Şimdi Ara

Galaxy S3 sorunu! Acil yardımcı olun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce s3 aldım...sim kartımı kestirip taktım yedek sim kart almadım...bunu söylüyorum cünkü telefonda sim rehberimdeki hic bir numarayı göremiyorum. içe dışa akatar yolundan yapıyorum olmuyor tüm numaralarım gitti... üstüne üstlük bugün acil bir numara lazım oldu..numaralar sim de kayıtlı oldugu için baska bir arkadasımın telefonuna kartımı takıp numarayı aldım ve yeniden telefonuma sim kartımı taktım...simi cıkarıp taktığım için yeniden içe dışa aktar muhabbetini denedim... telefon simde kayıtlı numaraları buldu ama o numaralar bana ait değil sim kartımı telefonuna taktığım arkadasımın numaraları!!!!! ben kesinlikle o telefondan aktarma yapmadım zaten hepi topu 1 dk takılı kaldı böyle bir durum nasıl gerceklesebilir aklım almıyo!! yardımcı olmanızı istediğim konu ise malum sim kartımdaki numaraları nasıl telefona aktaracam?? yüzlerce numara var tek tek uğraşamıyorum yardımcı olun lütfen...

• Önceden bir yedek alsaydınız sim numaralarının iyi olurdu, ancak yedeklemeyince bu problemin çözümü var mı bilemiyorum. İçe/dışa aktar muhabbetinde bir hata yapmadığınıza emin misiniz? Zira ben simi taktığım anda rehberimi gördüm telefonumda, bir aktarma vs. yaptığımı hatırlamıyorum.
  • işlemleri doğru yaptığıma eminim... herseyin ötesinde anlayamadığım ve problemin varlığını gösteren olay arkadasımın telefonuna sim i taktıktan sonra s3 te o numaraları görmem oldu... cözebilmiş değilim fabrika ayarlarına döndürecem son ihtimal işe yarar mı bilmiyorum...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.