Şimdi Ara

Game of Thrones spoiler konusunda sizin düşünceleriniz neler? Ne yapabiliriz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bilerek spoiler verenler topicten uzaklaştırılsın, bir daha yazamasın. Çok konuşulmak isteniyorsa farklı bir konu açılabilir.
  • Adam spoiler vermek için PM atıyor. Var mı böyle birşey dünyada ya ?
  • Bende nacizane kendi görüşümü belirtmek isterim.

    Game of thrones konusunda ( farklı konularda da uygulanabilinir ) bu konuda yöneticilik yapmak istemeyen fakat devamlı konu da aktif iletişim sağlayan ve yardımcı olan , foruma yıllarını vermiş güvenilir ve yöneticilik istemem ama bu görevi yaparım diyebilecek 3-5 arkadaşa, Şikayet et butonu gibi bir adet spoiler butonu yetkisi verilir..

    Bu tarz mesajları gördükleri zaman şikayet et butonu gibi spoiler butouna basar ve mesaj otomatikman spoilere düşer.


    Sistem altyapısı böyle birşeye izin verir mi bilmiyorum ama görüş belirtmek istedim.

    Saygılar,
  • Dizi konusunda kitaptan spoiler yazılmasın hiçbir şekilde. Adam spoiler kutucuğu koyuyor başında hiçbir şey yazmadan tıklıyor bakıyorum kitaptan spoiler, sonra adama diyorsun kitaptan spoilerları yazmayın şuraya diye adam seninle dalga geçiyor bir de üstüne üstlük git spoilerın anlamını öğren diziden olana spoiler denmez kitaptan olana spoiler denir diyor. Ergenin hayatında izlediği tek dizi Game of Thrones, 10 yılda bir kitap okumuş o da Buz ve Ateşin Şarkısı serisi, bu konularda cahil olduğu için geliyor böyle saçma sapan işler görüyor ama kendini de bir şey zannetmekten geri kalmıyor. Ben dizi konusuna Spoiler içine alıp "En sevdiğim hane Starklar onlarında başına gelenlere bak" yazdım diye benle dalga geçtiler. Mesajı alıntılayıp 3-5 ergen aman ne spoiler hahahahaa yazdı. Benim mantığım şu arkadaş ben onu açık olarak yazarsam ve diziye yeni başlayan biri dizi konusuna "Dizinin güncel hali ne acaba millet ne diyor" düşüncesiyle gelipte bakarsa ve ben o mesajı spoiler içine almadığım için görürse "Ulan noluyomuş ya Starklara" der, her olayda Starkların alehine sonuçlanacağını bilerek izler. Ya onların spoiler mantığı yanlış ya da kitaptan kimin öldüğünü nelerin olduğunu dizi konusuna alenen yazmak basit bir şey olmuş onlar için.




  • direk konudan uzaklastirilsin bir daha mesaj atamasin.hicbir taviz verilmemeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spoilera okkalı cezalar verilebilir bu konuda katılıyorum

    kitaptan spoiler ise başında belirtildiği takdirde hatta kitabın(seri ise kitabın adı verilerek)belirtilebilir

    mesaj sayısına katılmıyorum ben izlediğim dizi hakkında yorum yapmak için niye mesaj kasayım benim amacım zaten burda gelip konusmak görüşlerimi belirtmek istiyorum ondan mesaj sayısına katılmıyorum...
  • Ceza çözüm olmaz. Vermek isteyen sırf uyuzluk olsun diye yeni üyelikte açar, bu tip adamlar içinde cezanın bir anlamı olmaz.

    Kitap hakkında konuşmak isteyen kitap bölümüne gidecek, dizi bölümüne girmeyecek yani, bunu insan olan bir kere de anlar. Sırf dizi bölümü aktif diye kitap hakkında konuşmak isteyen oraya geliyor. Hoş bunun altında kendini tatmin etme duygusu da yatıyor, ben kitabı okudum farkımı koyayımcılar çok ne yazık ki...

    Ya da sadece GOT'a özel olarak, kitap konusunu dizi bölümüne taşıyın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.