Şimdi Ara

Galaxy S4 tanıtıldı, Apple 'Niçin iPhone' sayfasını yayına verdi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
8.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun en popüler 4. Konuyuz akşama birinci oluruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu S3 e atilan moklari duyunca kullananlar acaba Çinmalı mi almislar diye dusunmeden ededemiyorum. Ya da sirf giciklik olsun diye mok atiyorlar.

  • Iphone 5S çıksın da Iphone 5 alalım diyenler +lasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc nokia sırada kim var diye yorum yazdım apple çıktı. patent davası ve böyle gereksiz şeylere odaklamaları Hoş değil. rekabet iyidir fakat bu kadarı fazla.

  • Iphone alanların bir kısmı kaltesinden ve para verince kolay ulaşılan içeriğinden dolayı olıyor. Diğer kısmı ise jailbreak için alıyor veya hava atmak için. Yani çeşit çeşit alan var.

    FAKAT dandroid alanların hemen hemen hepsi %99.9 ucuz olduğundan ve bedave program yüklemek çok kolay olduğundan alıyor.

    Şimdi buraya gelipte samsung şöyle iyi böyle kaliteli demenin bir anlamı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightmare70

    quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

    Diğerlerine katılabilirim de retina ekran nedir yahu ? ppi yoğunluğu 300 küsür full hd ekranlarda ise 450 küsür. ezildiler hala retina ekran diyorlar

    İnsan gözü algılayamadıktan sonra isterse 800ppi olsun ne fark eder.iphone 5 al eline ve fark etmez her hangi bir telefon al (HTC'nin hakkını vermek lazım renkleri çok doğru gösteriyor o yüzden HTC hariç diyorum) ve yan yana koy.Beyaz renk aç mesela iphone beyazken mesela samsung'un sarı gösterdiğini göreceksin :) iphone'in ekranı piyasadaki en doğru rengi gösteren ekran şuan için.Cama çok yakın yerleştirilmiş olmasıda neredeyse 80 dereceyle bile baksan ikonlar cama yapışık gibi gözüküyor.Yani test etmeden kafadan sallamayın.Özellikle xperia z tamam full hd ama ekranı berbat renk ve parlaklık konusunda..Samsunglar zaten amoled ekranla japonlara hitap ediyor pastel gibi renklerle

    Dostum anladık iphone almışsın da nedir bu heyecan? Konunun yarısı senin mesajlarla dolu. Iphone böyle iphone şöyle, mutlu musun telefonundan? Mutlusun.

    Gören de yeni bir din yaymaya çalışıyorsun sanacak, kullandığımız bir telefon. O kadar hayat memat meselesi haline getirmeye gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iPhone'lerin sarjı uzun gidiyo denmiş, amcamda İP5 var bende S3 amcam sürekli bana sarjını gösteriyor, bugün şu kadar kullandım şu kadar gitti diye. Benim öyle bi derdim yok. Hatta bazı akşamlar sarja bile takmıyorum. Doğru aslında uzun gitmesi lazım iPhonlerin sarjları, çünkü içlerinde sarj çekecek donanım denen birşey yok 2 işlemci 1 grafik işlemcisi 1 ekran ne kadar çok güç çekecek Allah aşkına hadi S3 desen içi bi sürü sensör dolu 4 çekirdek vs vs..

    Apple seviyorsam 1 kasası 2 uygulama sorunsuzlugu gerisi 5 para etmez.. İp4S subway surfersi bile kasıyo..
  • çünkü kazık yemeyi seviyoruz
  • quote:

    Piksel yoğunluğu çok yüksek olduğu için gözünüz pikselleri ayırt edemez.


    326ppi-441ppi



    pil ömrü sırf sallama zaten 8 saatmiş

    kamera demişler tek ızgara bide hdr var :D
    s4 ün kamera yetenekleriyle kimse yarışamaz

    zaten gerisi de fifi hepsinde var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    1 Retina ekran
    2 Mükemmel pil ömrü
    3 Dünyanın en popüler kamerası

    3 büyük yalan ve CEHENNEME 3 ADIM daha

    Haha Samsung sever biri olarak bile zekanın sınırlarının bu kadar dar çizileceğini düşünmezdim.

