Şimdi Ara

Gameloft yeni oyununu indirmeye sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gameloft yeni oyununu indirmeye sundu



    Daha çok Asphalt serisi yarış oyunları ile tanıdığımız Gameloft markası zaman zaman farklı türlere yönelerek ilginç oyunlar yapıyor. Idle Siege adındaki strateji-savaş türündeki yeni oyun bunlardan birisi.



    Idle Siege neler sunuyor?



    Idle Siege sürekli tıklama tarzındaki oyunlar gibi stratejinizi belirli bir alanda üretmeye çalıştığınız bir oyun. Fethedilmesi gereken düşman şehrinin önünde yönetim çadırınızı kurarak asker üretmeye başlıyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.Angry Birds Journey köklerine geri dönüyor



    Yol üzerinde yer alan karolara hangi asker kartını koyarsanız o birimler üretilerek karonun üzerine geliyor. Sonra da otomatik olarak şehre saldırıyor. Şehrin yapısına göre piyade, okçu, baltacı gibi türleri seçmeniz gerekiyor.



    Savaş esnasında kazandığınız paralarla anlık olarak çadırınızı ve birliklerinizi geliştirebiliyorsunuz. Böylece çok daha kısa bir sürede şehri ele geçiriyorsunuz. Her bölümde kaynaklarınız sıfırlanıyor ve baştan başlıyorsunuz. Cengiz Han, Robin Hood gibi ikonik kahramanların da oynanabildiği Idle Siege uzun süreler sizi ekran başında tutacak.









     



     



     



     









  • gameloft bir zamanlar efsaneydi.

  • o değilde şu haberi yapanın oyunu oynamadığı idle lafı geçince sürekli tıklama tarzında diye atıp tuttuğu efsane bir yazı olmuş.

  • Hey gidi gameloft

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.