Şimdi Ara

Galerilerin sıfır araç satması yasaklanmalı ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
14.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaw bırakın alsınlar hepsi ellerinde patlayacak. Yukarıdaki örnek araç %80 ÖTV de. Son aylarda satılan 0 araçların %70 küsürü %45 ve 50 lik dilimde. %80 deki arabaya kim niye rağbet göstersin? Hadi %50 nin sınırında olsa yine anlarım ama bu araca fazla para verecek enayi yoktur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın kardeşim zorla mı satıyorlar? Siz burada ağlarken emlakçı galerici diye küçümsediğiniz insanlar ayda 6 haneli rakamlar kazanıyor neden mi çünkü 2 kuruş maaştan medet ummayıp çalışıp kafalarını kullanıp kazanıyorlar. İngiltere’de de emlakçı galerici vardır Amerika’da da vardır hatta oradakiler buradakilerden daha zengindir. Hizmet satan insanlara nefretinizi kusmak yerine neden 800 bin liralık arabanın 500bin lirası vergi bunu sorgulayın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanunen yasaldır ve küresel serbest piyasa kuralları içerisinde yasak olmaması gerekiyor neden mi?

    Bu arabalar esasen sıfır değil MTV'si Sigortası ödeniyor ve garantisi yavaş yavaş doluyor.


    Tüketici ne yapmalı? Beklemeli kardeşim hala anlamadığım biçimde bizim toplumda boykot kültürü yok, boykot etseniz 3-5 ay o galerici 3-5 ay araç satamasa zaten tutuşmaya başlayacak biraz sabır.


    Serbest piyasanın en büyük silahı sabırdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concordato -- 17 Ocak 2021; 13:59:19 >
  • Bu durumu artık devlet ele almalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Acınacak halde olmamıza içelim o halde.

    Şerefine.


    Galerilerin sıfır araç satması yasaklanmalı !
  • evet galeriler sıfır araç satmamalı,, sıfır araçlar bim a101 hakmar vs yerlerde satılması gerek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    devlet el değil kol attı çoktan,, bak üstte yazılmış 800bin tl lik aracın 500bi i devletin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende al sende sat. onu alsın bunu almasın, km sı su kadarsa alsın, devlet el atsın, hayalınızde hayatınızda yasaklar uzerıne kurulu. liberal ekonomıden bı habersınız. 0 araba alıp yarın dovız duser, otv duser rıskını alabılıyorsan sende al sende sat. nedır bu meslek dusmanlıgı anlamadım. ha sunu dıyorsanız bu ısler ıyı denetlensın madem kazanc var vergısı de olsun eyvallah sonuna kadar katılıyorum. burada asıl sorgulamanız gereken 130001 lıralık araca once yuzde 80 otv alınması ustune de otv dahıl kdv alınması olmalıdır. sabaj aksam bızı kıskanan ulkeler 2000 3000 motor araclara bınıyor. bız 1.0 motor arac 130 bını gecınce 1 arabada devlete alıyoz. sankı galerıcıler olmasa passatlar 200 bın cıvıcler 150 bın olacaktı.

  • Galeri bayiideki tanıdıktan koparıyo arabaları 3-5 de cebine koyuyorlar satış danışmanının , firmanın yaptığı kampanyanın vatandaşa hiçbi getirisi olmuyor, 1 ay sonra bayiide araba bitince koy üstüne %10 bin garibin tepesine. Oluyo mu öyle??? Galerici hiçbi emek harcamadan parayı cebe atıyo. Eskiden galeride sıfır araba diye bi tabir olmazken şimdi adam tırla araba indiriyor.



    Bu işin galerisi vatandaşı yok abi, sıfır araçlara fatura bedeli üzerinden 1 yıl %5 üstü kar satış yasağı koyacaklar bak nasıl 2. Elde adam gibi yerinde duruyor.



    İyi o iş öyle parası olan katlasın olmayan yerin daha da dibine batsın. Ne kadar bencil oldu insanlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S a m m y -- 17 Ocak 2021; 2:27:21 >
  • Katılıyorum yetkili bayiler satabilmesi lazım etik olarak. Bu sahibinden.com olayları bozuyor bu yüzden ya da sahibinden.com bu konularda daha farklı önlemler alabilir. Ha bize düşende bu dönemde alın 30 k ya bir araç kenarda sıfır araba alacak paranız mi var yatırımda tütün almayın araç abisi alırsanız, galerilerde nasılsa alan var diye distribütörlerdr bayilerde araç bırakmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARDESİM BU NAMUSLU GALERİCİ KARDESLERİMİZ 300 BİN LİRALİK ARABAYİ 270 E ALİP 330 A SATAMAZSA NASİL EKMEK YİYECEK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Politikacılar> Büyük Ölçekli İşletme Sahipleri > Esnaf > Üretici > Halk..



