merhabalar; sgs2 de hafıza kartına film atıyorum tam çözemedim ama belli bir süre sonra veya pc ye bağlayınca filmler otomatik olarak siliniyor geçen telefonla video ve fotograf çekmiştim iş yerinde pcye bağlamadan telefonda bakmıştım pcye baladıktan sonra baktığımda yine kendi kendine silindiğini gördüm bunu mp3fotoğraf ve filimlerde yapıyor :( bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler.
konu günceldir yardımcı olabilirmisiniz tşk.
Aynısı bende de var hocam yeni rom kurdum filmi pc de attım mac de attım önce diskleri çıkardı veya önce telden pc bağlantıyı kes dedim, öyle yaptım böyle yaptım bi şekilde yeni başlarken veya yine pc ye bağlantı yaptığımda filmler siliniyor, tek derdim bu telefonda bu, devam ederse hafıza kartını pc ye takıp temiz bi fat32 format atacağım.
merhaba; kusura bakma cevabını geç gördüm. ben önceki telefonumdaki 2 gb kartıda takıp denedim sorun aynı şekilde devam etti garantiye göndermeyi düşünüyorum. siz çözüm bulabildiniz mi?
benimde bu olay bir kere başıma geldi.o zaman telefonu mp3 atacakken kitlenmişti.aniden usb bağlantısını kestim.baktım bir dünya mp3 0 kb olmuştu.çok sinir olmuştum.neyseki yedeğim vardı.genelde çok büyük veri atacaksam hafıza kartını çıkartıp kart okuyucu ile yüklememi yapıyorum.garanti olsun diye.
size iki önerim var.güvenle kaldır kullanmadan gs2 ile bağlantıyı kesmeyin.kart okuyucunuz varsa kart okuyucuyla dosya atmaya çalışın
merhabalar sorun çözüldü ama nasıl hafıza kartında sorun olmuştu format atmamı istedi format attım kontrol ettiğimde bazı programlar silinmişti. artık sorun kalmadı ama dikkat etmediğimden hangi program yüzünden olduğunu bilmiyorum. büyük ihtimal teamviewer olabilir hatırladığım oda silinmişti ve tekrar yüklemedim.