Şimdi Ara

Galaxy Tab A 10.1 with S Pen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.samsung.com/us/mobile/tablets/all-other-tablets/samsung-galaxy-tab-a-10-1-with-s-pen-16gb--wi-fi---black-sm-p580nzkaxar/

    Ya dostlar spen li tablet arıyorum bir tane doğru dürüst. Bu cihaz ne zaman ülkemizde satışa çıkacak bilgisi olan var mı acaba. 9,7 inçlik bir model satılıyor şuan ama onun da ekran çözünürlüğü çok düşük gerçekten hiç beğenmedim.







  • Sözüne ettiğin tablet satışta. Samsung mağazasında inceledim. Bende ilk çıkan note tablet var.(N8000) Çok memnumdun ama artık zorlanıyor. N 8000 tableti telefon olarak kullanıyorum. Sözüne ettiğin tabletin sim kartlı modeli çıkınca hemen alacağım. Tablet elim ayağım durumunda her zaman not alıp çizim yapıyorum.
  • bence kalemi aktif kullanan için uygun bir tablet değil. daha fazla çözünürlüğü olan tabletlere yönelmek mantıklı. işlemci ve grafikde zayıf. tablete sahibim.
  • Sanırım seni memnun etmedi. O zaman başka tabletli kalemlere yönelmek lazım. Önerebilecceğin tablet var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben note pro 12.2 kullaniyorum. Cok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p-580 Modeli şuan satışda media marktte 1199 tl ayrıca kalem testiniyaptım inanılmaz derecede iyi 3 gb rem 8 çekirdek işlemci full hd panel 16 gb depolama alanı sunuyor kesinlikle öneririm
  • ben ürünühttp://www.onlineportakal.com/samsung-sm-p580 burdan 1099 tl ye aldım. tabletten beklentiye göre değişir tabi ama ben kitaplar üzerine not tutmak için aldım ve işimi fazlasıyla görmekte memnunum.
  • Tabletten bende de mevcut,cihazın 9.7 ye göre bariz üstünlüğü var dikey kullanım için üretilmiş bir tablet,spen hassasiyeti bu tarz cihazlara göre oldukça güzel.Pil kullanımı çok iyi,çizim konusunda da gerekli programlar sayesinde biraz da eliniz yatkın ise çok iyi işler çıkartılabiliyor.İos tarafında kullanılan procreate programı bu cihaz da olsa çok daha profesyonel işler çıkar diye düşünüyorum.Ben eskiz çizimlerim için sketchbook pro tam sürümü satın aldım Harika bir program...Sonuç olarak Cihazı şiddetle tavsiye ederim.İpad Pro kadar kaliteli değil,ama kullanım hissiyatı ve deneyimi gayet yeterli,note serisi cihazlardan çok daha iyi bir çizim hissiyatı var,note 2014 ve p900 note Pro da kullandım ikisinden de daha iyi...Marshmellow ile geliyor onun da hafifliği sayesinde gayet akıcı,grafik ve ram tarafı gayet güçlü...Ben sadece aksesuar kısmına takıldım zaten hangi Cihazı alsam piyasa da aksesuarını bulamıyorum:)Orjinal book cover nerede bulacağımı bile varsa ve buraya yazarsa çok memnun olurum :))Ekstra ilginç aksesuarlar filan var ise tavsiye doğrultusunda almak isterim.Herkese Teşekkürler,cihaz hakkında bilgi almak isteyen merak eden olursa memnuniyetle cevaplarım.:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hidoriumen kullanıcısına yanıt
    Note pro düşünüyorum bende daha çok not tutmak pdf üzerinde işlemler video izleyip notu yazmak bazen de film için kullanmayı düşünüyorum note serisindeki kolay not alma işlemleri çok hoşuma gidiyor fakat kararsızım 2-3 yıl önceki model güncelleme de yok surface ve ipad prolarda çok pahalı ipad de note serileri gibi kolay işlem yapılmıyor sizin düşünceniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftkonline kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cihazı ben satılığa çıkardım proje için almıştım,kullandım bütün işlemlerimi gayet güzel halletti.Cihaz hakkında kısaca Harika bir cihaz diyorum.Özellikle pil konusu çok iyi,ben çizim için aldım.3 gb ram bu cihazda her işlemi kolaylıkla hallediyor.Not alma işlemi kusursuz.Video izlemek içinde kullanışlı fakat hoparlör kısmı altta kaldığı için yan çevirince sadece sağ taraftan ses geldiği için biraz dengesiz oluyor.Cihazı dik kullanım için tasarlamışlar.Samsungun birçok spenli cihazını kullandım fakat bu cihaz tasarım olarakta performans olarakta çok iyi...WiFi performansı bağlantı hızı vs çok iyi,kesintisiz,problemsiz...Yaptığım bir resmin yapım aşamasından bir tanesini aşağıya atıyorum.Hassasiyet çok iyi...Android te tek eksik programların üst düzey olmaması Pro sürümleri bile hala eksik yapıda...Onun dışında her yönüyle tavsiye edeceğim bir cihaz...Note serisi artık çok eskidi,ben de 2014 edt da vardı,temizini bulursanız alın fakat pil konusu onlarda büyük sorun,bir anda biter,bir anda 90dan 75 e düşer,tableti akşam bırakırsın sabah %40 pili düşmüş bulursun vs.Note pro serisi güzel,pil konusu onda da bir acaip,büyük ekran olması sebebiyle çabuk bitebiliyor.Taşıma konusu en büyük sorundu onda da,bu cihaz boyut olarak ve pil olarak her yönüyle tavsiyemdir,spen konusu zaten ekte attım kalem hassasiyetini görebilirsiniz :)Birde lanet Samsung yazılım vermiyor,Note serisi eski sürümleri kullanıyor ve o da performansı bu cihaz kadar göstermelerini engelliyor kanımca çünkü bu cihazdaki akıcılık onlarda yoktu.Başka sorunuz olursa onları da cevaplarım:)

