Şimdi Ara

Galaxy S3 Yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar galaxy s3 kullanıyorum genel olarak bakarsak android pek fazla kullanmadım o yüzden s3 ile ilgili birkaç sorum olacak yardımcı olmanızı bekliyorum.

1-Harici hafıza normalde 16gb iken benim telefon sistem belleği 13.5gb gösteriyor sebebi nedir?
    2-Telefonu usb mass storage olarak göstermek için ne yapmam gerekiyor ?
    3-Telefonu root yapmamanın dezavantajı nedir?Yapılma sırasında garanti dışına çıkılıyor gibi birşeyler okudum forumda bilgilendirirmisiniz?

Yardımlarınızı bekliyorum .

2)Telefonu usb den direk bağlayınca mass storage olarak göstermesi lazım. eğer o şekilde yapamaz isen google play store dan samsung un official Kies uygulaması var onu indirip telefonu ve bilgisayarı aynı wi fi modeme bağlayıp ekrandaki işlemleri takip ederek kablosuz olarak mass storage görevi gördürebilirsin usb kadar hızlı olacaktır.

3)Eğer telefonun şu anki halinden memnunsan ve birşeyin eksikliğini hissetmiyorsan root yapma diye okumuştum yabancı bir forumda. Root temel olarak telefonundaki bütün yasakları kaldırır ve sana tam yetki verir. Bu demektir ki telefonuna overclock yapabilirsin normalde bağlayamadığın cihazları(ps3 kumandası gibi) bağlayabilirsin vesaire gibi bir sürü şeye olanak tanır. Ama bunu yapmak aynı zamanda tüm güvenlik önlemlerini de kaldıracağından yaptığın bir hata sonucu ya da yazılımsal bir sorun sonucu telefonunun brick olması olasılığını da beraberinde getirecektir. Bu işlem garantiyi iptal eder ama son zamanlarda bunun geri döndürülebildiği garantiye verilirken root yapıldığının anlaşılmamasını sağlayan bir yazılım üretmişler sanırım xde-developer sitesinde herşeyi bulabilirsin.

• teşekkür ederim root yapmayı şuanlık düşünmüyorum kullanımda herhangi bir sorun yok herşey sorunsuz çalışıyor işimi görüyor
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.