|
Galaxy S27 Pro için sürpriz işlemci kararı: Exynos 2700 çoğu pazarda kullanılabilir
-
-
kesinlikle almam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ English fun clup, sadece ingilizce konuşuyoruz ve dünyanın her yerinden arkadaşlarla eğleniyoruz, facebook grubumuz
https://www.facebook.com/groups/362852221195241/ -
pazar payını daraltmaktan başka işe yaramaz fiyatta bir sürpriz yaparsa o başka tabi.
-
Nasıl olsa Apple'ın her sattığı telefonların ekranlarından müthiş kâr yapıyorum. Tüketicinin beklentisine niye cevap vereyim demiş.
Böyle bir marka asla tercih edilmemeli, tüketimden gelen gücümüzün farkına varalım artık, Samsung son 8 yılda ileriye değil geriye gitmiştir.
-
Kesinlikle kullanıcısını dinlemeyen bir firma. A serisine yazılım anlamında ayrımcılık yapıyor ve geriye götürüyor. Stabil ama göze hitap etmiyor eskisi gibi. Nokia olma yolunda ilerliyor.
-
Birader niye dinlesin ki tüketici afedersin umarsız halde satın alıyor gık demiyor..
-
Aynı S6/Note5 serisinde yaptığı gibi tek standart tek çip felsefesine geçmeden Samsung almak doğru olmaz.
Daha kendi yazılımına kendi uygulamasına sahip çıkamıyor. Kuzey Amerika pazarının yanında ROW (dünyanın geri kalanlar) sahip çıkacak? Eğer tüm dünyada Exynos ile mutabık kalınır ise Exynos alınır. Yoksa K. Amerika’nın üstün cihazlarına üzüntü bakılır maalesef.
Samsung ChatON’u kapattığında da Bada’ya üvey evlat muamelesi gösterdiğinde de Milk Music kapattığında da Sidesync ile Bulutu devre dışı bıraktığında da Tizen mobil birimi feshettiğinde de Samsung MX grubunun özelleştirilmiş ARM CPU Mongoose core projesinden çekildiğinde de hep aynı cümleyi kurdum. Samsung’a tereddüt ile bakılmalı. Şimdi kendi Mesajlaşma uygulamasından vazgeçiyor. Bence en kolayı Sony metodu. Aramayı da kapatsın direkt Google Phone kullanılsın. Saat takvim bence hepsi std Google uygulaması olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 7 Temmuz 2026; 5:26:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yankilere şapur şupur, geri kalanlara yarabbi şükür
-
Yaaaaa hayıırrr yaa😡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAL6116 -- 7 Temmuz 2026; 08:55:39 >
-
Ulan tam ilgimi çeken bi samsung modeli olmuştu, onu da zorla aldırmayacaklar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
herkes almam yazmış. adetten bende almıyım hadi.. :)
a08 bekliyorum ben. g100 ile çıkar inşallah
-
Söylediğiniz mantıksız ve doğru değil. Seriler arası farklılıklar elbette olacak. Bugün S serisinde olan özellikler A serisinde de olursa, S serisinin A serisinden ne farkı kalır? A serisi alt segment uygun bütçeli cihazlardır. Bütün özelliklerden faydalanmak istiyorsanız S serisi alırsınız. S serisindeki özellikler olduğu gibi A serisinde de olacaksa, S serisi kullanan adam demez mi o zaman ben neden A serisinden daha fazla para veriyorum diye? Gider daha az para veririm A serisi alırım madem bütün özelliklere erişiyorum. Bu tür yazılımsal kısıtlamalar olması gayet doğaldır, olmalıdır da. Ben S25+ kullanıyorum şuanda. A serisi kullanıcılarının benim gibi her özelliğe sahip olmalarını istemem. Sonuçta bizler bunun için ekstra para veriyoruz.
asla satın almam. Fold serisinine biraz ilgim var onun da ayrı sıkıntıları var
_____________________________ -
Farklılıklar olacak ben onu söylemiyorum ama en sevmediğim konu özellikle de arayüz anlamında ki farklılıklar olması ve daha önce olan şeylerin kaldırılması. Zaten donanım olarak fark var ben demiyorum ki S serisinde olan tüm özellikler A serisine gelsin dediğiniz gibi o zaman anlamı kalmaz ama arayüzden de kısılması anlamsız. 8 de olan panelde ki bulanıklığın 8.5 de kaldırılması gibi yani burada segment farkı olsa ne olmasa ne. En ufak görsel öğeleri bile performans bahanesi ile kısıp yazılımı yavan hale getiriyorlar yarın yeni cihaz aldırmak için bunu S serisine de yaparlar.
