Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.094
Cevap
90
Favori
459.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkantasdemir


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mat35

    Merhaba arkadaşlar, ispanyadaki bir bayan arkadaşıma ekran görüntüsünü nasıl alacağını yazarak öğretmem lazım.
    Bende asus olduğu için bilemedim, kendisinin bana ekran görüntüsü göndermesi gerekiyor ama hiç duymamış bilmiyor.
    Bilen bir arkadaş bir zahmet tarif ederse kendisine bu bilgiyi aktarayım.

    Ayni anda home tusi ve Pover (guc ) tusuna basacak .Yada elini ekranin solundan sagina orta bir hizda kaydiracak.

    Sağolun, kendilerine bilgiyi ilettim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

    Arkadaslar uzun bir aradan sonra stok rom yukledim. Telefon yukledigim 40 50 uygulama sonra kullanilamaz hale geldi. Ondan sonra hatirladim ki ben bloatwareleri dondurmamisim. Isim bittiginde telefon gayet rahatlamis bana olan minnettarligini uygulamalarda ve mutitaskingde gosterdi. Eger cekinen bunu dondurursam telefon coker mi diye dusunen varsa diye titanium backup ile dondurdugum uygulamalari gostermek istiyorum.
    Iclerinden bazilari alternatif uygulama yuklenmeden dondurulmamasi gereken seyler (galeri, muzik player, video player gibi) bazıları da aktif bir sekilde kullanmadiklarim (ekrani televizyona aktarma, grupca muzik calma gibi) gerektiginde tekrar acabiliyorum. bir de youtube goreceksiniz onu malumunuz kullanamiyoruz onun yerine Opera Beta ile giriyorum youtubea.

    Forum kirlenmesin diye dropbox linki koydum.
    Belki eksik belki fazla gelmistir size sadece fikir versin diye paylaşıyorum bu blatware deryasini ... 90 sayısını gördüm :-)

    https://www.dropbox.com/sh/a2dutcmmjagewo5/AAA5rzQbJEW_QcIkbqdYKPKWa

    teşekkürler bir deneyelim.




  • Hangi romu kullaniyosun baya sisirmisler romu bloatware koyarak stock gibi duruyor sanki cogu kisinin koymayacagi seyler var romda sanki :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CM11 için kernel önerileriniz nelerdir?
    Edit: Whatsapp'da gecikme yaşıyorum nedense. Mesajlar bazen geliyor bazen gelmiyor bildirim olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 18 Mayıs 2014; 20:48:36 >
  • arkadaşlar cm10.2 stable indiriyorum birde boeffla kernel kurcam sizce nasıl olur bu romu tavsiye ediyormusunuz cm11 stabil çıkmadığı için bunu kuruyorum
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında kullanmıştım. Gayet stabil ve akıcı. Ama pil ömrü pek iyi değil. Stock roma ve Archie'nin omni tabanlı 2.4.3'üne göre pil ömrü epey zayıf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm.10. 2 mi cm 11 mi yüklemeyi birde boeffle mi yoksa goggymax kernelmi iyi
    not:şarj konusunda!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cm11 kullanıyorum şuanda dünün nightly sürümü. gayet memnunum. ancak şarjı test edemedim tabi. Kamera ciddi ciddi düzelmiş ve çok sağlam olmuş omnirom tabanına göre. Archidroid 2.4.4 de kullandım ama kameraya katlanamamıştım. Performans ve hız olarak zaten diyecek laf yok canavar gibi çalışıyor şuan telefon
  • Hata varmı son sürümde bide hangi kernel kullanıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Archi'nin romunun 2.4.5 versiyonu çıkmış, haberiniz ola dostlar :)
  • Arkadaşlar ben telefonuma cyanogenmod installer kullanarak cyanogenmod 11 yükledim ama kamerada sorunlar yaşıyorum; sürekli donma, çekmeme vs tarzı..

    Fakat netteki yorumlara baktığımda yeni sürümle birlikte düzelmiş diyorlar, ven telefon üzerinden system updates'e bakıyorum güncelleme yok gösteriyor.

    Açıkçası şu an telefonumda hangi sürümünde yer aldığını bilmiyorum(m6, son çıkan nightly vs.)

    Sizden yardım bekliyorum, hangi sürümü kullandığıma nasıl bakabilirim; son sürüme nasıl güncelleyebilirim? Bu konularda gayet acemiyim, installer sayesinde rahatlıkla yükledim ama bu kamera sorunu çekilir gibi değil; yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • maxi_rocker M kullanıcısına yanıt
    ayarlar telefon hakkindaya girdiginde cyanogenmod version yazar, orada yazani buraya yaz dostum. en son cikan nightly 05/17 (18 cikmis olabilir bunlari yazarken) ve kamera sorunu bende yok sorunsuz calisiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.0 XNPQ08Q yaziyoe versiyon olarak.. Bu acaba son surum mu, degilse en kolay yoldan nasil guncelleyebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 17/05 kullanıyorum şuan ve kamera çok sağlam gerçekten önceki kullanımıma göre. Ama program dolayısı ile stock kameradan biraz geri kalıyor tabi. Cm kernelle birlikte kullanıyorum şimdilik şarjı fena değil ama yank'ın aosp kerneline geçebilirim kartta duruyor şimdilik. Millet nasıl da alıştı 4.4'e yahu geliştiriciler direkt archi'nin tabanına başladı romlarını yapmaya
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    Archide 1.8 ile gecicekmis 4.4e ama autorotation olmadan pek ise yaramaz benim icin 1.7.16 ile devam ederim heralde hatalari iyice duzeltilip kernel destegi gelisene kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cm'ye geçtim gibi artık Portlar ne kadar düzgün çalışırsa çalışsın beni pek memnun etmiyo. Eski telefonumda cm'de kalmamamın nedeni kameraydı. O da düzeldi artık. Azcık şarj süresinden feragat edip temiz sistem kullanmayı düşünüyorum artık Gerçi çok iyi olursa port arada bir geçip kullanırım
  • cm11 kurdum dün herşey iyi güzel ama kamera özellikleri falan yok örneğin hdr akıllı yüz video çekerken fotoğraf çekebilme vs.
    Bugün teli kurcalıyordum ufak bir video çekeyim dedim video çekmiyor
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    port bend kullanmiyorum 4.3 le devam ederim gibi duruyor ama 4.4 ne kadar iyi olur ona bakmak lazim. ben archidroid samsung tabanlidan asiri memnunum bazi ozellikler cm ye gecmemi engelliyor hiz farkida bana hic deger gibi gelmiyor cm de. (launcher galeri gibi asiri yavas samsung ozelliklerini degistirmek kaydiyla tabi) boeffla 1.7 ghz oc ye de izin vermeye basladi suan s3 ten cok memnunum s3 u degistirip m8 alicaktim ama suanki durum ertelememi sagladi m7 zaten var belki 2014 un 2.yarisindaki telefonlar daha iyi gelir suan pek gelisme olmamis durumda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • archi 2 rom var biri 1.x diğeri 2.x ne gibi farkılıklar var ve hangisini kurayım bataryası daha iyi
  • Kamerada hiçbir sıkıntı yok hocam diyeyim özellikle video çekimi gerçekten çok sağlam olmuş. Kurulumda sıkıntı olmuş olabilir temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Archi'nin romları da 2.x serisi Omnirom tabanlı 4.4 romudur. 1.x ise Samsung'un official sürümleri base alarak yapılmış romlardır.

    Ben de değiştirmeyi düşündüm ama şimdilik beklemek benim için daha iyi gibi seneye biraz masrafım olacak çünkü sıkıntıya girmek istemem
  • 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.