Şimdi Ara

Galaxy S8 ve S8+ amiral gemilerinde Sony'nin pilleri kullanılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S8 ve S8+ amiral gemilerinde Sony'nin pilleri kullanılacak

Samsung, Galaxy Note 7 geri çağırmalarının ardından yaklaşmakta olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ telefonlarındaki bataryayla ilgili en ufak bir güvenlik sorunu yaşansın istemiyor. Bu nedenle kullanılacak piller, şirketin yeni amiral gemisinde en önem verdiği konu haline gelmiş durumda.

Wall Street Journal'ın yakın tarihli bir raporuna göre Samsung, Galaxy S8'in üçüncü pil tedarikçisi olarak Sony'yi seçmiş durumda. Şirket, Galaxy S8 için Japon teknoloji devi Sony Corporation'dan lityum iyon pil alacak. Telefon tanıtılana kadar iki şirketin bu bilgileri doğrulaması beklenmiyor.

Ayrıca Bkz.Modern Nokia 3310 nasıl görünecek?
    Sony böylece Murata Manufacturing ve Galaxy Note 7 için pil tedarik eden Samsung SDI'ın ardından Galaxy S8'in üçüncü pil tedarikçisi olacak. İlk geri çağrılan Note 7'lerde Samsung SDI tarafından üretilen pillerin kullanıldığı göz önüne alındığında, Güney Koreli devin kuruluşu için hala kafalarda bazı soru işaretleri var.

Samsung, pil tedarik zincirini çeşitlendirmek istiyor

Kısa bir süre önce, Samsung SDI'ın Çin'deki fabrikasında yangın çıkmıştı. Yangının üretim bölümünde değil atık deposunda çıktığını belirtmek gerekir. Samsung SDI'ın yaklaşmakta olan Galaxy S8 için zaten pil üretimine başladığı söyleniyor.

Samsung'un Sony ile anlaşması, şirketin pil tedarik zincirini çeşitlendirmek istemesini ve olası hata riskini azaltmaya çalıştığını gösteriyor. Samsung ve bağımsız laboratuarlarda yürütülen soruşturmalara göre Galaxy Note 7'nin çöküşü iki ayrı pil arızasından kaynaklandı.

Samsung, Note 7'nin patlama nedenini açıkladığı gün telefonların ısınmaya karşı direncini değerlendirecek ve pilin aşırı ısınma riskini azaltacak çok sayıda güvenlik önlemi ve testi de duyurdu. Şirketin yeni kalite güvence testleri, üretim aşamasından telefonun sevkiyat için fabrikadan çıkışına kadar devam edecek.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Galaxy S8 ve S8+ modellerinin render görüntüleri

• Samsung çöpü bi pil yapamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeblion

Samsung çöpü bi pil yapamadı

he ya he. he he.
  • Sony batıyocu leğenciler nerede :)

• Pili mili bilmem ama sızan ve haberde kullanılan tasarım o kadar güzelki. Son zamanların en sağlam tasarımı bence. Tabi sızıntılar doğruysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle yapacan Asus zenfone 3 zoom un içinde dünyanın en ince 5000 mha bataryası varsa ki benim tahminim sonny bataryadır çünkü kameralarıda sony .. sende gidicen ordan alcan kafa rahat olcak !

• quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

Pili mili bilmem ama sızan ve haberde kullanılan tasarım o kadar güzelki. Son zamanların en sağlam tasarımı bence. Tabi sızıntılar doğruysa

Düğmeleri sanal olursa oda jg gibi zarar bayrağını çeker çünkü kimse sanal sevmiyor hemen hemen .. ekrandan çaldığı gibi bir basma hiside istiyor insan bazen program takılıyor geriye basıyon burda nasıl yapcan o işi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gorunuse gore sanal tus var... en sonki guncelleme krizinden sonra bir daha kesinlikle galaxy S serisi almayacagim. Benim icin son sanslari note serisi kaldi. Bakalim note serisi ne gibi bir tasarim/yenilik ile gelecek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım böyleyse çok şık abi. Ekran kasa oranını yüzde 90 a çıkmış hala sanal tuş bahanesi saçmalık.

Galaxy S8 ve S8+ amiral gemilerinde Sony'nin pilleri kullanılacak

• Sony pil bölümünü satmamış mıydı?

• Milyonlarca dolar arge bütçesiyle yeni bir pil teknolojisi üretememesi çok garip,kendin yapamıyorsan bile patentinin sahibi şirketi alıp ürettir bari.
  • Şu Edge ekranı bir türlü sevemedim, tamamen kullanım zorluğu yaşatıyor hatta. Ama resimlerde ki konsept gerçekten güzel gözüküyor.

Pil konusuna gelirsek Sony bu konuda başarılı diye düşünüyorum. En azından Xperia Z2 ve Z3 Compact kullanmış birisi olarak çok memnun olduğumu söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

Sony batıyocu leğenciler nerede :)

Hala fanboyluk peşindesiniz bu firmaların size 5 kuruş yararımı var. http://www.log.com.tr/sony-pil-departmanini-apple-tedarikcisine-satti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdniz -- 17 Şubat 2017; 21:26:22 >
  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tebrik ederim aydınlandım :) Bütün pil teknolojisini geliştiren aslında apple. Kullanacakları patentlerin mucidi kim acaba?
  • Sony parça tedarik konusunda en güven veren firma pil bölümünün bir kısmını satmıştı fakat anlaşmayı Sony corporation ile yapıldığına göre satışın yapıldığı murata tarafından üretimi olmayacak bizzat Sony üstlenmiş

• kırmızı rengi bayağı hoşmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemişim home tuşunu, bu tasarımla gelsin umrumda bile değil. :D

• Telefonun arkası htc 10daki gibi metal olmalı. Cam malzeme ucuz ve dayanıksız hissiyatı veriyor

• axesis kullanıcısına yanıt
    öyle ama şu haliyle de bir tasarım harikası olmuş hicaz ben çok beğendim.
  • axesis kullanıcısına yanıt
    Yazımda sadece tasarımdan bahsettim. Home tuşu hakkında bir yorumum var mı ? Ayrıca tuş olsun ya da olmasın önemli değil benim için. Sanal tuşlar bile kaldırılabilir aslında. Parmak hareketleri bence çok daha mantıklı ve hissiyat açısından daha güzel olur. Bakınız Blackberry z10. Home tuşu görevini ufak bir hareketle yerine getirilebiliyor. Ayrıca şu muhteşem tasarım varken ortada açıkçası umurumda olmaz tuş varmış yokmuş.

Tahminim: Home tuşu bence 'Samsung' yazısı olacak. Kapasitif bir yapıda. Zaten geri ve uygulamalar tuşları yine aynı yerlerinde olur eğer tahmin ettiğim şekilde olursa. Ki bence çok güzel olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.