Şimdi Ara

Galaxy S10 Plus videoda görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung’un gelecek hafta sahneye çıkaracağı Galaxy S10 serisi ile ilgili hemen hemen her detay ortaya çıkmış durumda. Yavaş yavaş telefonun farklı ortamlarda çekilmiş mini videoları da sızmaya başladı.

     

    Mobile Fun aksesuar mağazasının ekran koruyucuyu telefon üzerinde denediği kısa video önemli bir detayı daha aydınlatmış durumda. Koruyucunun alt kısmında yer alan daire şeklindeki bölge entegre parmak izi okuyucusuna işaret ediyor. Ekran koruyucu dayanıklılık odaklı olduğu için muhtemelen parmak izi okuyucuyu engelliyor ve daire şeklindeki bölge de bunu ortadan kaldırmak için yapılmış.

     

    [bkzdh=107904]

    Kişi sadece telefonu açıp kapatmakla yetiniyor. Muhtemelen bazı kısıtlamalar nedeniyle telefonun ara yüzü veya uygulamaları gösterilmemiş. Yine de telefonun nihai tasarımı anlaşılabiliyor.

     

    Galaxy S10 özellikleri

     

    Galaxy S10 modelinde 6.1 inçlik Dynamic AMOLED ekran, delikli çentik tasarımı, Gorilla Glass 6, HDR10+, Snapdragon 855 veya Exynos 9820 yonga seti, 4K destekli 10MP çözünürlüğünde ön kamera, 3 arka kamera, 6GB/8GB RAM, 3400mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikler yer alıyor.

     

    Galaxy S10+ özellikleri

     

    Galaxy S10+ modelinde 6.3 inçlik Dynamic AMOLED ekran, çift delikli çentik tasarımı, Gorilla Glass 6, HDR10+, Snapdragon 855 veya Exynos 9820 yonga seti, 4K destekli çift ön kamera, 3 arka kamera, 4100mAh kapasiteli batarya, 27W hızlı şarj, kablosuz ters şarj, 12GB’a kadar RAM, 1TB’a kadar depolama kapasitesi şeklinde özellikler mevcut.

     

    Galaxy S10e özellikleri

     

    Galaxy S10e modelinde ise 5.8 inçlik Dynamic AMOLED ekran, Snapdragon 855 veya Exynos 9820 yonga seti, delikli tasarım, Gorilla Glass 5 koruma, 6GB/8GB RAM, çift arka kamera, tek ön kamera, 3100mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

     

     

     







  • ben bunu saldırgan olarak yazmadım bunu bana cevap olarak yazmana gerek yoktu ben kendi fikrimi söyledim benim gözüme takılıyor ve bence damla çentik daha güzel sana bu daha güzel gelir sen bunu alırsın ben sallıyorum mi 9 alıtım yada çentik hoşuma gidiyordur mate20pro alırım

    sen bana bu cevabı yazınca vayy be adama takılmıyor bende bi sıkıntı var heralde diye düşünecek değilim

    bana cevap vermeden alt tarafa yazarsın delikli kamera olayı çok hoşuma gitti bence en mantıklı kamera yerleştirme şekli bu çentiğe göre göze daha hoş geliyor çıksın inceleyip alırım yada arkadaşlarıma öneririm de bana neden cevap yazıyorsun bence takılmıyor diye fikrini belirt geç
  • üst kameraya fena göz takılıyor

  • Ormanın kıralı

  • carman kullanıcısına yanıt
    Bence takılmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar ufak alana iki kamera sığdırmak bence bir Mühendislik başarısı :)

  • Samsung aslında tokat manyağı yapar mate serisini yada oppo oneplus meizu gibi Çin mallarını.Ama yanlış fiyat politikası uyguluyor birçok ülkede.Exynos işlemci üretimini bırakıp sd 855 vermesi gerekiyor her ülkeye öncelikle sonrada mate 20 pro gibi 8000tl ye satmaması gerekir.

  • foreveriphone kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Marka değeri ikisinden de yüksek açıkcası yaptığı işler de ortada. Keza dediğiniz gibi mesela ikisi de aynı fiyat olsa samsung mu yoksa x bir android markası mı sorusuna büyük çoğunluk samsung der. Bir de telefonlarını (çoğu android yazılımlı telefon üreticide olduğu gibi) çıkardıktan sonra 2 güne unutmayıp adam gibi düzenli olarak güncelleme verseler başarılarına daha da başarı katarlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: carman

    üst kameraya fena göz takılıyor
    honor view 20 kullanmış biri olarak 1-2 gün sonra gözünü onu görmüyor ve ekran cidden keyif veriyor samsung bence çıtayı en üstte taşıyacaktır
  • Bunun ekran ve ön kameralarının fiyatı da çok olur. Talihsizlikle kıracaklara şimdiden geçmiş olsun. Benim eski 5.9" htc belki 10 15 kere 1 metreden ekrana dönük düştü ama çizik bile yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morichannnn

    Bence takılmıyor.
    ben bunu saldırgan olarak yazmadım bunu bana cevap olarak yazmana gerek yoktu ben kendi fikrimi söyledim benim gözüme takılıyor ve bence damla çentik daha güzel sana bu daha güzel gelir sen bunu alırsın ben sallıyorum mi 9 alıtım yada çentik hoşuma gidiyordur mate20pro alırım

    sen bana bu cevabı yazınca vayy be adama takılmıyor bende bi sıkıntı var heralde diye düşünecek değilim

    bana cevap vermeden alt tarafa yazarsın delikli kamera olayı çok hoşuma gitti bence en mantıklı kamera yerleştirme şekli bu çentiğe göre göze daha hoş geliyor çıksın inceleyip alırım yada arkadaşlarıma öneririm de bana neden cevap yazıyorsun bence takılmıyor diye fikrini belirt geç
  • Buradaki olay camı yani ekranı korumakta. Ekrandan parmak izi var diye kılıf üreticilerinin cam çıkarmayacağı konuşuluyor. Böyle olursa çok sıkıntılı. Note 8 in ekranını daha önce kırmış biri olarak çok can acıtıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani Samsung'un ultrasonik parmak okuyucusu daha iyiydi ekranın üzerinde koruma camı olsa bile çalışacaktı. Rakipleri ekranın her noktadından parmak izi okuyan teknoloji tanıtıyor, Samsung tek noktadan okuyanı bile eline yüzüne bulaştırmış.

    Birde buna anasını nikahını isterler.

    Kesinlikle olmamış.

  • ortadaki delik ne la öyle karadelik gibi görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.