|
Galaxy S26 Ultra, ekranıyla iPhone 17'yi gölgede bırakabilir
-
-
İkisinde de M14 OLED var. S26U nasıl gölgede bırakıyor?
-
Samsung dunyanin en iyi panellerini uretip kendi cihazlarinda kullanmayarak nereye varmaya çalışıyor anlamıyorum. Halen s25 serisi 8 bit 16milyon panellerden ibaret. Pwm dimming e hic değinmiyorum bile hep ortalama degerler. Benim Samsungdan beklentim tepe modellere baba bi panel koymasi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Küçük bir değişiklik ben dinamik amoled kullanıyorum farkına vardım parmağım değdiği anda sanki diğer uygulamalar farkında olay güvenlik olayı, o yazılım rayına bir otursun yapay zeka Google ye fazla mesai veriyor bunun farkındayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Android kullandıktan sonra güvenlik vs yalan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Hep aynı hikaye daha parlak daha zart zurt. ne yapabilir olum bu görüntü mü canlanıyor, görüntünün içine mi giriyon. ekran la ekran. Şu an elimdeki 30 binlik telefonun ekranında farklı ne vaadedebilir. Hikaye masal.
S25 ultra aldım yeni beklesemiydik çok fark olur mu?
Aynen kardeşim. 2 sene önce bir sms ile güvenlikli ayfonlar kilitleniyordu.
_____________________________ -
S pen de Bluetooth olacak mı önce o lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Samsung note 9 - Bir telefondan daha fazlası olduğu kesin!! -
Bu ekran muhabbeti kadar kolpa bir muhabbet yok.
Ben 4. Dünya ülkeleri için üretilmiş Galaxy M51 kullandım 2 sene. Sonra S23 Ultra'ya geçtim.
"Ohaaaaaaaa" diyecek bir fark yoktu ekran bazında.
Samsung'un ekranları zaten iyi. Kimse zorunda kalmadıkça küçük ekrandan HDR içerik tüketmiyor.
Sen Apple'dan nasıl daha öne çıkarsın? Yapıştır S26 Ultra modelinde 7.000mah pili.
O 7 saat ekran süresi veriyorken sen 10 saat ekran süresi ver.
Bu korelilerin kafası durmuş. 5 senedir aynı pil.
samsung ekran kalitesi olarak iyi zaten. döküldüğü konu kamera
Panel üretim fabrikası yönetimi başka telefon fabrikası üretimi bütçesi vs vs başka
Samsungun üretmediği bir şey neredeyse yok gibi
Renkler iphonedaki gibi doğal olmalı. Renkler çok sahte. Kamera iphoneun gerisinde. Sosyal medyada paylaşıyorsun fotoğraf berbattt. ios yapay zekada geri kalmışken ve sistem eskisi gibi stabil değilken öne geçmeleri lazım ama sanmıyorum. Danışıklı dövüş gibi senelerdir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnız bu ekranı 17 Pro serisi kullanmıyor. Bu ekran CoE teknolojisi içeriyor. Apple bunu 20.yıla özel iPhone modelinde kullanacak.
https://www.macrumors.com/2025/09/23/20th-anniversary-iphone-brighter-oled//
Anladım, teşekkürler bilgilendirme için. 17 Pro serisindeki OLED'in türü hakkında bilginiz var mı? Süper Retina XDR Display OLED mi demek lazım, yoksa başka bir model adı var mı panelin?
M51 candır bu arada.Beş sene oldu hala kaya gibi maşallah.
Göz kuruluğu rahatsızlığı olanlar led ekranların gözlerin nasıl anasını ağlattığını çok iyi bilirler
Şu ekran muhabbetine anlam veremiyorum sanki herkes 4k içerik bakıyor. Elimde Xiaomi Redmi 10 Pro var 120 Hz amoled ekran, süper bir görüntü kalitesi var. üst seviye harici telefonla işi olmayanlar haricinde orta ve orta üst kullanıcıya bile fazla. 5 yıl oldu hala 24 saat şarjı gidiyor yoğun kullanımda. Ne ısınma ne donma takılma yağ gibi akıyor. Telefonda stok uygulamalar dahil 90 uygulama var 180 GB veri var hâlâ sıkıntı yok. MAŞALLAH 🧿
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ “Bir vakte erdi ki bizim günümüz,
Yiğit belli değil mert belli değil;
Herkes yarasına derman arıyor,
Deva belli değil dert belli değil.”