    Ne içtiysen foruma da ısmarla çok merak ettik.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cos179

    Iphone alanların bir kısmı kaltesinden ve para verince kolay ulaşılan içeriğinden dolayı olıyor. Diğer kısmı ise jailbreak için alıyor veya hava atmak için. Yani çeşit çeşit alan var.

    FAKAT dandroid alanların hemen hemen hepsi %99.9 ucuz olduğundan ve bedave program yüklemek çok kolay olduğundan alıyor.

    Şimdi buraya gelipte samsung şöyle iyi böyle kaliteli demenin bir anlamı yok.

    s3 çıkalı 1 sene oldu şuan resmi garantili 1500-1700 Tl fiyatla satılıyor, ucuzluktan olsa gerek, ülkemizde ve dünyada bu kadar satış başarısı göstermiş durumda :-) , s4 muhtemelen 2000 tl ile satılacak ,bu parayı verenler iphone 5 alacak kadar zengin ve elit olmadıkları için(!) lütfen 50 milyon fakir insana saygı gösterin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 17 Mart 2013; 15:46:05 >




  • Apple cılar S4 lansmanında efkardan içmişler heralde, ayılmadan da haber yapmışlar. Neyin kafasını yaşıyolarsa artık...

  • apple korkmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:


    Her bir detay düşünüldü.

    Bir cihazı özelliklerinden ve performansından ödün vermeden çok ince ve çok hafif yapmak neredeyse imkansızdır. Fakat iPhone 5, imkansızı başardı. O, tasarımıyla tam bir mühendislik başarısı. Tüm detayları ve tüm malzemesi, özenle düşünülüp geliştirildi. Akıllı telefonda değil ancak bir el yapımı bir saatte görebileceğiniz hassasiyet seviyesinde üretildi. Sonuç olarak, eliniz iPhone'un sağlam ve dayanıklılığını hisseder, cebinize mükemmel uyum sağlar.


    Ziyaaaa

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri bombanın pimini çekip bırakmış foruma
  • Appleyi hiç bu kadar pasif görmemiştim.

    Yeni bir ürün çıkarıp onu rakiplerinin açıklama yapmasını bekleyeceğine rakibinin çıkardığı ürüne karşılık kendisi açıklama yapıyor. bu kadar da olmaz. 2009-2010-2011 arasında esen bir Apple fırtınası dinecek gibi.

    eee teknoloji dünyası hiç af yok. kim hatırlıyor ericssonları nokiaları motorolaları alcatelleri ?
  • Samsung galaxy tv reklamlarında apple'ı ve kullanıcılarını salak yerine koyar ve bunu insanların gözüne sokarak yapar. Apple ise sadece sattığı ürünün reklamını yapan bir internet sayfasını yayına sokar. Ve hiçbir markaya sataşmadan kendi halinde yapar bu işi.
    Ve bizim samsung fanatiği forum ahalisi bunu "nasıl geçirdik ama" tarzında yorumlar.
    Çünkü tuhaf adamlardır bunlar. Anandtech gibi, engadget gibi, cnet gibi siteleri sallamayan, teknik özellik tablosuna bakarak parmak hesabıyla toplama-çıkarma yaparak daha üstün ekran teknolojisini bulduğunu zanneden garip ve bilgisiz insandırlar. İphone 5 in ekranı için mükemmele yakın ibaresini kullanan bu en önemli teknoloji sitelerini sallamazlar. Otururlar samsungun güneşin altında gözükmeyen, doğru renkten bir haber şeker gibi mavimtrak pentile ekranını üstün teknoloji zannederler.

    Yani kısacası kaynak olarak lobları ve arkadaş çevresi esastır bu adamlar için.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung yeni cihazlarını Apple a göre erken tanıtması çok çok iyi neden diye soracak olursanız yeni iPhone her zaman 1 adım daha önde olacaktır da ondan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu androidi biraz donanımla uyumlu hale getirseler iphone dan bahsetmeyiz aslında ama apple ında en iyi yaptığı iş bu :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Geldi gene tipini....

    +1

    Mükemmel pil ömrü özellikle.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.