Şimdi Ara

Game of Thrones: 1 milyon hayran son sezonun yeniden çekilmesini istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Game of Thrones'un 14 Nisan'dan başlayan final sezonu büyük tepkiler toplamaya devam ediyor. Dizinin yazarları David Benioff ve Dan Weiss bir süredir eleştiri oklarını hedefi haline gelmiş durumda. Özellikle de üçüncü bölümün ardından başlayan eleştiri yağmuru artık inanılmaz bir seviyeye ulaştı. Şu anda yüzbinlerce hayran son sezonun iptal edilmesi gerektiğini savunuyor.

    Sekizinci sezonun yeniden çekilmesi talebiyle Change.org üzerinden başlatılan kampanya, bugün itibarıyla tam 1 milyon imza sayısına ulaşmayı başardı. İzleyiciler, yepyeni bir senaryoyla final sezonunun tekrar en baştan çekilmesi gerektiğini söylüyor.

    Change.org kampanyasında,"İşinin ehli senaristlerle Game of Thrones'un sekizinci sezonunu yeniden çekin." ifadeleri kullanılıyor. Kampanyaya destek verenler arasındaki ortak görüş, David Benioff-Dan Weiss ikilisinin "acı verici şekilde yeteneksiz" olduğu yönünde. Temel alınacak bir kitap kalmayınca Benioff ve Weiss'in yeteneksizliklerinin ortaya çıktığı belirtiliyor.

    Ayrıca Bkz.HBO'nun 'Watchmen' dizisinden ilk fragman yayınlandı
    Son sezonla ilgili yapılan eleştiriler arasında "aceleye getirildiği", "karakter gelişimlerinin tamamıyla çöpe atıldıği" ve "ilk sezonların kompleks karakterlerine tek boyutlu, basit kişilikler yazıldığı" gibi ifadeler kullanılıyor. Mantıksızlıklarla dolu olduğu söylenen final sezonunun; prodüksiyon kalitesinin yüksek, senaryosunun ise berbat olduğu belirtiliyor. GoT hayranları, televizyon tarihinin en iyi dizilerinden birisinin sadece birkaç yıl içerisinde tamamıyla mahvedildiği görüşünde.

    Star Wars hayranları endişeli


    Game of Thrones'un son birkaç sezonuyla büyük hayal kırıklığı yaratması aynı zamanda Star Wars hayranlarını da endişelendirmeye başladı. David Benioff ve David Weiss şu anda yeni bir Star Wars filmi üzerinde çalışıyor. Disney, 2022'de vizyona girecek olan yeni Star Wars filminin Benioff-Weiss ikilisi tarafından hazırlandığını duyurmuştu. 







  • Televizyon tarihinin en iyisinin iki tane gerzek herifin elinde nasıl bir çöpe dönüştüğüne canlı canlı tanık olduk. Hadi bu iki avanak böyle bir senaryo yazdılar da bir tane yetkili çıkıp, siz napıyorsunuz ya diye nasıl demez?
    Yeniden çekileceğine ihtimal vermiyorum ama umarım bu iki mahluk bir daha iş bulamayıp piyasadan silinip gider.
    Bu iki andaval kitabı tamamen olduğu gibi aktarırsak her şeyi açık ederiz diye olaylar zincirinde geçen karakterleri değiştirerek akıllarınca ters köşe yapmak istemişler. Akla bak akla. Ben böyle mallık görmedim. Tarihin en iyi dizisi olacak bir yapım nasıl *** edilir gördük. Şu adamlar bir gün fanlar tarafından linç edilip öldürülse zerre üzülmem.
  • Disney sağolsun Star Wars'u öldürdü zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 19 Mayıs 2019; 21:8:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Televizyon tarihinin en iyisinin iki tane gerzek herifin elinde nasıl bir çöpe dönüştüğüne canlı canlı tanık olduk. Hadi bu iki avanak böyle bir senaryo yazdılar da bir tane yetkili çıkıp, siz napıyorsunuz ya diye nasıl demez?
    Yeniden çekileceğine ihtimal vermiyorum ama umarım bu iki mahluk bir daha iş bulamayıp piyasadan silinip gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son iki sezondur herkes ordan oraya 2 saniyede spawnlanıyordu, ne güzel işte star wars temasına da uygun niye endişeleniyorlar ki.

