|
Galaxy S26 Plus ve Galaxy A37'nin batarya kapasiteleri belli oldu
1 Mobil
-
-
Hala Silikon Karbon bataryalara neden geçmediklerini anlamıyorum. Android tarafında, özellikle yazılımdaki en gelişmiş firma ama bu konuda çok geride kalıyorlar ve satışları düşürüyor. Artık danışıklı dövüş olduğunu düşünmeye başladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung kendini yok ediyor akılsız bunlar.
-
Hem bataryası az gidecek hem de göz yoracak (Düşük hz pwm yüzünden) almayın aldırmayın
-
Batarya kapasiteleri sonunda netleşmiş. S26 Plus günlük yoğun kullanım için yeterli görünüyor, A37 ise segmentine göre fena değil
-
s26 için 4300 diyorlar büyük hata olur üstüne 25 watt ile.Koy 5000 +45 watt çok mu zor a57ye koyuyorsun s26ya koymuyorsun nereden bakarsan bak saçmalık
_____________________________ -
Ben neden bu kadar bataryaya takık insanlar anlamıyorum. Bende S24 ultra var gayet yetiyor. Hızlı şarjı da gayet yeterli. Çin telefonları gibi uçuk kaçık rakamlara gerek yok. Günlük kullanım için yeterli istatistikler sunuyor.
Siz telefonun teknolojilerine hiç bakmadan bataryadan vurmaya kalkıyorsunuz. Apple hiç bir şey sunmuyor ama milleti çok güzel sömürüyor. Bir tane iyi özelliği yok Samsung amiral gemilerinden. Biraz enteresan taleplerimiz var gerçekten.
Yıllardır aynı batarya bıhtıh bıhtıh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ya Hadi oradan yetiyormuş o telefonu atmış 60 hz kullandım Ona rağmen pili gitmiyordu be.
Ödediğin ve aldığın ürün senin gözlerini kör etmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yazılım konusunda hiç de iyi değiller S23 den OnePlus 12 ye geçtim, OnePlus sorunsuzluk hız tepkisellik konularında fersah fersah ileride. Yıllardır çer çöp sensörlü telefon yapıyorlar beş para etmez bi marka Samsung. Ekranları çok iyi ama onda da yeşil çizgi sorunu var o da kusursuz değil. Telefon bakarken Samsung da ne var diye bakmıyorum bile artık.
Benim iyiden kastım çeşitlilik ve ek özellik.
Good lock/Tema Mağazası/Ekosistem vb. konulardan bahsediyorum. Hız ve tepkisellik açısından ise evet kesinlikle en iyisi değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sadece model numarası ile işlemcisini değiştir al sana "yeni" (!) model
şunları üretmeye kullanılacak malzemeye yazık kaynak israfı
O sırada Honor 10.000 mAH bataryalı telefonunu çıkartmaya hazırlanırken Samsung beyimiz geriye gidiyor :)
Honor'a bir şans vereceğim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 10 Ocak 2026; 22:45:41 >
-
Şuan da aktif kullanıyorum. Neden yalan söyleyeyim? Ya hadi oradan diyince haklı mı oldun?
Tercih farklı olabilir ona saygı duyuyorum. Ben bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum. Sanki sadece batarya alıyoruz gibi..
Tamam Benim de kullandığım cihaz.
Ya sen elindeki telefonu övmek kendini avutmak için her yere saldırıyorsun .
O telefonu bırak kenara Kendine bir tane adam akıllı telefon al vivo olur Oppo olur
Dostum sen rahatsız mısın? Hava atacak bir yazı mı var ortada. Çocuk musun sen? Ne bu akılsız , kifayetsiz , zeka geriliği içeren yorum?
Defol git ne kullanıyorsan kullan aptal aptal yorumlar yapma bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Hala Silikon Karbon bataryalara neden geçmediklerini anlamıyorum. Android tarafında, özellikle yazılımdaki en gelişmiş firma ama bu konuda çok geride kalıyorlar ve satışları düşürüyor. Artık danışıklı dövüş olduğunu düşünmeye başladım.
|
|
Hem bataryası az gidecek hem de göz yoracak (Düşük hz pwm yüzünden) almayın aldırmayın
|
|
Samsung kendini yok ediyor akılsız bunlar.
|
|
Yazılım konusunda hiç de iyi değiller S23 den OnePlus 12 ye geçtim, OnePlus sorunsuzluk hız tepkisellik konularında fersah fersah ileride. Yıllardır çer çöp sensörlü telefon yapıyorlar beş para etmez bi marka Samsung. Ekranları çok iyi ama onda da yeşil çizgi sorunu var o da kusursuz değil. Telefon bakarken Samsung da ne var diye bakmıyorum bile artık. |
|
Yıllardır aynı batarya bıhtıh bıhtıh |
|
Ya Hadi oradan yetiyormuş o telefonu atmış 60 hz kullandım Ona rağmen pili gitmiyordu be.
Ödediğin ve aldığın ürün senin gözlerini kör etmiş. |
|
sadece model numarası ile işlemcisini değiştir al sana "yeni" (!) model
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt