Bildirim
Galaxy s4 android obb kopyalama sorunu SSli acill
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynen bnde de var bu sorun cozumunu bulamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2-RUN9
Aynen bnde de var bu sorun cozumunu bulamadim
sizin telefonda s4 mü -
arkadaşlar bu sorunun çözümü gayet basit. bende aynı dertten muzdaripken çözümü tesadüf eseri buldum. telefonun içinde başka bir yere (örneğin obb ve data klasörünün olduğu yere) kopyalayıp, herhangi bir file explorer programıyla telefon üzerinden obb klasörüne atabilirsiniz. ben es file explorer kullanıyorum. böylelikle internetten indirdiğim oyunları oynayabiliyorum. sanırım obb isimli klasör için dışardan yüklemeye özel önlem almış samsung. ama bu yöntem çalışıyor. iyi forumlar
edit: düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerlee -- 9 Ağustos 2013; 21:57:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: canerlee
arkadaşlar bu sorunun çözümü gayet basit. bende aynı dertten muzdaripken çözümü tesadüf eseri buldum. telefonun içinde başka bir yere (örneğin obb ve data klasörünün olduğu yere) kopyalayıp, herhangi bir file explorer programıyla telefon üzerinden obb klasörüne atabilirsiniz. ben es file explorer kullanıyorum. böylelikle internetten indirdiğim oyunları oynayabiliyorum. sanırım obb isimli klasör için dışardan yüklemeye özel önlem almış samsung. ama bu yöntem çalışıyor. iyi forumlar
cok sagolun hocam sizin sayenizde cozum buldum -
İşinize yaradigina sevindim. Iyi forumlar
quote:
İşinize yaradigina sevindim. Iyi forumlar
sagolun sizede iyi forumlar -
aynen başka bir dosya yöneticisiyle kopyalama yapılabiliyor ben flash bellekten atıyom oyunlarımı süper oluyor :D galaxy s4 i19505 ;) -
cok sagolun hakıkatten ıse yaradı -
quote:
deniyorum şimdi inş olcak -
direkt olarak obb klasörüne atmayın. öncelikle örneğin download klasörüne atın sonra telefondan apk yı yükleyip es file explorer ile obb dosyasını taşıyınız. o klasörler korumalı olduğundan dolayı birşeyler atıp silemezsiniz. -
quote:
eyvallah işe yaradı -
android direk obb klasörüne kopyalamaya izin vermiyor diğer arkadaşların dediği gibi önce herhangi başka bir klasöre kopyalayın ardından telefon üzerinden obb ye atabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: eCCo
android direk obb klasörüne kopyalamaya izin vermiyor diğer arkadaşların dediği gibi önce herhangi başka bir klasöre kopyalayın ardından telefon üzerinden obb ye atabilirsiniz
Konu hort olmus hocam
Dostum harikasın -
OBB Klasörüne Dosya Kopyalama Hatası %100 Çözüm buldum Buyrun Tıkla>>http://www.tamyukleindir.com/obb-klasorune-dosya-kopyalama-hatasi-%100-cozum/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X