Şimdi Ara

Gamegaraj ve Sinerji uzerinden toplanmis 2 adet sistem. Hangisi mantikli secim? (26.000TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Uzun suredir bilgisayar ihtiyacim var fakat bildiginiz gibi ekonomi gidisati buyuk engel idi. Doviz kurlarinda meydana gelen degisimlerden oturu birkac gun icerisinde bir bilgisayar edinmeyi planliyorum. 2 ayri siteden toplamis oldugum sistemler fotograflardaki gibidir. Sistemlere iliskin 2 adet sorum mevcut:

    1 - Fiyatlarinin asagi yukari ayni oldugu goz onunde bulundurulursa, hangisini secmek performans bakimindan daha avantajlidir?

    2 - Ariza/Garanti gibi istenmeyen durumlarda Gamegaraj'a mi yoksa Sinerji'ye mi guven daha fazladir? Sadece garanti destekleri nedeniyle bir klavyeye 500tl fazla vererek Amazon uzerinden almis biri oldugumu goz onunde bulundurarak cevaplarsaniz sevinirim.

    3 - Iki siteyi de bosver, x sitesine bak dediniz bir firma mevcut mudur?

    Simdiden zamaniniz icin tesekkur ediyorum

    Gamegaraj ve Sinerji uzerinden toplanmis 2 adet sistem. Hangisi mantikli secim? (26.000TL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 22 Aralık 2021; 21:12:0 >



  • iki sistemde de denk güçteler. iki site de güvenilir ve sorunsuzdur. defalarca sistem ve parça aldım. sinerji ile garanti - servis tecrübemde oldu ve sorun yaşamadım. gamegaraj ile de iade tecrübem oldu. bana kalırsa ikiside çok çok kaliteli firmalar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki sistem de iyi Gamegaraj,(Eksa) Eskiden Kadıkoy de idi.Hem Distrbitor olması hem satıcı olması acısından Garanti yonunden bence daha rahat olabilir.

    Bildigim kadarı ile Hikvision,Netac,Biostar,Samsung,Inno3D gibi markalarda Direkt Distribitorler bozulan Biostar SSD distribitoru Exa idi.Direkt Crucial SSD gonderdiler.Yine Samsung 970 Evo SSD min de Dist. Exa idi.


    AMD Sistemde PSU daha iyi, Intel Sistemde ise Kasa daha iyi, AMD Sistemde Duzgun bir Sıvı Sogutma var,İntel Sistemde daha kotu bir Sıvı Sogutma var.

    5600X son derece guclu bir İslemci ve 240 AIO yarın obur gun baska bir sistemde de kullanılır.Ama 120 AIO cogu islemciye yetmez.11400 deiyi islemcidir.

    Ben kendisinin Direkt Distribitor olması nedeniyle Exa yı bir adım onde tutardım.Ayrıca daha iyi Sıvı Sogutma ve PSU avantajı var.Intel de ise kasa daha iyi digerleri zaten aynı sayılır.

  • sisteme 26000 tl civarı para vereceksen biraz fazlasına

    10 çekirdekli 16 threadli İ5 12600K lı sistem daha iyi olur


    Intel İ5 12600Kf 3.70Ghz 20Mb Fclga1700 Cpu İşlemci Box Fansız (netsiparis.com)

  • Cok tesekkur ediyorum herkese. Sistem an itibariyle 21-22 bin arasinda Sinerji'de, fakat Gamegaraj bir indirim yapmis degil. Dovizin gidisati nedeniyle 1 hafta kadar bekleyip oyle satin alim yapmayi planliyorum. Zamani gelince editlerim :)

  • hepsini çöpe at

    bu


    Gamegaraj ve Sinerji uzerinden toplanmis 2 adet sistem. Hangisi mantikli secim? (26.000TL)
    Gamegaraj ve Sinerji uzerinden toplanmis 2 adet sistem. Hangisi mantikli secim? (26.000TL)gaming.gen.tr
    EYLUL-E1 / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/137880/eylul-e1-amd-ryzen-5-5600x-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

    Hocam fiyat cok iyi duruyor. 1 haftaya kadar 20binlere de inebilecegini dusunuyorum fakat benim icin mesele satis sonrasi guven. yilandan korkmadigim kadar mali sattiktan sonra top benden gitti mizacinda takilan firmalardan korkuyorum. Arada bekleyecegim sureden cekinmesem Amazon US'dan almayi bile dusunuyorum. Amazon'un en ufak sikintida arkamda duracagindan eminim fakat bu firmalar biraz kapali kutu gibi. Sizin tavsiyeniz ne olur satis sonrasi destegi en iyi olan firma hakkinda? Tesekkur ederim

  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt

    ne alakası var satış sonrası gerisi asusta aldıgın yeremı gonderıceksın sanki garantiye yine asus bakıyor istersen vatandan al ne yine aynı yer bakacak stanadrt

  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

    Amazon saticili urun aldiginizda bir sorun cikmasi durumunda Amazon sorunu ustleniyor ve cozuyor. Sizi o servis bu servis ugrastirmiyor. Gecmiste Amazon ve ismini vermek istemedigim bir firmadan oem urunler satin aldim. Amazon en ufak problemimde musteri memnuniyeti icin gerekeni yapti ve paramin karsiligini almami sagladi. Hicbir servisle vs. ekstra gorusmem gerekmedi. Amazon destege yazdim ve sorunu onlar cozdu. Adini vermeyecegim, sikikla kullanilan bir baska site ise top ondan ona atildi, sorumluluk alinmadi. Sonunda yine alacagimi aldim fakat neden olduklari bas agrisi yetti de artti. Bunu kastetmistim. Umarim anlatabilmisimdir/


    Bir ornek daha geldi aklima. Dogrudan Razer ile gorustugumde, aral magazasi (Razer TR Distributoru) veya Amazon tarafindan satilan Razer urunleri haric satilan Razer urunlerinde garanti garantisi veremeyeceklerini belirtmislerdi. Yani sifir bir Razer urunu aliyorsaniz, istediginiz siteden alin, Aral veya Amazon saticili olmadiktan sonra bu urunde garanti islemez cunku resmi distributorlerimizden almamissiniz deme haklari var. Razer forumlarini incelerseniz zaten bu yuzden magdur olan onlarca kullanici mevcut. Bu tarz bir durumun diger markalarla basima gelip gelmeyeceginden emin olmadigim icin firmalari da sorusturmaktayim. parayi sokaktan toplamiyoruz, haliyle aldigimiz urunde sorun yasarsak daha fazla sorun yasamamaya calisiyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 23 Aralık 2021; 22:0:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.