üstüne 60 lira ekleyip Steelseries 3H alabilirsin, taksitle filan.

Steelseries 3h hakkında bir inceleme varmı acaba?

Türkçe bir incelemesi yok sanırsam, ama youtube'da aratabilirsin, ''Steelseries 3h review'' diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 9 Ocak 2012; 14:24:16 >
  • Parça alırken hep çok fazla düşünüp, kafam iyice karışırdı.

bu sefer çok fazla düşünmedim ve THERMALTAKE TTS-HT-SHK002ECBL sipariş verdim.

Eksen bilgisayarda daha ucuz ama İnventus'tan alışveriş yapmak istedim. 3-5 TL'de çok önemli değil zaten.

Gelince bir inceleme yaparım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.