    Valla afedersiniz ama herkes halkı koymuş kucağına..


    Ülkede zaten karakter ve etik olmayınca para kazanma hırsıyla herkes delirmiş gibi saldırıyor.

  • Sen bayiden alıp satamıyorsun işte hocam. Bayide özellike vergi dilimi sınırındaki araçlardan sana araba yok ama al satçılar ve galericiler toplamış satıyor. Liberal ekonomi olsun da önce ahlak olsun. Skoda kamiq fiyatı açıklandığı gün bayilerde kalmamıştı ama aynı gün sarı sitede galeriler üzerine 50-60 bin koyup ilanlar vermişti. Bu kadar ekonomik belirsizliğin olduğu ülkede devlet gerekirse vatandaşı koruyacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erosmarcos

    Sen bayiden alıp satamıyorsun işte hocam. Bayide özellike vergi dilimi sınırındaki araçlardan sana araba yok ama al satçılar ve galericiler toplamış satıyor. Liberal ekonomi olsun da önce ahlak olsun. Skoda kamiq fiyatı açıklandığı gün bayilerde kalmamıştı ama aynı gün sarı sitede galeriler üzerine 50-60 bin koyup ilanlar vermişti. Bu kadar ekonomik belirsizliğin olduğu ülkede devlet gerekirse vatandaşı koruyacak.

    Kardeş sen bu al satçılara laf anlatamazsın. Ya kim suçunu kabul eder de ben suçluyum der. Bırak suçunu kabul etmeyi pişkin pişkin sana cevap verirler. Ya insanın biraz yüzü kızarır. Onlarda bu da yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasayı şişirdiler şişirdiler, fiyatları inanılmaz artırdılar. Noldu. Bak şimdi 2.elde yaprak kımıldamıyor. Zaruri ihtiyacı olan alıyor sadece, ihtiyacı olmayan bekliyor. Bu bayi galerici ve alsatçı şeytan üçgeni kendi ayağına sıktı. Bir sene fahiş zam ve kâr ettiler. Sonra ne oldu. Tıkandı işte. Aç gözlülüğün sonu böyle olur. Bu milletin bir alım gücü var. Aklı başında olan, Kirada oturan tek maaşlı olan biri bir ev parası kadar parayı arabaya gömmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediklerini aldılar ve defolup gittiler

    Olan gene vatandaşa oldu.

    Allah bunlara bir daha fırsat vermesin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cafzafer2

    İstediklerini aldılar ve defolup gittiler

    Olan gene vatandaşa oldu.

    Allah bunlara bir daha fırsat vermesin

    Yok hocam bunlar gider mi. Aldılar bu işin tadını birkere. Başkasının emeğini sömürerek kolay para kazanarak asalak yaşayan tipler bunlar. Yaptıkları şeye de bir kılıf uydurmuşlar. Serbest piyasa! Hatta içlerinde bazıları var. Elinde satacak arabası varken, piyasa yüksek ama araç satışı çok fazla algısı yaratıyorlar. Ellerinde araç yokken, yatırım için yeni araç alacaklarında da piyasa durgun, fiyatlar düştü algısı yaratıp alacağı aracı ölü fiyattan almaya çalışıyorlar. Bu kadar karakterli bu arkadaşlar. Bir de bunlar çete. Bir arabayı gözğne kestirdiler mi arkadaş, eş dost çevresini aratıp, düşük teklif ettiriyorlar. Kahvehanede çay içerken kendi kulaklarımla duymuştum. Alo osmannnn. Mesaj attığım şu numarayı ara. Arabaya 50 bin lira teklif et. Alo mehmetttt. Şu arabaya 49 teklif ver.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Filo satışı yasaklanmalı, sıfır araç alan 50bin km ve 3 yıl satış yasağı kuralına uyacak alıcılara ötv teşviği verilmeli. Bunlar olursa piyasa kendiliğinden oturur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.