|
Galaxy S25 Ultra kullanıcıları, son güncellemeden sonra kamera sorunu yaşıyor

-
-
Teknoloji cahiliyim ve Android kullanmak istiyorum telefonudur çöpsung.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknoloji bilip de Android kullanmak isteyen ne kullanıyor, Nothing mi yoksa :)?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedim kesin bu kamil gelir yine böyle saçma sapan bir yorum yapar diye yine beni şaşırtmadın.
-
Çöpsungu bırak sonra kaale alırım seni :) hala kasıyor övdüğün çöp a55. One ui 7 ile dahada çöp oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 5 Temmuz 2025; 18:14:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: TheCraxy
Çöpsungu bırak sonra kaale alırım seni :) hala kasıyor övdüğün çöp a55. One ui 7 ile dahada çöp oldu.Kullanmayı bilmiyorsan bu senin sıkıntın demektir bende kasmıyor cihaz akıyor yağ gibi senin kapasiten demek ki cihazı kullanmaya yetmiyor.
Aynen ya. Tam kamil. Ulvi gibi bir şey 😁
Forumda o kadar insan memnun sorunu olan da adam gibi gelip anlatıyor çözüm bulmaya çalışıyor senin gibi yarım akıllı veletler de burada zırlayıp duruyor. Daha üslubunda hayır yok bir şey becerdim zannediyorsun aklın sıra. Utanmaz arlanmaz velet.
-
İnsan sorununu adam akıllı anlatır çözüm bulmaya çalışır böyleleri kendini rezil ediyor farkında değiller.
-
Ben gerçeği söylüyorum sizler gibi parasını ödediğim mala tapmıyorum. Bu forumda benim kadad yardımsever biri olduğunuda düşünmüyorum. Çoğu konuda bir çok insana katkım olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 5 Temmuz 2025; 22:11:4 >
Kimsenin bir şeye taptığı yok gidip A55 forumunu adam akıllı okusan zaten anlarsın. Samsung'u hem burada hemde başka forumlarda çok eleştirdim zamanında bada gibi bir saçmalık yüzünden bizi ortada bıraktı diye. A55 konusunda insanlar eleştiriyor. Cihaz çekmiyor diyen var, ısınıyor diyen var, kameraları iyi değil diyen var, ekran soluk diyen var varda var ama memnun olanda var şimdi ben cihazdan memnun olduğum halde niye durduk yere kötüleyeyim her öven yalakalık mı yapıyor?
-
Sorunu kendisi olduğu için farkında değil ki
Aynen öyle.
-
Bende sorun falan yok gayet iyi bir şekilde sorunsuz çalışıyor
-
Klasik Samsung güncellemeleri.
-
Ortada bir donanım sorunu varsa Samsung ya sessiz kalır, ya da kullanıcı hatası diyerek sorunu yaşayan kullanıcıları suçlar. Üstelik söz konusu sorun en üst amiral gemisi modelinde yaşanıyorsa orta alt segment kısıtlanmış FE ve A serisi kullanıcıları ne yapsın? Aslında yapması gereken kullanıcılarından özür dileyip, gerekirse yeni telefon vermek olmalı.
-
Siz sürekli böyle yorumlar yaptığınıza göre bir bildiğiniz olmalı. O halde TR piyasasında Android işletim sistemine sahip daha düzgün bir alternatif önerin? Marka olarak...
O mistik şaşırtmayan haber yine gelmiş, 2-3 Hafta önce birisine "Kamera problemi" olduğuna inandıramamıştım. Samsung rezil bir şirket arkadaşlar ve dürüst olalım "Yazılım" konusunda "kullanılabilir" tek seçenek Samsung.
Bataryası sorun, Kamerası sorun: Donanım sorun Ois v.s, MediaTek işlemcili S serisi.... MediaTek (Mali) Gpular Ark survivor oynatmıyor hatırladığım kadarıyla, Geçmiş olsun dostlar. 60K verdiğiniz yelefonda 15K'lık telefonun oyantığı oyunu oynayamıyorsunuz. Batarya, Kamera, Optimizasyon, Foundry, Yazılım her konuda problemxçekiyor koduğumun şirketi. AMD'nin Driver ekibini telefon için kullansanlar daha iyi olurmuş. En azından 4-5 Ay gecikmezdi Android 15.
-
quote:
Samsung’un amiral gemisi Galaxy S25 Ultra, kamera performansıyla öne çıkarken...
Haberin alt başlığının girişi müthiş. :)
Öne çıkarken yavaş çıksın, S22 - S24 serisine saygı duruşunu unutup ayıp etmesin.
Teknoloji bilip de Android kullanmak isteyen ne kullanıyor, Nothing mi yoksa :)? |
Kullanmayı bilmiyorsan bu senin sıkıntın demektir bende kasmıyor cihaz akıyor yağ gibi senin kapasiten demek ki cihazı kullanmaya yetmiyor. |
Aynen ya. Tam kamil. Ulvi gibi bir şey 😁
|
İnsan sorununu adam akıllı anlatır çözüm bulmaya çalışır böyleleri kendini rezil ediyor farkında değiller.
|
Teknoloji cahiliyim ve Android kullanmak istiyorum telefonudur çöpsung.
|
Kimsenin bir şeye taptığı yok gidip A55 forumunu adam akıllı okusan zaten anlarsın. Samsung'u hem burada hemde başka forumlarda çok eleştirdim zamanında bada gibi bir saçmalık yüzünden bizi ortada bıraktı diye. A55 konusunda insanlar eleştiriyor. Cihaz çekmiyor diyen var, ısınıyor diyen var, kameraları iyi değil diyen var, ekran soluk diyen var varda var ama memnun olanda var şimdi ben cihazdan memnun olduğum halde niye durduk yere kötüleyeyim her öven yalakalık mı yapıyor? |
Benzer içerikler
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- en iyi vpn
- ekran videosu alma
- jpg formatı nedir
- whatsapp durum sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X