Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (748. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.094
Cevap
90
Favori
459.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.x de kamera stock rom ile aynı mı yani akıllı özellikler varmı?
  • Arkadaşlar, şu anda Omega V43.9 kullanıyorum. Fakat 1-2 ayda telefon şişiyor ve yeniden yazılım atmak durumunda kalıyorum. 4.3 versiyonu aslında daha iyi fakat (şahsi kullanımıma göre), güç tuşuna basınca ve arama esnasında telefonu yüzümden çekince ekranın geç tepki vermesi kafamı bozuyor. CM tabanlı romların tepki süresi ve genel hızı muazzam fakat SIM karta kartvizit kaydetmemesi ve kameranın kötü oluşu sinir bozuyor.

    Özetle, hemen şişmeyen, tepki süreleri hızlı ve kamerası iyi olan bir yazılım tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
  • maxi_rocker M kullanıcısına yanıt
    emin misin cyanogen version in altinda bunun yazdigina dostum? fotograf filan gonder istersen boyle anlayamadim ben, daha bilgili arkadaslar da bir bakmali...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • archinin 4.3 ünü indiriyorum özel recovery gerekmez dimi buna philiztouch var bende
  • archi romunu beğenmedim daha çok geliştiricilere yönelik olmuş bir sürü bilmediğim ıvır zıvır ingilizce ayar var bunun yerine herşeyi otomatik bir rom hazırlayabilirdi ayrıca romda lockscreen wallpaper değişmiyor
  • 1.x serisinde kamera stock ile aynıdır büyük ihtimal hiç kullanmadım bilemiyorum.
    4.1 bana da genel olarak şişiyor gibi geliyor ancak bir de Omega v49 veya da Neatrom 4.8'i denemenizi öneririm. CM isterseniz de son nightly'leri deneyebilirsiniz aradığınıza en yakın rom bu olur büyük ihtimal.
    Philz recoverynin son versiyonunu yükleyin yeter başka bir şeye ihtiyaç duymaz.
    CM için soran arkadaş da Ayarlar-Telefon Hakkında-Cyanogenmod sürümü olan bölümü yazman gerekiyor. (örn: 11-20140517-NIGHTLY-i9300)
  • yükledim ama berbattı rom o kadar çok şişirmişki neyi sileceğimi bilemedim gereksiz geliştirici programları doldurmuştu sonuçta bir rom tasarlarsanız bence bunun her kesime hitap etmesi gerekir. Gördüğüm en berbat rom diyebilirim. CM rom ise kamera konusunda hala geri hiçbir ek kamera özelliği yok sadece fotoğraf ve video kaydı.
    Neyse ben eski romum miui döndüm sanırım en iyisi bu birde siyah kernel kurdum tabi
  • Miui güzel bir rom ancak ben kişisel olarak sevemedim.(Temasını falan) Cm kullanıyorum şimdilik ki procapture tarzı uygulamalarla kameranın stocktan aşşağı kalır bir yani yok benim için artık. Archidroidi çok seviyorlar aslında niye öyle bir izlenim oluşturdu tam olarak anlayamadım. Aroma installer diye düşünmüştüm o romu. (Hiç kullanmadım)
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Archidroid mi gordugun en berbat rom?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet aroma installer var
    miui güzel aslında temalarıda baya iyi. üstelik her cuma update ediliyor
    edit:evet archi rom berbat tabi 1.x sürümü için söylüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox5578 -- 19 Mayıs 2014; 15:18:38 >
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Nasil berbat benim kullandigim acik ara en basarili samsung tabanli rom. 5 gundur acik rehberde ramde kilitli 400 mb bos ram var tamamen bos bir rom olmasi benim icin harika. Hicbir gereksiz sey yok icinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 19 Mayıs 2014; 15:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum bence şişirilmiş birdolu gereksiz şeylerle dolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha denemedim. 4.3'ü de yükleyip kullanır mıyım bilmiyorum Sammy'de 4.1 aosp'de 4.4 gidip geliyoruz 400 MB boş mu Denemek isteği geliyor sonra da içimden, iki hafta sonra uzun bir rom deneyişi yapcam peşpeşe araya eklemek lazım demek ki archidroidi de
    Bu arada dediğim gibi rom önerilerinizi bekliyorum.. (4.1 sammy, 4.3 sammy, 4.4 aosp)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 19 Mayıs 2014; 15:49:38 >
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Mesela ne? Bloatware i yuklemediysen telefon en bos haliyle geliyor adam zaten hicbir eklenti yapmak istemiyorum performans bazli olsun diye diyor . gravitybox ve wanam xposed tarzi 2-3 sey var icinde sadece herseyi aromada secmene izin veriyor zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 19 Mayıs 2014; 16:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    su konuda uyariyim yanliz ben stock 4.3 tede rami bu kadar dusurebiliyordum yaniltmasin seni. o yuzden bos ram hakkinda pekte yorum yapmak istemiyorum acikcasi kisden kisiye cok degisiyor cunku sonra gelip sen 400 diyordun bende 200 diyen oluyor ugrasmakta pek istemiyorum ama xda daki genel kani gibi archidroid suan performans ozellikli olarak en hizli samsung tabali rom ama eklentileri fazla degil cogu kisiye bos gelebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 19 Mayıs 2014; 16:30:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock

    Mesela ne? Bloatware i yuklemediysen telefon en bos haliyle geliyor adam zaten hicbir eklenti yapmak istemiyorum performans bazli olsun diye diyor . gravitybox ve wanam xposed tarzi 2-3 sey var icinde sadece herseyi aromada secmene izin veriyor zaten.

    en sade romu o değil archinin başka var sade olan ,aroma installer yok stock rom deodexed root ve init.d eklenmiş hali var.

    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/general/rom-sammys-stock-deodexed-rooted-t2638417

    edit: bu arada preview 4 sürümü kurdum, bütün sensörleri çalıştırmayı başarmışlar tek çalışmayan Rotation. stabil olmasına az kaldı şuan sorunsuz bloatware uygulamalarda sistemden arındırılmış bir şekilde hoşuma gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 19 Mayıs 2014; 16:45:07 >




  • Arkadaslar guzel rom arayana tavsiye.
    forumberin odinden flashalanan rootlu 4.3 romu. Romda hicbirsey yok eklenti olarak normal bir stock gibi biraz bloatware azaltilmis sekilde. Su an boeffla kernelde bir profil ile kullaniyorum gayet akici mt iyi yuzde 73 sarj 1.52 ekran suresi var. mobil veri kapali wifi tamamina yakinda acik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    e oda stock rom zaten ama dedigim gibi ben tamamen temizlenmis stock bir romda da bu ram degerlerini alabiliyordum kimseyi yaniltmasin. ama archinin custom romuda nerdeyse bombos 2-3 eklenti var sadece.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden bulabiliriz o romu?
    Yok hocam boş ram konusuna o kadar takıntılı bir insan değilim. Çok fazla uygulama aynı anda çalıştırmam zaten. Şarjının iyi olması takılma yapmaması benim için daha önceliklidir. CM şimdilik sağlıyor bunları bana ama GYGY hocanın dediğini de deneyebilirim boş zamanımda. Hangi rom base alınmış? NB6'dan sonrasıysa deneyebilirim.
  • arci nin omni romunu kulanıyorum tavsiye edeileceğiniz kernel hangisi olur? lg g3 çıksada bitse bu çile....
  • 
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.