     Galaxy Tab A 10.1 with S Pen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidoriumen -- 7 Şubat 2017; 19:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hidoriumen kullanıcısına yanıt
    10.1 düşünüyordum geçen senelerde fakat pro gibi 12 inçlik bir cihaz daha iyi olur diye düşünüyorum not almak için. Defter gibi de kullanmayı düşünüyorum. Sizce 12-10 arasında hangisinde verimli not alınır veya defter gibi kullanılabilir.



    Ekranı yarıya bölüp not almak içinde 10 küçük olur gibime geldi Proyu deneme şansıda yok mağazalarda stok yok gözüküyor. Apple'dan Samsung'a geçmemi adamlar kendileri istemiyor heralde üretimi durdurmuşlar note tabletlerin...

    2016 seri modeldekilerde 12 inç daha yok sanırım? Bir de yeni serilerin yazılımsal olarak note dan eksisi var mı?

    2016 seri küçük boyutlu almaktansa ipad pro+pencil daha mantıklı gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftkonline -- 7 Şubat 2017; 23:22:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftkonline kullanıcısına yanıt
    12.2 inçlik Note Pro çok güzel bir cihaz fakat belli bir süre sonra taşıması zor oluyor,ekran çözünürlüğü filan çok yüksek bu da pil performansını ciddi şekilde etkiliyor.Cihaz klavye Mouse gibi aksesuarları ile beraber masaüstü kullanımı için ideal,heryere götürmek sorun.Özellikleri ve donanımıyla çok üstün olmasına rağmen Samsung en yeni güncellemeyi vermiyor,lolipop cihazda iyi performans vermiyor,o seviyede cihazda takılma,Sayfalar arası geçişte yavaşlama gibi sorunlar oluyor.

    Uzun lafın kısası fiyatı uygun,sadece not almak için düşünüyorsanız temiz Note 10.1,hergün taşımam evde film dizi izlerim diyorsanız 12.2,Cihazı taşırım,Note alırım ,resim yaparım gün boyu da kullanırım diyorsanız en güncel cihaz olan p580 i tavsiye ederim.



    Apple ise çok ayrı bir dünya,tamamen duygusal :))iOS platformu özellikle tablette çok farklı yerde bana göre Yani paranız varsa apple iPad Pro yu ve pencil ı öneririm.Yalnız onu da deneme fırsatım oldu kalem performansı spen gibi değil,alışkanlık meselesi gerçi ama pencil a alışmak zaman alıyor.Tutuş hissiyatından bahsetmiyorum,çizim yaparken kullandığım için sanırım spen alışkanlığı pek ısınamadım:)Ya da o kadar para verince beklentiler yükseliyor :))Bence sadece not almak için kullanacaksanız,yanınızda taşıyacaksanız,flashdisk,sdkart,hdd gibi depolama araçlarını bağlamakta istiyorsanız kesinlikle Samsung serisinden birini tercih edin derim,Note Pro 12.2 ile tab a aşağı yukarı aynı fiyata bulunur sizin tercih noktanız taşınabilirlik ve pil performansı olmalı.

    Ben 12.2 yi büyüklüğü bir zaman sonra sıkıntı yarattığı için,pili istediğim kadar gitmediği ve android sürümündeki kararsızlıklardan ötürü sattım.

