Şimdi Ara

Galaxy S22 serisinde Gorilla Glass Victus+ kullanılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy S22 serisinde Gorilla Glass Victus+ kullanılabilir



    Yeni geliştirilen bir teknolojinin maliyetler nedeniyle ilk olarak amiral gemi modellerinde kullanıldığında sıkça görüyoruz. Corning firmasının Gorilla Glass dayanıklılık teknolojisi de yıllardır bu şekilde sahneye çıkıyor. Bu yıl da yeni bir teknoloji gelecek. 



    Galaxy S22 ve Gorilla Glass Victus+



    Sızdırılan yeni bilgilere göre Galaxy S22 serisinin ekranı Gorilla Glass Victus+ adındaki yeni bir koruma teknolojisine sahip olacak. Hali hazırda Corninga tarafından Gorilla Glass Victus amiral gemilerine sunuluyor ve Plus versiyonu hakkında henüz bir bilgi yok. Muhtemelen biraz daha dayanıklılığı geliştirilmiş bir versiyon olacak. 



    Ayrıca Bkz.Samsung beklentilerin altında telefon sattı



    Arka kısma geçersek Galaxy S22 ve Galaxy S22+ modelleri için cam kaplama üzerine Gorilla Glass uygulaması iddiası var. Bu Victus mu yoksa 6 mı henüz belli değil. Galaxy S22 Ultra için ise Super Clear Glass olacağı söyleniyor. Bu teknoloji yansıma ve parlamaları azaltıyor. 



    Exynos 2200 yonga setini ilk kez kullanacak Galaxy S22 serisinin Ultra versiyonu sürpriz bir şekilde Note isimlendirmesini de alabilir. Bu versiyonda bir kalem yuvasının olacağı da söyleniyor. Yeni serinin 8 Şubat tarihinde tanıtılması bekleniyor. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/ice_universe_all_three_galaxy_s22_models_will_use_a_new_gorilla_glass_victus-news-52689.php



  • Yaw he he değişen tek şey adı.

  • Rabbim sahibine bağışlasın.Biz fakirler Miktus ekranlarla yola devam.....Galaxy S22 serisinde Gorilla Glass Victus+ kullanılabilir 

  • Bu gorilla glass kadar uyduruk bir şey daha görmedim. Sonradan takılan cam bile bundan zor çiziliyor. Ne kırılma ne de çizilmeye dayanıklı.

  • Her gün yeni bir şey çıkıyor ama kullanırken hiç o farkları anlayamıyoruz..

  • 123456 victus victus+
    Şimdiye kadar o camın çivi çakması gerekirdi.
    Ama yine de çiziliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.