|
Galaxy S21 için yolun solu: Samsung, desteği resmen kesti
-
-
LineageOS online
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ekstra özellikler offline
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Aaaa ben de android telefonların geberene kadar destek aldığını sanıyordum...
_____________________________ Körler, sağırlar, birbirini ağırlar... -
Benim s20 fe android 13 de kalmış hala her şey sorunsuz çalışıyor. Android güncellemesi çok da önemli değil. Son güncellemeyi iyi versinler önemli güvenlik açıkları oldumu kapasınlar yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Takır tukur takılan animasyonlar offline
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
S20 için baktığımda eSIM, wifi arama, volte gibi özellikler yok gözüküyor.Tabii bu dağın görünen kısmıdır.
-
Markadan bağımsız olarak son çıkan custom ROM'ların hiçbiri stabil değil. Yüklerken insana iyiymiş gibi geliyor ama kullandıkça stok ROM'u arıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Black CodeMarkadan bağımsız olarak son çıkan custom ROM'ların hiçbiri stabil değil. Yüklerken insana iyiymiş gibi geliyor ama kullandıkça stok ROM'u arıyorsun.
Stabil olmasını da geçtim ki yukarıdaki arkadaş stabil demiş. Note9 için çıkan custom romların eksikliklerine baktım. Spenin bluetooth özelliği çalışmıyor, kamera doğru düzgün çalışmıyor. Yani son tercih gibi bir şey.
-
Güvenlik güncellemesi de madem verilmeyecekse banka vs uygulamalarının kullanımında sıkıntı olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ben, benden önceki sultanlara benzemem!
Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!" -
Çok güvenlik güncellemesi bankaları ilgilendirmeyen güncellemeler oluyor. %90 güvenlik desteği kesildikten sonra 1 sene daha rahat kullanılır. Sonrasında bu dolandırıcı çeteler kısayol ile saldırmaya başlar gibi düşünülebilir.
O zaman en fazla 1 sene kullanılıp sonra rafa kaldırılır doğru mu? Peki sonra ne yapacağız? Çalışan telefon çöpe de atılmaz. Nasıl istifade edelim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ben, benden önceki sultanlara benzemem!
Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
En Beğenilen Yanıtlar
|
Benim s20 fe android 13 de kalmış hala her şey sorunsuz çalışıyor. Android güncellemesi çok da önemli değil. Son güncellemeyi iyi versinler önemli güvenlik açıkları oldumu kapasınlar yeterli.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt