Şimdi Ara

galaxy s3 rom atmAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arklar galaxy s3 klon imeili telefon var bende 4.0.4 yuklu stock rom yuklu.mesela gecen rom attim imei gitmisti suan imei attirdim. Simdi rom aticam da imei kaybetmeden nasil yuklenir yardimci olursaniz sevinirim.bi de cm yukledim imei gitmedi de kamera ya baglanamadim bu sefer o nedenki acaba tsklr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi önce framaroot .apk ile teli rootluyoruz (burada imei gitmez diye biliyorum yanlışsam düzeltin) sonra root explorer ı yükleyim sistem dosyalarını görüyoruz. Ana dizinde efs klasörünü hafıza kartına kopyalyın . Oradan da bilgisayara atın tam olsun . Efs imeinizi bulunduran klasördür.
    İnternete efs yedekleme yazarsanız bulursunuz bazı dikkat etmek gereken yerler var kopyalama izni için mount r/o gibi birşey seçiyorduk videolu anlatım vs. bakarsın.
    Sonra romu atıyoruz imei giderse tekrar frama root ile rootlayıp yedekledğimiz efs yi yerine yapıştırıyoruz . Ya da olmadı arşza patch diye bir şey var apk imei gidnce yüklüyorsunuz geri geliyor yeniden imei attırmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: anti aliasing

Şimdi önce framaroot .apk ile teli rootluyoruz (burada imei gitmez diye biliyorum yanlışsam düzeltin) sonra root explorer ı yükleyim sistem dosyalarını görüyoruz. Ana dizinde efs klasörünü hafıza kartına kopyalyın . Oradan da bilgisayara atın tam olsun . Efs imeinizi bulunduran klasördür.
    İnternete efs yedekleme yazarsanız bulursunuz bazı dikkat etmek gereken yerler var kopyalama izni için mount r/o gibi birşey seçiyorduk videolu anlatım vs. bakarsın.
    Sonra romu atıyoruz imei giderse tekrar frama root ile rootlayıp yedekledğimiz efs yi yerine yapıştırıyoruz . Ya da olmadı arşza patch diye bir şey var apk imei gidnce yüklüyorsunuz geri geliyor yeniden imei attırmaya gerek yok

Efs biliyorum da peki kamera neden calismiyoki cm de

• kamera tam olarak nasıl bir hata veriyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberatdakak

quote:

Şimdi önce framaroot .apk ile teli rootluyoruz (burada imei gitmez diye biliyorum yanlışsam düzeltin) sonra root explorer ı yükleyim sistem dosyalarını görüyoruz. Ana dizinde efs klasörünü hafıza kartına kopyalyın . Oradan da bilgisayara atın tam olsun . Efs imeinizi bulunduran klasördür.

Efs biliyorum da peki kamera neden calismiyoki cm de

Bir de aşağıdaki sürümü deneyebilirmisiniz;

http://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/42508/cm-10.1.3-i9300.zip

• quote:

kamera tam olarak nasıl bir hata veriyor?

Kameraya baglanamadi hatasi verdi cm 9 10 denedim olmadi yine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S5 ROM-ROOT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.