Şimdi Ara

galaxy s2 uygulamaları hafıza kartına taşıyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar bi kaç gün önce 2.el s2 aldım , yurt dışı ürünü olduğundan ve tr romu olmadığından kies ile ics ye güncelleyemedim , ben de odin ile samsungun kendi sitesinden türkiye için 4.0.3 romunu indirdim , ekran kilidi çalışmamaya başladı ve root atıp emulator la komutlar girerek ekran kilidini normale döndürdüm . Ama root sonrasında sarı ünlem çıktı . hem sarı ünlemi kaldırmak hem de flash counter ı sıfırlamak için "triangle away" programını indirdim . Sonuç olarak hem ünlem kalktı hem de telefonda hiç bi sorun kalmadı , zannediyordum ki " uygulamaları hafıza kartına taşıyamadığımı fark edene kadar " . Bildiğin normal şekilde ayarlardan uygulamalara gidiyorum , sd karta taşı diyorum " uygulama taşınamıyor " yazısı çıkıyo . Ne kadar yöntem denediysem bi türlü beceremedim , inşallah burada bana yardım edebilecek birisi vardır , şimdiden teşekkürler

android sürümü : 4.0.3
    ana bant sürümü : I9100XXLPS
    Kernel sürümü : 3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505

Bu arada şimdi yazarken fark ettim , acaba sorun ana bant sürümü ve kernel sürümü farklı olduğundan olabilir mi ?

• ana bant sürümüne uygun kernel yükledim , sorun çözüldü ;) başka bi arkadaş aynı sorunu yaşarsa , benim gibi dikkatsizlikle yanlış room ( kernel) artık adı her neyse :D onu yüklemiş olmasındandır , uygun olanı yüklenirse sorun kalmıyo
    Xperia M SD Card Oyun Yükleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.