Şimdi Ara

Gamesir VX Aimswitch Klavye-Mouse-Dönüştürücü PS XBOX SWITCH için Klavye Mouse Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Gamesir VX Aimswitch Klavye-Mouse-Dönüştürücü PS XBOX SWITCH için Klavye Mouse Set
    Ürün 5-6 ay önce amazon'dan alınmıştır.
    Birkaç sefer kullandım o da ilk alma heyecanı ile, taşınma dönemime denk geldiği için çok fazla kullanma şansım olmadı. Yeni evimde bir oda eksik PS4 büfenin üstünde. Oynamak için yemek masasına düzenek kurmam gerek bu da benim gibi üşengeç biri için fazlasıyla yorucu. Joystick ile koltukta oynamak daha pratik şu an benim için.

    Ürünü kullanım basit. PS3, PS4, XBOX, XBOX ONE, NINTENDO SWITCH cihazlarınızın joystick'ine bağlayarak onu taklit etmesini sağlıyorsunuz. Aynı zamanda PC'de de kablolu-kablosuz kullanım imkanı var. Konsollarda sadece kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz.

    CHERRY BLUE tuşları basması zevkli ve sesi tıkır tıkır bastıkça basası gelen türde mekaniktir.
    Mouse 12.000 DPI, üstünden anlık DPI ayarı yapılabilen, 5 tuşlu ek özellikli güzel bir mousedur. İsterseniz farklı marka mouse ile de kullanabiliyorsunuz.
    Pili 2 saatte doluyor, 8-9 saat arası çalışıyor bilgisi var. Açıkçası toplamda o kadar uzun oyun oynamadım. Pili 1 kere bitti sadece.

    Cep telefonuna yüklenen program ile hızlıca ayar yapabiliyor, ayarları güncelleyebiliyorsunuz. Birçok oyun ve konsol için hazır ayarlar mevcut. FN-F4 ile ayar moduna geçip telefondan ayarı yapıp FN-F5 tuşu ile yeni ayarlarla oyununuza dönebiliyorsunuz. 10-15 sn içinde ayar yapıp oyuna geri dönmüş olursunuz.
    Klavye-Mouse ve Wireless Dongle yazılımları geçen hafta son sürüme güncelledim. PC veya cep telefonu uygulamasından kolayca yapılabiliyor.

    Klavyenin yanında Movement ve ADS hassaslık ayarı için 4 tuş var. Anlık olarak nişan almadan ve nişan esnasındaki hassasiyetinizi değiştirebilirsiniz. Oyunda etkisi anında hissediliyor. SMG varken nişanda düşük bir hassasiyet, SNIPER ile daha yüksek bir hassasiyet için mousedan DPI değiştirmenize bile gerek kalmaz bu tuşlar sayesinde.

    Uygulamadan çeşitli makrolar, iki tuş aynı anda basma vs her şeyi yapabiliyorsunuz. Örneğin L1 + R1 için "U" tuşunu atayabilir, ya da aynı tuşa birden fazla klavye komutu ekleyebilirsiniz. Mesela Kare tuşuna hem "E" hem "R" atayarak bazı oyunlarda yerden silah alma ve reload u iki tuşla birden yapabilirsiniz.

    Kullanım kılavuzu, tüm kabloları, bilek desteği, hatta bunların jelatinleri bile kutusunda tam set durmaktadır.

    İstanbul Anadolu yakası elden teslim önceliğimdir. Laptop ile gelip test edebilirsiniz, veya imkanınız yok ise ben kendi laptopumu getirebilirim. Konsol'a bağlanan aparatı PC'de kablosuz olarak olarak test etmiş olursunuz.

    Yurt dışı satış fiyatı şu an 99 $. Gümrüğü vergisi vs. ile minimum 850-900 ?'yi buluyor.
    Bana maliyeti 600 ? civarında olmuştu.
    Şu an için 550 ?'ye vereceğim. Gelip görecek elden teslim alacak arkadaşlarla fiyat konusunda anlaşırız.

    Kargo ödemesini peşin almak koşulu ile her yere gönderim sağlarım. Şehir dışından gelme imkanı olmayan kişiler için isterlerse güncel çalışır bir videosunu da çekip paylaşırım.

    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/541922/161d0b23-1526-470b-9b91-c16e437b7009.jpeg [/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/541922/d633ce5c-33e4-4c5d-b1d7-0870bc5226c6.jpeg [/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/541922/23ecacc8-0aed-4a63-95f6-beb22f27d0d8.jpeg [/simage]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Üsküdar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.