Bu ekran muhabbeti kadar kolpa bir muhabbet yok. Ben 4. Dünya ülkeleri için üretilmiş Galaxy M51 kullandım 2 sene. Sonra S23 Ultra'ya geçtim. "Ohaaaaaaaa" diyecek bir fark yoktu ekran bazında. Samsung'un ekranları zaten iyi. Kimse zorunda kalmadıkça küçük ekrandan HDR içerik tüketmiyor. Sen Apple'dan nasıl daha öne çıkarsın? Yapıştır S26 Ultra modelinde 7.000mah pili. O 7 saat ekran süresi veriyorken sen 10 saat ekran süresi ver. Bu korelilerin kafası durmuş. 5 senedir aynı pil. |
|
Samsung dunyanin en iyi panellerini uretip kendi cihazlarinda kullanmayarak nereye varmaya çalışıyor anlamıyorum. Halen s25 serisi 8 bit 16milyon panellerden ibaret. Pwm dimming e hic değinmiyorum bile hep ortalama degerler. Benim Samsungdan beklentim tepe modellere baba bi panel koymasi.
|
|
Kardeşim diş hekimiyim ve çevremde komple iphone fanatiği hepsi her sene yeni çıkanı alır s23 ultra aldım şuan tüm vaka fotoğrafları benim telefonumdan çekiliyor çünkü hepsinde kronik odaklama problemi var ağız içini netlemiyor. 3 yıllık cihazım yakın arkadaşımda 16 pro olmasına rağmen hala onun hastalarının çekimlerinde de kullanılıyor. Niye saçma sapan anektodlar sunuyorsunuz cidden bu apple fanatiklerini çözebilmek imkansız. Resmen psikolojik sorunları olan vakalarsınız. Dxomark neye göre bu puanlamayı yapıyor çözemiyorum ama ben çoğu enstantanede samsungun ultra serilerini daha başarılı buluyorum. Belki pcde özel incelemiyoruz diye bilemiyorum dxomarkın derdi ne ama gözümüz var izanımız var yani.
|
|
İkisinde de M14 OLED var. S26U nasıl gölgede bırakıyor?
|
|
Ergen sensin sen vitaminken ben bu forumdaydım funboy. Teltel dökülmüşmüş. Bana diyorsun her ikisini kullananlara sor ben sana diyorum ki 15 Pro dan geçtim. Hâlâ ona sor buna sor yok buna sor. Ne soracağım ben kullanıcıyım 8 iPhone eskittim bu kadar funboy olmadım. 3gs den beri hepsi elimden geçti ben bu cihazlara yazılım yapıyorum ergenovski. Hadi bak işine bilip bilmeden de konuşma funboy
|
|
S pen de Bluetooth olacak mı önce o lazım
|
|
Ya ne anlatıyorsun Allah ın ergenine hocam bunlar 12 ay krediyle bir iPhone alınca kendilerini CEO sanıyor g@tleri kalkıyor. Hayatnda iPhone dan başka telefona geçecek bile bir bütçesi olmadığı için eşek gibi yenisini alacak çünkü deneyemez 2. krediyi vermezler. Ben hanıma 16 Pro Max almışım vermişim bana kameraları anlatıyor daha iyi diyor. Şirkette iPhone 12 den itibaren tüm cihazlar test için mevcut ama anlatamazsın çünkü beynini elmayla yemiş.
Bahsettiği sitelere kimbilir kimler ne paralar yediriyor. Dualupa sahneye iPhone la çıktı ya kamera çok iyi evet evet 🙂↕️ |
Benzer içerikler
- steam fps gösterme
- apk nedir
- en iyi emülatör
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- instagram hikaye süresi uzatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt