Game Garaj Slayer R9T3D-5070T fikir

-
-
Bu cihaz şu anda ben dahil çoğu kişinin inceleme videolarını merakla beklediği bir ürün; çünkü fiyatına göre inanılmaz güçlü bir donanımı var. Aklımızdaki tek soru neden fiyatı bu kadar uygun? Siz izlenimizi bir paylaşırsanız (kasa kalitesi, ısınma durumu vs.) oldukça faydalı olur.
-
hocam 1 gün kullandım ben gayet iyi ekranı çok güzel, ısınma da çok problem olmadı kasası da metal klavye vs çok güzel ama ses sistemini pek sevmedim üst seviye değil ama diğer herşeyinden memnunum bf5 wow filan oynadım full ayarlarda çok da güzel akıcı ve çok ısınmadı.
inceleme videoları paylaşmışlar zaten youtubede bir kaç kanalda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzyildiz -- 10 Mayıs 2025; 9:53:21 > -
Ayni sitede 80 bine indi 7 k fazla vermişsiniz geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, o cihaz aynı değil. Bu bahsettiğim modelin stoğu tükendi. İşlemcisi 3D işlemci ve sadece bu bile aralarında 10.000 TL fark oluşturuyor (2.000 TL de Visa kampanyasından düştü, toplamda 8.000 TL fark kaldı). Ayrıca sadece işlemci değil, RAM de 32 GB değil 64 GB, SSD de 1 TB değil 2 TB. Zaten bu model anında tükendi, sadece diğeri kaldı.
sizin belirttiğiniz bu benimki farklı.
https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t-5070ti-c1-amd-ryzen-9-9955hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070ti-16-qhd-ips-300hz-freedos-gaming-laptop-pm-HBC00008OZ2LT
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X