    Şuan elimde bulunan Cihazı satmak için hiçbir sebebim yok,proje için aldığımdan ötürü boşuna yatmaması için satıyorum.Proje çizim üzerine ve grafikler üzerine idi.Android için yazılmış bütün çizim programlarını kullandım.Sadece bir programda (sketchbook Pro) layerlar arttıkça ve program açık kaldıkça bir geç algılama oluştu onu da geri bildirim yaptım:)

    Not alma konusunda tartışmasız Samsung derim,çizim konusunda apple da olsa Samsungta olsa bir yere kadar Wacom companion varken zaten profesyonel bir şey beklenemez.Pil performansı tab a ve iPad beni memnun etti.Ekran çözünürlüğü renkler ve ses konusunda iPad Pro 12.9 ve Note Pro 12.2 harikalar,fiyat performans derseniz Tab a 10.1 with spen derim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hidoriumen kullanıcısına yanıt
    Bir yorumda 12inçlik boyutun 10.1 e göre daha kullanışlı olduğunu okumuştum. O yüzden beklesem mi acaba biraz daha dedim fakat 2016 tab a yöneleceğim sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftkonline -- 8 Şubat 2017; 11:40:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftkonline kullanıcısına yanıt
    10.1 ile 12 inç olanın arasında dağlar kadar fark var hem çözünürlük hemde ağırlık açısından :)tab a nın 10.1 lik boyutu da çok iyi tasarlanmış Note 10.1 ile aynı boyda olmasına rağmen ben tab a yı tek elde tutabiliyorum tabi kullanamıyorum ama tam tutuş sağlıyor en boy oranı biraz farklı ve çerçeve olarak daha ince Note 10.1 mi tab a mı derseniz kesinlikle tab a ,12.2 ile tab a yı karşılaştırınca orada özel kullanım detayları çıkıyor orada sizin kullanım şeklinize göre bir tercih yapmanız gerekiyor.Hepsi güzel cihazlar ben hepsini beğeniyorum ama tab a yeni olması sebebiyle bana göre bir adım önde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu cihazdan aldım. Aslında cihazdan gayet memnunum. Benim sıkıntım ne zaman kalemi uzun süre ekranın üzerinde tutsam kendi kendine henüz dokunmadan yazıyor. Böyle olunca da el yazısını algılayamıyor ya da çizmek istediğim şeylerden farklı şeyler ekranda çıkıyor. Internette biraz araştırdım bu yönde bazı şikayetler var, ancak çözümünü bulamadım. Acaba elektriklenme mi oluyor yoksa kalemi tutuş şeklinden mi bilemiyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler

    Diğer yandan burada yazdıklarımın hepsini Samsung klavye konuşarak yazdım. Konuştuklarından çok net bir şekilde anlayıp yazabiliyor. Böylesini daha önce görmedim. Kesinlikle çok başarılı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Başka konuda daha sizden bilgi sormak istedim. Henüz tablete bir kılıf almadım. Internette araştırdığımda Aslında iki tip kılıf var. Bir tanesi 360 derece dönen diye geçen Diğeri ise mıknatıslı olarak satılan. Genelde mıknatıslı olanlar t580 için üretilmiş gibi görünüyor. P580 uyumlu yazıyor ama ben güvenemedim
    Kullanan arkadaşlar bilgi verirse mıknatıslı olan kalem kullanılışına veya ekranla ilgili manyetik alan oluşturmasına bağlı sıkıntı yaratıyor mu merak ediyorum. Bir de nereden satın aldığımızı söylerseniz bulmakta zorlanıyorum teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, galyalılar bende bu tableti alma arefesindeyim. Önerir misiniz. Genelde internete takılırım. Osmanlı savaşları diye bir oyunum var sadece onu oynarım. Bir de kaligrafiye ilgim var.
    Sormak istediğim esas mevzu bu tablete kırılmaz cam takdırdık diyelim. S Pen ile çizimde sıkıntı oluyor mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • szr1907 S kullanıcısına yanıt
    spen sorun yapmaz. dokunmatik olarak değil kalemin ucundaki tuş ile işlem yapıyor.
    aylardır bende, uzun pil ömrü var. ama çözünürlüğü oyunlarında kötü görüntü verebilir çünkü standart dışı. kalemle işin yoksa standart çözünürlükte cihaz seç.
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Hocam kalemle işim var elim yatkın çizim ve yazıya. Zaten bir oyun oynuyorum onun içinde yeter sanırım. Sorun olmuyorsa kırılmaz cam takıp kullanayım diyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • szr1907 S kullanıcısına yanıt
    ben açıkçası çözünürlüğünden dolayı pişman oldum. kalemide 1 kez bile kullanmadım bilmiyorum belki satarım cihazı. gereksiz bir cihaz oldu benim için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.