Şimdi Ara

Galaxy S20+ | S20 Ultra ön siparişi verin, Galaxy Buds+ hediye fırsatını kaçırmayın! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
7.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar para verip alacağınız cihazın garantisi yok arkadaşlar. Bu kadar para veriyorsanız Apple tercih edin en azından arkasında duruyorlar. Cihazımın telefon ahizesi cızırtı yaptığı için Samsung garantiye gönderdim. Garanti ekranda çizik (darbe falan kesinlikle yok sadece çizik) olduğu için önce ekranın değişmesi için ücret talep etti. Ekranı değişmek istemiyorum siz ahizeyi yapıp gönderin dediğimde öyle olmaz ekran değişmezse tamir etmeyiz deyip para istediler. Bende kabul etmeyince telefonu geri gönderdiler. Ekranı darbeli denilen cihazın resimleri.




    Galaxy S20+ | S20 Ultra ön siparişi verin, Galaxy Buds+ hediye fırsatını kaçırmayın! Galaxy S20+ | S20 Ultra ön siparişi verin, Galaxy Buds+ hediye fırsatını kaçırmayın! Galaxy S20+ | S20 Ultra ön siparişi verin, Galaxy Buds+ hediye fırsatını kaçırmayın!

    Buda ayrıntılı inceleme videosu:




  • neronidas kullanıcısına yanıt
    Ekran en pahali parca. Kazara kiracaklar diye pesinen risk bedelini tuketiciden sizden aliyorlar. Bu insiyatifsizlik vicdansizlik anlasilan aylik servis kotalari vari bunlar asildiginda maliyetli olacagindan size denk gelmis :/ . Yani bir sonraki ayin ilk gunu sabahleyin ilk saatlerde servise biraksaydiniz yuksek ihtimalle garanti kapsaminda degisecekti ...


    Tavsiyem baska servise yollayin. Bu olay daha oncede DH de baska forumlarda paylasilmisti ... Yeni video ile ayni kisi paylasmis . Sizsiniz sanirim ... Sivenizden animsadim Note8 idi ... .

    Burada bas sorumlu/ sorumsuz : Samsung Guney Kore Merkezidir . Sonra Turkiye ayagi ... Neden denilirse de : Franchising sistemindeler yillardir da boyle. Franchising sistemi Turkiye'de tutmadi ve cok asiri suistimal edilmektedir. Neredeyse her sektorde ... Olan son kullaniciyya olmaktadir. Velhasil , Franchising sisteminde taraflar memnun ama magdur olanlar son kullanici tuketicilerdir :/ . Elbette sansli iseniz sansa duzgun hizmet garanti kapsamaninda da alabilirsiniz... Dediklerimle baska bir yetkili servise gidin ... Aradan gecen bunca zamandir sikayetleri paylasiyorken de cozum odakli da icraatlere ve onerilere de acik olunuz veya talep ediniz. Evet satis sonrasi kapsaminda kalite anlayisinda ciddi bir kayip var :/ ...




  • sitenizde 6.650 TL ye kadar takas fiyatı yazıyorsunuz, sayfaya girince rakam 5.850 TL oluyor. Geçiniz bu işleri. Sizden hiçbir tüketici cihaz almaz.
  • 8K telefon mu lol buna o parayı verenin aklına yanarım
  • galaxy buds+ kulaklıgı satmak isteyen olursa sıfır kullanılmamış almayı düşünüyorum arkadaşlar pm yolu ile irtibata geçebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mami907

    galaxy buds+ kulaklıgı satmak isteyen olursa sıfır kullanılmamış almayı düşünüyorum arkadaşlar pm yolu ile irtibata geçebilirsiniz
    gelmedi gelirse sata bilirim geldigi gibi acılmamış şekilde...
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    8K cekimi cok berbat :/ . En fazla 24 PFS olarak kayit ediyor. Lakin Snapdragon 865 li cihazlar baska markalarda 8K da 30 FPS kayit yapiyor.

    Bence 8K da 60 FPS video kaydi OIS aktif olabilen bir cihaz cikana kadar 8K cihaza sahibim demek yalan olur ...


    Exynos 990 zaten son bundna sonraki 2021 Amiral cihazlari direk ARM mimarisini alacak ozellestirme yapilmadan TIPKI Huawei in Kirin islemcilerindeki gibi .. Yine de gormek kiyaslamak lazim ... Kabaca en ideali 2022 yilinda belli olur ...
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Samsung zannediyor ki amiral gemisi alanlar sıfır ihtimalle başka ülkelerdeki 5G hizmeti veren yerle gitmeyecek ve o ülkelerin SIM kartlarını takmayacak diye varsayıyor! .

    Samsung Türkiye ve Samsung Güney Kore tam manasıyla bir rezalet ....

    Zihniyetlerine bakar mısın.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraları android tele verilir mi?mi 10 pro bunu yarı fiyatı.Iphone 12 yi bekleyin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Samsung zannediyor ki amiral gemisi alanlar sıfır ihtimalle başka ülkelerdeki 5G hizmeti veren yerle gitmeyecek ve o ülkelerin SIM kartlarını takmayacak diye varsayıyor! .

    Samsung Türkiye ve Samsung Güney Kore tam manasıyla bir rezalet ....

    Zihniyetlerine bakar mısın.....
    Samsung kendi ürettiği Exynos 990 ve seilerinde hala ısrarcı davranıyor Amerika hariç.Çünkü Amerika büyük bir pazar vede buranın lideri Apple.Onunla rekabet edebilmek için Qualcomm Snapdragon işletim sistemini kullanmak zorunda.
    Qualcomm Snapdragon işlmeci Exynos dan çok daha iyi ama Samsun kendi ürettiği için vaz geçemiyor.
    Uzun süre telefon kullanılacaksa geleceğin teknolocisi 5G vede Qualcomm Snapdragon işletim sistemli telefon tercih edilmeli.Çünkü az paralara satılmıyor iyi telefonlar.

    Ben ön siparişle alanlar için ne diyeyim bilmiyorum ..! Bir ay gibi sürede 1000 tl civarı düşüş oldu fiyatında.Dahada düşecek.Çünkü satışlar yerlerde nedeni ise Amiral gemisinin malesef 5G olmayışı ve işletim sistemi yavaşlığı sebebiyle dahada düşecek.

    Sonuçta Samsung kendi işletim sisteminde israr eder vede çok fazla çeşit çıkararak kafa karıştırcı ürünleri sunarsa eski şaşalı günlerini mumla aramaya mahkum kalır.




  • bamorex kullanıcısına yanıt
    SAmsung EXynos tan vazgecemiyor degil vazgecmiyor. Ucuzdur ama pik performans dusmanidir... Zaten dedigim gibi Exynos 990 cikmadan once ipi cekilmisti ve ozensiz bir Exynos 990 olacagi cok onceleri belliydi simdi ise daha da ozensiz vasat kanitlari da kaynaklair ile paylasmisligim vardir bolca. Baskalari da paylasiyor.


    Apple 5 YIl es zaman yazilim suurm guncellemesi veriyor. Fiyati Apple IOS ile ayni ama kalitesi hizi ozellikleri vs Apple in %25 i anca genel manada ... Ama fiyati da Exynos icin ederinin 4 kati pahali ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 31 Mart 2020; 18:46:12 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.