Şimdi Ara

Galiba birkaç gün sonra doğum günümde dünyaya elveda diyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geri dönüşü olmayan bir hata yaptım. 3 aylık bir ilişkim vardı. Benle olduğu için çok şanslı olduğunu her fırsatta söylüyordu. Güzeldi, zekiydi, ailesi zengin sayılırdı. Benle evlenmek istiyordu. Benle hayaller kurarken ben beni kovan eski şirketime sövmekle meşguldum. O şirkete başvurunca oradan kovulduğumu söyledim. 1 ayda 3 4 gün de onla yazışırken o şirkete hakaretler ettiğim için takıntılı olduğumu söyleyip bıraktı.

Bir daha onun gibisini bulamam. Tüm ömrüm boyunca aradığım kız oydu. Değerini bilemedim. Ben yaşamayı hak etmiyorum. Benden bu kadar. Hakkınızı helal edin.

Daha önce çok düşündüm ama bu sefer galiba cidden etmem gerekiyor. Çünkü son şansımı da harcadım. Demek ki ben bi şeyleri özellikle o2 tüketmeyi hak etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• israille savasarak git bari oteki taratfa huriler hazir  

• Ya güzel kardeşim amma abarttın. Kız başta bir hata yapmış senden bir şekilde hoşlanmış, sonra senin gerçek yüzünü görüp yapması gerekeni yapıp dehlemiş. İşten kovulma meselesi olmasa bile o kız seni başka bir nedenden dolayı dehlerdi. Üzgünüm ama gerçekler bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CTRL+F "müdür" yaptım: sonuç bulunamadı

• kaçıncı kez ayrılışımız hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt

Biniciler dehler kızlar değil etrafı boş bıraktık yeni yeni kelimeler türemeye başladı.

Dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık deeeh dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık deeeh dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık deeeh dıgıdık dıgıdık dıgıdık dıgıdık deeeh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kavramı konu sahibi çıkardı zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakkımı helal etmiyorum,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.