  • TEPKİ vermek, protesto etmek işleri olması gerektiği şekilde yapın demektir. Yasaklamak ise kral ve padişah getirir. Herşeyin eleştirilebilmesi umidi ile.

  • GRRM kitapları bitirdiğinde olabilir bence. Tabi kitaplar ile dizi farklı biterse.
  • Sadece 8. sezon değil eğer mantıklı olacaksa 7. sezonun da tekrar çekilmesi gerek. Bölüm sayısının azalması kaliteyi düşürdü. Şahsen ben ana gidişattan memnunum. 7. sezondan sonra kendimi hazırlamıştım. Bu dizi büyük bir kitle tarafından izleniyor ve finali herkesi memnun edemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 19 Mayıs 2019; 22:9:41 >
  • change.org'dan dünyaları değiştirmeyi çalışan neslin son icraatı... hbo 100 m. usd harcamış, sezon çekmiş, gençler öyle istiyor diye bir daha mı çekecek? evet, kesin, bence de, mutlaka... :)

  • haberde geçen "acı verici şekilde yeteneksiz" nasıl bir sözcük öbeğidir arkadaş?

  • 1.1m olmuş bile saniye başına 5 kişi imzalıyor şuan.

  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Hbo 100 milyon doları 500 milyon dolar kazanmak için harcadı. 500 milyon doları nasıl kazanacak? İzleyici sayesinde. Yani gerekirse baştan bir daha çeker, yeter ki izleyen olsun. Hayır yapmıyor bu adamlar, yatırım yapıyor ve amaçları "para kazanmak."

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    çekmez, çekmeyecek de...

    ötesi boş muhabbet...
  • +1

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.

    change.org'dan dünyaları değiştirmeyi çalışan neslin son icraatı... hbo 100 m. usd harcamış, sezon çekmiş, gençler öyle istiyor diye bir daha mı çekecek? evet, kesin, bence de, mutlaka... :)
    boş bir yorum. 100m harcadı kaç katını kazandı, bir 100m harcayip neden bi daha, belki fazlasiyla kazanmasın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki andaval kitabı tamamen olduğu gibi aktarırsak her şeyi açık ederiz diye olaylar zincirinde geçen karakterleri değiştirerek akıllarınca ters köşe yapmak istemişler. Akla bak akla. Ben böyle mallık görmedim. Tarihin en iyi dizisi olacak bir yapım nasıl *** edilir gördük. Şu adamlar bir gün fanlar tarafından linç edilip öldürülse zerre üzülmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 20 Mayıs 2019; 0:28:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar beni tatmin etti diyebilirim. Final bölümünü bekliyorum. Yeniden çekilmeyeceği bariz ortada. İmza veren 1M. kişi HBO üyeliklerini falan iptal etsinler. Öyle tepkilerini daha net belirtmiş olurlar. Bir de o imza verenlerin arasında GoT için torrenting yapanlar varsa ne gülerim. Bence kesin vardır. $1 faydaları olmaz, iptal edilsin diye imza verirler. Var böyle tipler.
  • Yüksek Seçim Kurulu'na dilekçe versinler

  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    bu sezon 1-2 sene içinde tekrar çekilmeyince anlarız: "sezon çekilmeyecek" demek mi boş yorum, yoksa "bir 100 daha harcayıp fazlasıyla kazanmasın?" diye hayal kurmak mı boş yorummuş...

    yani boşu-doluyu kısa zaman içinde görürüz, sen rahat ol...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Mayıs 2019; 0:49:41 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.