Şimdi Ara

Galio hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu yaratığı açtım ama pişmanım skill seti kötü değilde nebiliyim değişik yani qsunun alan hasarı artmalı falan sizce rework gelirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes Galio'yu beceremez. Ben çok güzel beceririm.
  • Kralsın ozaman sen helal sana ya

• Gelecek. Ama ne zaman belli değil.
  • Bu sefer ki rework Warwick, Shen ve Taric'e olacak. Ama o da yakın zamanda gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Bu sefer ki rework Warwick, Shen ve Taric'e olacak. Ama o da yakın zamanda gelir.

https://support.riotgames.com/hc/en-us/articles/202294884-Champion-Update-Schedule
    Ben burada ww göremedim kaynak var mı ?
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Surrender'in red postlarında göz gezdir. Bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Surrender'in red postlarında göz gezdir. Bulursun.

Red post ne oluyor aydınlat beni
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Surrender Riot'tan gelen haberleri falan yazıyor. Mesela yeni gelecek ad itemin tanıtımını yazıyorlar.
  • Ccsi güzel ama mobil değil ayrıca velkoz brand gibi devasa bir hasarıda yok çöp bence

• Isterse 1500 kill alsin yine hicbir oyunu tasiyamaz. Karsi da elise lb morgana gibi bir 3lu varsa belki alinir. Hasari yetersiz. Ultiye bel baglayan bir hero. 1 senedir oynuyorum oyunu. Free oldugu haftalar haric 1-2 defa ya gordum ya gormedim. Les cop bir hero.

• Oyun başı güçlü aslında çoğu kişi de karşısında oynamayı bilmediği için sıkıntı oluyor ama ileri de bir şeye yaramıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasar atmaması normal çünkü carry bir champ değil arkadaşlar, genellikle ap ağırlıklı rakiplere karşı alınır pasifi sayesinde büyü direnci ağırlıklı gidildikçe yetenek gücü kazanmasından dolayı.Early de mana sorunu var manası bitmediği sürece öldürülmesi çok zor bir champ, carry olarak oynayacaksanız %45 cdr kasmanızı öneririm cdleri uzun bir champ.

Mobilite eksiği olan hatta olması gereken bir champ çünkü ultisi çok efektif, e yeteneği ile azda olsa kapatıyor eksiği.

Erken safhada w yeteneği olmadığı sürece fazla tanklaşamayan ancak late game de tam mühimmatı savaş tankına dönüşen bir gorgolye

Lane aşamasında Brand ,Cassi, Malzahar,Lb ve fizzi counterlar.

Galioyu ise Garen, Bc, udyr, Braum counter lar.

Orianna gibi takımına muhtaçdır tek başına carry olayı Galio için şehir efsanesidir.

Kabaca build :

Carry Galio: Athene, Merkür, Morello, Rabadon, Zhonya, Cehennem Asası

Tank Galio: Athene, Ninja tabi, Donmuş yürek, Ruh gömleği, Randuin

Farketmeden rehber hazırladım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade Waltz -- 23 Aralık 2015; 2:20:38 >

• * Ne işe yaradığını, nasıl oynandığını bi türlü çözemedim.

* Fakat rakipten biri picklediginde inanılmaz tedirgin ediyor beni.

• ultisi tf çevirir bunlar çöp diyor
  • Kendi takımında sivir veya kalista varsa al
    Rakipte brand , fizz varsa al . başka da işe yaramaz pek ha bir de graves varken w fullersen 9 level graves de 160-190 zırh oluyo o efsane :D . bigün hiç unutmam bizim gravesin pasifi eskisi tabi ek 30 zırh kendi pasifinden geliyo, bi de ben galio ile w fulledim ,daha 11 level yeni olduk, rakip adc de 120 ad var bizim graveste 170 zırh var, takaslarda adc tanklıyo bizim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.