Şimdi Ara

Galaxy S5 / Xperia Z2 / G3 / Note 3 - Hangisini Almalı? Bilenler Yardımcı Olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün içinde,

    Samsung Galaxy S5 16 GB - Siyah
    Xperia Z2 16 GB - Siyah
    LG G3 32 GB - Gold
    Samsung Galaxy Note 3 32 GB - Siyah/Beyaz (Henüz karar veremedim)

    Bu cihazlardan birini alacağım mevcutta kullandığım telefonum Galaxy S4 Zoom, son 1 yıl içerisinde (Geçen mayıstan beri diyelim) S4/S5/Note2 ve iPhone 5S kullandım.
    S4 yenilik itibariyle tercihim olmuştu memnunda oldum (sensörleri biraz sıkıntılıydı sadece el göz falan düzgün çalışmıyor)
    S5 parmak izi okuyucusu, kalp ritm ölçer ve yeni bir cihaz olduğu için almıştım ancak parmak izi okuyucu iphone 5s deki gibi iyi değildi, kalp ritm sensörü ise maalesef 10 denemenin 3-4 tanesinde okuyup sadece 1-2 tanesinde doğru sonuç veriyordu.


    Genel olarak kullanım amacım, internet tarayıcısı, mobil bankacılık, sosyal medya (fb ve tw.), yardımcı araçlar (işte ne bileyim otobüs saati, uçak seferleri, mail. ofis uygulamaları, edevlet, görüntülü görüşme (şebeke üzerinden), mesajlaşma yazılımları.
    Yani oyun falan oynamıyorum, bunlara ek olarak çekeceğim fotoğrafların da iyi olmasını istiyorum bu yüzden Galaxy K Zoom baktım ama fotoğraf kalitesini beğenmediğim için eledim o seçeneği.
    Ayrıca yakın bir zamanda giyilebilir teknolojide (android/tizen vb. akıllı saat) almak niyetindeyim.

    Yukarı da ki cihazları kullanan veya gerçekten(lütfen sallamasyon google dan okuduklarınızla değilde kullanımınıza göre) veya bana önerebilecek biri var mı?
    Şimdi alıp pişman olmak istemiyorum, gönlümden S5 geçiyor :) Parmak izi okuyucu ve her ne kadar sevmesemde ritm sensörü güzel fakat ram 2 GB olduğu için ileride sorun yaşarım diye düşünüyorum, sony 3 gb ram li ama bununda işlemci düşük s5e göre, g3 hem ram hemde hem de işlemcide iyi ama buda su geçiriyor falan biraz dayanıklı ve ne bileyim teknolojik olsun istiyorum.

    Yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.







  • S5 i direk sil kafadan. Z2 öneririm olmazsada g3. Note3 s5 hiç tavsiye etmem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    z2 yada g3 al. ikiside keşke diğerini alsaydım dedirtmez. (z2 2.3 ghz ama bu normal kullanımda farkedilmeyecek hatta zorlayıcı kullanımda bile farkedilmeyecek bir eksiklik. hatta eksiklik demek bile yanlış bence)
  • Z2 yada Note 3 al 3.Tercih olarak M8 de olabilir (Kamera çöp)

    G3 ün kasıntı arayüzünü kullanmayan bilmez

    S5 e girmiyorum bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frolding -- 7 Ağustos 2014; 19:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güzel önerileriniz için teşekkürler, G3 'ü direk eledim sebebi ise 4K video kayıt ve oynatma esnasında 5-6 dk. sonunda cihaz kasmaya başlıyor, batarya performansıda pek iyi değil (miş).
    Internette okuduğum tarafsız incelemeler ve kullanıcı yorumları işlemcinin 4K video için yeterli olmadığı yönünde oldu.
    M8 'e hiç girmiyorum çünkü görüntülü görüşme yok (şebeke üzerinden)
    Note 3 'ü eledim çok büyük ve artık işlemcisinin eskidiğini düşündüğüm için.

    Şuanda Z2 ve S5 arasında kalmış durumdayım.

    Neden S5 bana daha sıcak geliyor IP67 (tamamen toza dayanıklı ve suya dayanımı olduğu için, Z2 de 58 var ve tozlara karşı tamamen dayanıklı değil), her ne kadar mırın kırın etsemde parmak izi okuyucu ve kalp ritm sensörü gibi
    iki yeni teknolojiyle geldiği için. Tipi de bana göre kötü değil, ancak içinde ki çöp uygulamalar yüzünden ileride telefonun kasması muhtemel bunuda atlamış değilim.

    Z2 ise 3 GB ram li , daha şık ve albenisi fazla, kamerası mp olarak daha yüksek (muhtemelen resim kaliteside s5 den iyidir, çok yerde baktım karşılaştırmalarına ama bu bundan iyi diyemiyorum)

    Kısaca bu iki cihaz arasındayım, S5 alma diyenler ve Z2 al diyenler neye istinaden böyle diyorlar söyleyebilirlerse biran önce bitireyim şu telefon işini.




  • Arkadaşlar, biraz önce S5 alarak arayışımı sonlandırdım. Yukarıda saydığım nedenlerden ötürü tercihimi S5 den yana kullandım.
    Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • Z2 - G3 32LIK - M8 Sırasıyla alınır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.