Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.094
Cevap
90
Favori
459.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Ya birşey sorucam son olarak. Misal bir theme konusuna giriyorum this theme for omega v38 diyor ne bilim v42 diyor. İlla o sürüm mü olması lazım başka sürümde çalışmaz mı misal şu Omega v49'ta çalışmaz mı ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958712&highlight=+theme+

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sürümde denenmiştir anlamında. Sonraki sürümlerde çalışmama ihtimali var yani. Ama %90 çalışır.
  • hocam 4.3'de bir problemim var müzik çalar sd karttaki şarkılarımı görmüyor sadece telefonun kendi hafızasındaki şarkıları görebiliyor. nasıl düzeltebiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 30 Ocak 2014; 19:56:35 >
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    Müzik çalarda tekrar yükleme veya arama ayarı gibi bir şey var. Onu kullanırsanız görmesi lazım. Medya tarayıcıyı falan devre dışı bıraktıysanız ondan da olabilir.
  • hocam önceden de bakmıştım ama bulamamıştım o yüzden müzik çalar kullanmıyorum onun yerine playerpro kullanıyorum. ama yok yani bulamıyorum öyle bir ayar. sadece storage klasörü altında ses kayıtlarını falan gösteriyor. ayrıca neat ml4 + stock kernelle duruyor şuan aslında gayet stabil dediğiniz gibi viper kurup kullanabilirim. xda'da falan googy litegx falan birkaç güne şişme yapıyor falan dediler. ama googy'i de çok tavsiye ettiniz o yüzden geçmeyi de düşünüyorum. kararsızlık tavan yani hocam
    ekleme: aynı şekilde galeri de öyle hocam normal kurdum yani zdroid romda da bu problemle karşılaşmıştım. samsung account tarzı uygulamaları dondurdum zaten sadece o konuda sıkıntı yok ama neden oluyor bilmiyorum. dediğiniz gibi medya taramasıyla ilgili falan büyük ihtimal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 30 Ocak 2014; 20:44:54 >




  • test

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense NA5 kurarken sıkıntı oldu. Ben de stok rom kurup onun üzerinde oynama yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xhead

    hocam 4.3'de bir problemim var müzik çalar sd karttaki şarkılarımı görmüyor sadece telefonun kendi hafızasındaki şarkıları görebiliyor. nasıl düzeltebiliriz?

    Es task managerdan medya deposu secenegini devre disi biraktiysan sorun bundan kaynaklaniyor olabilir(yada uygulama yoneticisinden), bendede bir ara bu durum vardi, bazi kernellarin dosyalara ulaşma şekli farkli, o yüzden her kernelda her ayar tutmuyor. Ama tavsiyem kendi muzik calarini kullanma, playerproda çok iyi degil(bazi codeclerde skinti cikartiyor), 4.3 uyumlusu ciktimi bilmiyorum ama ya apollo kullan yada poweramp. Ben apollo kullaniyorum, hem arayüzü çok sade hemde kurulan ses modu ayarlarina ulaşmak çok kolay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 1 Şubat 2014; 19:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NA5 ROM'unu Odin den kurdum. Gereksiz uygulamaları kaldırdım. Daha sonra ramdiski, dalvik-cache'yi /cache alanına yaratması için düzenledim. Şu an cihaz cillop gibi oldu. Özellikle ekran renkleri çok iyi olmuş. Kurmanızı tavsiye ederim.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    ramdiski ve dalvik ön belleğini /cache kısmına oluşturmasının faydası/farkı ne? Ve nasıl yaptınız?

    Bir de Accuweather wigdet'ı modlayınca açılmıyor, hata veriyor. Ben de geçici olarak Yahoo Hava durumunu kurdum. Beklediğimden iyi çıktı ama görüntüsün alışamadım :\ Odex sistemde bunu nasıl çözerim?(Deodexed yapmaya üşeniyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 1 Şubat 2014; 20:30:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    ramdiski ve dalvik ön belleğini /cache kısmına oluşturmasının faydası/farkı ne? Ve nasıl yaptınız?

