Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.094
Cevap
90
Favori
459.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Bu htc yi root etmek falan zor iş. İlk bi kaşıntı bastı alışmışız çünkü biz. Ama baktım hem sıkıntılı iş hemde gerçekten hiç gerek yok vazgeçtim. Kağnı touchwiz den sonra pehh dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direk g3 ü baz alarak konuştum haklısın. G3 plastik çıkacak diye biliyorum. Ben zaten fotoğrafçı olduğum için kameraya pek takilmadim ama bir a4 kağıdına çok güzel baskı veriyor inan. İmage kalitesine zaten diyecek yok. Zoe ve öğe silme özellikleri bu işe önem verenler için hayat kurtarıyor. Neyse göksel kovalamadan ben daha fazla htc hakkında konusmayayim :)) niyetiniz olursa şiddetle öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kıskandırıyorsunuz ama yahu Hayırlı olsun tekrardan güle güle kullanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forrestt.

    Ben direk g3 ü baz alarak konuştum haklısın. G3 plastik çıkacak diye biliyorum. Ben zaten fotoğrafçı olduğum için kameraya pek takilmadim ama bir a4 kağıdına çok güzel baskı veriyor inan. İmage kalitesine zaten diyecek yok. Zoe ve öğe silme özellikleri bu işe önem verenler için hayat kurtarıyor. Neyse göksel kovalamadan ben daha fazla htc hakkında konusmayayim :)) niyetiniz olursa şiddetle öneririm.

    Sağolasın hocam.
    Zaten almadan önce samsung hariç bütün telefonları detaylı test edecem. Ona göre kararımı veririm... :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 17 Mayıs 2014; 17:57:47 >
  • S3 telefon değil samsung'ta telefon üreticisi değil ürettiği telefonların hiç biri hoşuma gitmedi ilk wonder kullanmıştım android dünyasına onunla giriş yaptım ve sonraki telefonum s3 oldu arayüzünü çok sevmiştim fakat düşüncelerim telefon uçak gibi birşey olmasıydı sonuçta özellikleri göz boyuyordu'ki aynen öyle oldu sadece boya :D şimdi birşey anlamayacaksınız şişirilmiş diyeyim fakat bir sonraki telefonumun ya general mobile discovery 2 yada htc sony olmasını çok istiyorum şimdiden baladım bakmaya telefonun piyasasıda yok bi anda düştü utanmasa telefoncu 500 tl diyecek telefona asla birdaha bulaşmak istemiyorum samsung'a gerek arayüzü falan çok hantal şişirilmiş gereksiz bir dünya uygulaması var htc one mini bile benim s3'ten hızlı ya !!!!
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    İnan olay çok kolay. 600e s3 ü sattım. 1000 tl ye m7 yi aldım. Fiyat çok iyi geldi. Biraz sabır ve araştırma ile bu telefona her s3 sahibi kolayca sahip olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öğrenci adam olunca o bile zor oluyor bana Fiyat iyiye gelmiş ama, tekrardan hayırlı olsun Darısı bizim başımıza
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    Amin teşekkür ederim.
  • Herkes bir yerlere gitme derdinde. Nova Launcher ile tw yavaş çalışmıyor. En azından ram uygun olduğunda. Tutup S3 ile 2GB ramli cihazları kıyaslamak da pek doğru değil. S4-One-G2 gibi cihazlar aynı performansı veriyor. Birisi bir yerde 2-3fps fazla verir diğeri başka yerde. O yüzden marka kısmı pek de önem arz etmiyor bu konuda. Sunduğu ekstra özellikler harici pek de farklı değiller.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.3 googy max kernel de swap nasil artirsbilirim ? STWEAKS desteklemiyor galiba swap i?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CM11 kullanan var mı? Şu samsung kamera driverları ile kalitesi nasıl? Samsung'un kamerasından çok mu kötü yoksa iyileştirme gerçekten sağlam mı? Videolarda falan çok fazla takılıyordu ilk nightly sürümlerinde? Son durum nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xhead

    CM11 kullanan var mı? Şu samsung kamera driverları ile kalitesi nasıl? Samsung'un kamerasından çok mu kötü yoksa iyileştirme gerçekten sağlam mı? Videolarda falan çok fazla takılıyordu ilk nightly sürümlerinde? Son durum nedir?

