Şimdi Ara

Gamescom 2017: FIFA 18'i Oynadık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha gerçekçi top fizikleri, daha gerçekçi grafikler, daha... Peki ya başka?






  • Top fiziği ciddi sorun top ip gibi gidiyor paslaşmalarda hiç bu konuya el atmıyorlar o yüzden her sene aynı oyun gibi geliyor gerçek maçta bir çok pozisyonda top yerden seker havalanır baskı anında paslaşırsanız top yerden yine kalkmak zorunda ama fifa da hep ip gibi pinpon topu gibi gidip geliyor ve birde script gibi goller birbirine çok benzer goller olması son yıllarda fazlasıyla göze batmaya başladı pes bu sene biraz daha iyi ama yine fifanın oynanış derinliğini sunmuyor fifa da yatarak bunun ekmeğini yiyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu haliyle bile PES in 5 gömlek üstünde ama artık sıkmaya başladı. Her sene 1-2 şey ekleyip, aynı oyunu makyajlayıp önümüze koyuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin-Rommel

    Şu haliyle bile PES in 5 gömlek üstünde ama artık sıkmaya başladı. Her sene 1-2 şey ekleyip, aynı oyunu makyajlayıp önümüze koyuyorlar.

    Rakibi her sene çöp gibi oyun yapıyor adamlar hiçbir şey eklemeden ismini 18 yapsa gene satar.
  • gerçekçi top fiziği mi?:D:D:D yahu momentum yüzünden top fiziği yoktu fifa 17 de cidden 18 de top fiziği yapacağını mı sanıyorsunuz bu ea nın.yahu fifa 17 de top adama çarpıyor sağa gitmesi gereken top sola gidiyor momentum yüzünden.eskiden böyle değildi.fifa 11 12 zamanları.17 ye kadar orijinal aldım bu oyunu ama artık gına geldi.bundan sonra pes alacağım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aşırı "Script" içeriyor.. FIFA'yı 99'dan beri oynarım,özellikle Kariyerde,script durumu çok batmaya başladı,Chelsea ile yıllardır kariyer oynuyorum ve her defasında Kaleci kim olursa olsun kendini transfer ediyor,sonra da HAZARD, Stoke City,Swensea bu iki takımı bütün yıllarda hep Chelse'ye karşı sinirlerinizi bozacak şekilde scriptlemişler,korner kullanırken ceza sahasında karşı rakipten dönen top yine korneri kullanana geri dönmesi? her maçta yaşadığım aynı durumlar,inanmayan denesin ve yazdıklarımla karşılaşacaklardır eminim.. o saçma gol sevinçleri de yok mu bir de? ignite engine diye birşey yok,script! ama oynuyoruz işte..
  • Adam top fiziğini bile momentuma bağlıyor, daha ötesi var mı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bgrn7

    Adam top fiziğini bile momentuma bağlıyor, daha ötesi var mı?


    yav bilmiyorsun konuşma kardeşim.o top sağa gidecekken sola gidiyor tekrarlardan yakın gösterince gözüküyor.yani sağa gitmesi gereken top sola gidiyor adamın önüne düşüyor vursun gol atsın diye zayıf halka.hani top bir cisime çarpar çarptığı yere göre gitmesi gereken yöne gider ya anladıysan eğer o yöne gitmeyip tam tersine gidiyor yani rakibe.momentum değilde ne bu?fifa 11 12 zamanları böyle değildi.top nereye değiyorsa değdiği yere göre yön alıyordu gerçekçi olarak.fanboyluk yapma bana.benim bu söylemiş olduğum top fiziğine girmiyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResulMert -- 6 Eylül 2017; 17:52:28 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • turkiye liginde kariyerde türkiye kupası eklediler mi bılıyorum 2. lig yok ama bir turnuva gibi
  • Videoda Hunter returns modu PC olmaycakmı dedi videoda benmi yalış analdım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Videoda Hunter returns modu PC olmaycakmı dedi videoda benmi yalış analdım

    Yanlış analmışsın tabi PC'de Hunter olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.