    Bir de Accuweather wigdet'ı modlayınca açılmıyor, hata veriyor. Ben de geçici olarak Yahoo Hava durumunu kurdum. Beklediğimden iyi çıktı ama görüntüsün alışamadım :\ Odex sistemde bunu nasıl çözerim?(Deodexed yapmaya üşeniyorum)

    ramdiskteki init.rc'teki birkaç satırı değiştirdim, o kadar Bu /cache alanı S3'te 1 GB ve sadece OTA güncellemeleri için kullanılıyor. Root yapan veya ROM yükleyenlerin OTA güncellemelerine gerek yok. Bu yüzden burası israf ediliyor. Bende bu alanı değerlendirmek istedim. Bide alan sıkıntım vardı, biraz olsa da aşmış oldum. Biliyorsunuz, dalvik-cache, /data da tutuluyor ve bu klasörün boyutu (Eğer benim gibi 90 tane program yüklediyseniz) 250 - 300 MB oluyor (odex sistemde)(Deodexed sistemlerde 350-400 MB olabilir). Bunu /cache alanına taşıyarak kullanıcıya ayrılmış alanda yer açılmış oluyor. İsterseniz aşağıdaki dosyayı CWM den flashlayıp deneyebilirsiniz. Flashladıktan sonra wipe dalvik cache yapmayı unutmayın;

    http://www.mediafire.com/download/niw7980p45a1cr0/Kernel_NA5_dalvikcache.zip

    Accuweather'ı modlama konusunda, eğer yapmak istediğiniz apk yı /system/app ye kopyalamak ise, apk yı kopyaladıktan sonra apk nın odex dosyasını silmeniz gerekiyor.




  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam root'lu versiyonunu mu kurdunuz NA5'in? Yoksa stock mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jimmy Page

    Hocam root'lu versiyonunu mu kurdunuz NA5'in? Yoksa stock mu?

    Stock olanını. Daha sonra Odin den TWRP kurup, TWRP üzerinden root attım.
  • romu şu anda kullanmıyorum mj2 + yank ile olan mutlu birlikteliğime döndüm ama tekrar kurarım herhalde bu hafta içinde şu problemi çözersem. ancak öncelikle task manager kullanmıyordum sadece greenify kullandım ama problem ondan değil ayrıca uygulama yöneticisi kısmında medya deposu tarayıcısı vs. olarak hiçbir şey göremedim. screenshot verebilir misiniz? eğer gerçekten ondan kaynaklanıyorsa 4.3'e geri dönmeyi düşünürüm.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam, aynı yolları izleyeceğim ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    ramdisk'i yüklerken Status 6 hatası veriyor. Dosya hatalı veya benim CWM sıkıntılı.

    Hava durumu ilginç bir şekilde olmadı. Ana ekrana geliyor, dokununca TW durduruldu hatası veriyor ve Launcher yeniden başlatıyor. Odex dosyaları koydum hata verdi, odex dosyaları kaldırdım yine hata.
  • Tekrardan merhabalar,

    Ufak bir sorum var. Bugün bir video çektim S3 ile; fakat yetersiz alan vırt zırt deyip makine videoyu kesmiş. Videoyu açmak istediğimde açılamıyor diyor. 1.8 küsür gb boyutu var. Bunu açmanın bir yolu var mıdır, yoksa video yandı mı? Telefonda açmıyor, Media Player da açmıyor. Açılsa iyi olur hani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 2 Şubat 2014; 0:18:54 >
  • Forumda bir konu vardı bununla alakalı ve arkadaş çözüp videoyu açabilmişti..Sadece biraz ses kayması olmuştu..Biraz aratıp bulabilirsiniz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lemans

    Forumda bir konu vardı bununla alakalı ve arkadaş çözüp videoyu açabilmişti..Sadece biraz ses kayması olmuştu..Biraz aratıp bulabilirsiniz..

    Konuyu buldun hocam, sağolun. İndiriyorum programı çalışır inşallah.
  • Merhaba hocam. Yazilarinizi tek tek okudum ama benim soruna bi cevap bulamadim. 4.3 yukledim. Google playden güncellemeleri veya daha onceden yukleyip sildigim uygulamalari yuklemeye kalktigimda cihaz reset atiyor. Acaba yanlismi yukledim diyerek servise tekrar yuklettim ama sorun ayni. Ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim. 4.3 oncesi calisan ve sildigim sonra kuramadigim programlar:line, viber, asphalt 8, candy crush. Guncelleme yapmayanlar: Google+, google play gazetecilik, goole play dergiler vb. Bircok program.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.