    Gayet güzel çalışıyor son nightly'lerde. Samsung sürücüleri kullanılmaya başlandı 3 hafta önce.
  • Evet hocam sizden öğrendim ilk zaten de geçsem mi geçmesem mi kararsızım. Custom stock base romlardan bıktım. Stock 4.1.2'ye bir şans versem mi yoksa direkt cm'ye geçip kurtulsam mı ikilemindeyim Ama siz de öneriyorsanız cm'yi deneyebilirim
  • Merhaba arkadaşlar, ispanyadaki bir bayan arkadaşıma ekran görüntüsünü nasıl alacağını yazarak öğretmem lazım.
    Bende asus olduğu için bilemedim, kendisinin bana ekran görüntüsü göndermesi gerekiyor ama hiç duymamış bilmiyor.
    Bilen bir arkadaş bir zahmet tarif ederse kendisine bu bilgiyi aktarayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 17 Mayıs 2014; 22:40:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xhead

    Evet hocam sizden öğrendim ilk zaten de geçsem mi geçmesem mi kararsızım. Custom stock base romlardan bıktım. Stock 4.1.2'ye bir şans versem mi yoksa direkt cm'ye geçip kurtulsam mı ikilemindeyim Ama siz de öneriyorsanız cm'yi deneyebilirim

    Denemekten zarar gelmez hocam. Ben 4.1.2'ye şans verdim, kullandım 1 ay ama ekran çok kötü, Samsung 4.3'te MDNIE'yi (Ekran renk tonlama sürücüsü) iyi ayarlamış. CyanogenMod ROM'larda da kendi MDNIE sürücüsünü kullanıyor. Ben bu yüzden şu an ikisi arasında kararsızım.




  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    aynen nova ile gayet hizli birde icindekileri temizleyince tabi. htc one imla yanyana koyuyorum sonra gelip forumda yorumlari goruyorum diyorum benim telefonlar mi sorunlu yok 4.3 un her tarafi kasiyor ram 700 altina inmiyor falan. s3 te samsung un touchwizdeki genel yavasliklari disinda (rehber galeri ve launcher ) ramde gayet iyi browserda 5-6 sayfa acik ustune twitter ustune rehber galeri hepsi ramde durabiliyor novada zaten ramden falan atilmiyor hersey gayet duzgun calisiyor cidden ilginc durumlar var. multitasking de 1gb ile yapabileceginin nerdeyse maksimumunu yapabiliyor zaten 4.3 le. cok ilginc gercekten cozemiyorum gereksizleri devre disi birak nova kur diyorum adam telefon bosken yine 600 harciyor diyor bende 400 e dusuyor sadece sunu yapmak bilmedigimiz farklar var heralde..

    not:farkli birseyde bende 1.5 saniye civarinda acilan rehberin bazi s3 lerde 5saniyede acilmasida ayri bir ilginc durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 17 Mayıs 2014; 22:59:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 4.1 kullanıyorum renklerden sıkıntım yok da nedense çok fazla takılma yaşıyorum oyundan çıkınca falan. Heleki oyundan çıkınca whatsapp'a girmem 5-10 saniyeyi bulabiliyor. Yine aynı şekilde oyundan çıkınca arayüzün takılma yapması da cabası. Stock'da böyle hatalar pek almadım ama custom'larda böyle bir sorun yaşıyorum. Peki renk ayarlarını saymazsak 4.1'in şikayet ettiğiniz noktası nedir? (Eskiden ekrana önem daha çok önem verirdim ki perseus kernel'deyken screen kısmını ezberlemiş sayılırım ama şimdi şarj ve hız daha öncelikli geliyor bana)
  • EVET 4.4.2 PORT ROMU VE TEMA SONUÇLARIM






  • Arkadaslar uzun bir aradan sonra stok rom yukledim. Telefon yukledigim 40 50 uygulama sonra kullanilamaz hale geldi. Ondan sonra hatirladim ki ben bloatwareleri dondurmamisim. Isim bittiginde telefon gayet rahatlamis bana olan minnettarligini uygulamalarda ve mutitaskingde gosterdi. Eger cekinen bunu dondurursam telefon coker mi diye dusunen varsa diye titanium backup ile dondurdugum uygulamalari gostermek istiyorum.
    Iclerinden bazilari alternatif uygulama yuklenmeden dondurulmamasi gereken seyler (galeri, muzik player, video player gibi) bazıları da aktif bir sekilde kullanmadiklarim (ekrani televizyona aktarma, grupca muzik calma gibi) gerektiginde tekrar acabiliyorum. bir de youtube goreceksiniz onu malumunuz kullanamiyoruz onun yerine Opera Beta ile giriyorum youtubea.

    Forum kirlenmesin diye dropbox linki koydum.
    Belki eksik belki fazla gelmistir size sadece fikir versin diye paylaşıyorum bu blatware deryasini ... 90 sayısını gördüm :-)

    https://www.dropbox.com/sh/a2dutcmmjagewo5/AAA5rzQbJEW_QcIkbqdYKPKWa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 18 Mayıs 2014; 4:58:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mat35

    Merhaba arkadaşlar, ispanyadaki bir bayan arkadaşıma ekran görüntüsünü nasıl alacağını yazarak öğretmem lazım.
    Bende asus olduğu için bilemedim, kendisinin bana ekran görüntüsü göndermesi gerekiyor ama hiç duymamış bilmiyor.
    Bilen bir arkadaş bir zahmet tarif ederse kendisine bu bilgiyi aktarayım.

    Ayni anda home tusi ve Pover (guc ) tusuna basacak .Yada elini ekranin solundan sagina orta bir hizda kaydiracak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.