Şimdi Ara

GAMEEKSTRA KARNE İNDİRİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.gameekstra.com/Ozel-Kampanyalar,LA_160-2.html#labels=160-2

    Corsair klavye alacaktım. Şikayetvar'da ürünleri harici kargo kutusuna koymadan koruyucu poşete sarıp yolladıklarından hasarlı teslim aldıklarını söyleyenlerin şikayetlerini okudum. Arayıp nasıl yolladıklarını sordum, ürün kutusu koruyucu poşete sarılıp yollanıyor dendi. Sardıkları poşet fiziki bir darbede ürünü korumaz. Ekstra bir kutuya koyup yollamaları lazım. Vazgeçtim. Kargolama tarzları sebebiyle sıkıntı oluşmayacağını düşünenler ve elden alabilecekler için uygun olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 2 Haziran 2017; 16:9:7 >



  • Gameekstradan yaklaşık 1 ay önce K70 LUX RGB modelini aldım havalı poşete sarılmış gayet sağlam bir şekilde teslim edildi.
  • gameekstrayı cok sıkı takip ederim ancak daha alışveriş yapma imkanım olmadı . yalnız bildiğim kadarıyla satılmayan ürünlerde ya da tercih edilemeyen -fiyattan ötürü- ürünlerde indirim yapıylar. kargoya gelince ben olsam o riske girmezdim
  • logitech g410 atlas aldım 10 gün olmadı. sıfır kutusunda ve çanta hediyesiyle geldi. ancak ben n11 üzerinden çek vs kullanıp daha uyguna aldığım için kendi sitelerinden alımda nasıl olur bilemeyeceğim. tek söylemek istediğim gayet havalı poşette sağlam bir şekilde teslim edildi. tarafıma ve geri dönüşleri hızlıydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.