Bu konuda haklısınız bu denli kırpmalar olduğunu bilmiyordum. Eğer ki özellik verildiyse sonradan bu özelliği kaldırmak mantıksız. Örneğin dex gibi özelliklerin A serisinde olmaması gibi konulardan bahsediyorsunuz zannettim. Eğer böyle bir durum varsa kesinlikle haklısınız.
Ben kendi adıma DeX ya da tüm yapay zeka özelliklerini beklemiyorum tabi ki yoksa S ile A arasında ne segment ne de fiyat farkı kalır ama arayüzde bile kısmaları çok sinir bozucu bir hâle geldi. OneUI 8 e kadar dediğim gibi en başta panel de bulanıklığı istediğimiz gibi ayarlayabiliyorken bunu 8.5 de kaldırdılar arayüz gelişeceğine geriye gitti yani.
Bu bir dönem M serisine verilen OneUI Core versiyonu işine benzedi.
Yakında geri dönmesini de bekliyorum bu ikiliğin isim olarak da.
Dediğiniz soruna Tab S9 FE tabletimde rastladım. Dediğiniz gibi panel düzgün gözüküyordu şu an ucube gibi tema rengini çekiyor. Ben de o ikonları duvar kapısı teması seçer gibi renklendirme seçeneğini asla kullanmadığım halde rahatsız etti. Duvar kâğıdım sarımsı bildirim çubuğu da aynı rengi çekti. Tuhaf.
Ben Ace2’den Note5’e A33’e hiç şaşmadan Samsung kullandım. Note5’te asıl müşteriyi kullanmanın ne demek olduğunu öğrenmiştim. Siz biraz geç fark etmişsiniz iş anlayışını. Note7 patladığı dönemde Note5’i raflardan indiren Samsung sakat 7.0 güncellemesi ile cihazı kaderine terk etmişti. 8.0 bu cihazın en büyük hakkıydı. Ki Samsung Experience çoğu Nougat hatasını da düzeltiyordu. Ona rağmen A33 aldım. Yine güzel bir iki sene ondan sonra yavaşlamalar. Tab S9 FE için de olumsuz deneyimim mevcut. Parmak izi okuyucu kendiliğinden gitti. Çok şükür garantisinin son günü Samsung Destek bilişim e bıraktım da önce anlamadılar sonra gün içinde ikinci kez arıza yapınca bu sefer bakıma almaya karar verdiler. Tüm aksamları değişti. OneUI 7 bu tablette özellikle eziyet idi RAM leak yapıyordu. Şimdi OneUI 8 görece iyi. 8.5’e yeni geçtim. Bilemiyorum eskisi kadar tablet kullanımım yok.
Ama Samsung’a teşekkür borçluyum. Artık Apple’dan başkasına yönelmem tablet bozulursa direkt iPad. Bilgisayarla işim olmuyor zaten. iPhone - iPad beni bundan sonra götürür. Ta ki Google ya da Sony TR pazarına dönene kadar benim için Android bitmiştir. Apple’ın anlayışı bana uygun mu, kesinlikle değil. USB-C istedikleri için değil AB yüzünden geçtiler. Yüzde 30 komisyonu yüzünden Netflix Spotify epic mesafeli, tarayıcı motoru kısıtlamalı, NFC ve 3. Parti hizmete kapalılığı kart taşımayan benim için büyük zorluk. Bunlar yüzünden sorun yaşıyorum ama Çok şükür AB bu konuların her birini Apple’a zorla yaptırdıktan sonra globalde de yaygınlaşacak diye umuyorum. Şu an için 3. Parti ödemeler de açılsa bana kafi.
Ya da Jolla gelsin. Sailfish bir cihaz kullanmayı yeğlerim Samsung OneUI dan sonra. BB10 gibi HarmonyOS gibi Alien Dalvik katmanı ile Android uygulamaları kullanırız en kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 8 Temmuz 2026; 5:4:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Kesinlikle kullanıcısını dinlemeyen bir firma. A serisine yazılım anlamında ayrımcılık yapıyor ve geriye götürüyor. Stabil ama göze hitap etmiyor eskisi gibi. Nokia olma yolunda ilerliyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt