Şimdi Ara

Galaxy Note 9'un kamerası, P20 Pro'yu geçemedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captaincato

    doğru söylüyorsunuz herkeste zeka seviyesi düşük bir tek siz süper biliyorsunuz!! video sabitleme becerisi dışında samsung un bir becerisi yok fotoğraf çekiminde ise farkı yok 10mp felan diyen arkadaşlarada döyleyeyim samsung un bütün modellerini getir yanına iphone da koy 5 e katlar videolardan izleyip demiyorum 3 arkadaş yan yana koyup test ettik o yüzden saçma sapan fan boyluk yerine kabul etmeyi öğrenin adamlar kendi başına işlemci üretiyor ve birşeyler yapmaya çalışıyor destek olmuyormusunuz sorun değil köstek de olmayın diğer firmaların dikkatini çekebilmiş ise birşeyleri doğru yapmış demektir bunuda bilin rekabet artsın ki daha kaliteliyi daha makul fiyata alabilsin insanlar...
    Ne destek olması ya? Huawei rekabetten çok uzak. Adamlar 845li cihazların cirit attığı yerde 835 ile zar zor kapıdan K970i amiralinde koyup S9 Plus ile aynı parayı istiyor. Hiç durmam ağır eleştiririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DxO'nun üreticilerden para alarak skorları şişirdiğine dair bir çok yabancı kaynaklı haber var, ayrıca xda'da da güvenilirliği tartışıldı. Araştırıp bulabilirsiniz. İncelemelerinde gerçeklik payı vardır muhakkak ancak artık güvenilirliğini yitirmiş bir site olarak da mimlenmiştir. DxO test sonuçlarını çürüten farklı testlere de ulaşabilirsiniz.
  • P20 Pro da 1/1.7inç lik devasa sensör var çok daha ayrıntılı fotograf çekecektir lakin yazılım samsung kadar üstün değil onlar kadar üstün olsa zaten p20 pro nun yanına uzun zaman hiçbir cihaz yaklaşamazdı en büyüğü 1/2.3 inç le ilerliyorlar çünkü..
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim şey o değil. Zamanında Samsung en iyi kameraya sahip diyince Samsung fanboyları deli gibi savunuyordu. Şimdi mi kötü oldu diyorum.



    danışmanlık yapabilirler gayet doğal. Ama taraflı sonuç vereceklerini sanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu da yazmadan duramadim.

    Huawei P20 Pro denen balonun 300 dolarlık PocoPhone F1den kamera dışında üstün olduğu bir nokta var mı?

    Poco F1'de Kirin 970'den çok çok daha iyi bir 845,6GB RAM ve 4000 pil var. Kalan 500-600 dolar ile fotoğraf makinesi alınır ve P20 Pro tokatlanır.

    Veya OP6'dan? OP6 kat kat daha iyi video çekiyor P20 Prodan



    Evet Note 9 denen cihaz da asla Poco F1'in 3.5 katı fiyata, OP6'nin 2 katına satılamaz. Fakat Note 9, S-Pen iddialı ses performansı, piyasanın en iyi ekranı telefonlar içindeki en iyi bir kaç videodan birine sahip.

    P20 Pro'nun kendini pazarlayabilecegi tek nokta fotoğraf bunun dışında rekabetçi olmayı bırak diğer rakiplerinden gayet geride.

    Ben niye bu cihaza 900 dolar vereyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes kendini fotoğrafçı sanmışta cihazları eleştiriyor. Yorumlara gel :) Kaç senedir fotoğrafçıyım. Böyle kafalar görmedim. Kafalar miss :) Note 9 Kötüymüş Huawei Tırtmış Apple şuymuş. Alın kullanın geçin. Bu cihazların hiç birisi hiç bir zaman bir DSLR olamayacak zaten.

  • Orodruin kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılanları okuduğuna emin misin? Şurada kimse DSLR'dan bahsetmemiş DSLR'la kıyaslama da yapmamış. Telefonlara DxO'nun verdiği puanlar ve doğrulukları tartışılmış. Asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun?
  • Note 9 kullanıyorum. Birilerinin puanı beni bağlamaz. 120 verse bile belki beğenmeyeceğim. Ya da 90 verse beğeneceğim. O yüzden karşılaştırma yapmadan telefon almayın arkadaşlar.

  • p 20 pro kamerasına yetişecek bir teelfon yok şuan bence
  • GN9 gercek renkleri yansitiyor.Dusuk isikta mukemmel.Huawei P20pro cok fazla sharpen uyguluyor

  • Bu haber çok iyi oldu. yaklaşık 2 yıldır. DXOMARK ın önce kaliteli kıyas yaptığını daha sonra gğven kazanıp bu nokta da tekel ve tek otorite olunca parayı vereni üstte taşıdığını söylemiştik Samsungu Video konusunda geçmesi imkansız, istedikleri sayıyı yazıyorlar, Aynı şekilde Xiaomi nin cihazlarından çok daha iyi çeken sayısız cihaz varken Xiaomi cihazlarına daha iyi çeken cihazlardan daha yüksek puan verdiler hala da durum öyle şuan Mi8 den Mix2s daha iyi fotoğraf ve video çeken sayısız cihaz varken bunları tepeye koydular, OnePlus 6 hem video hem fotoğrafta daha iyiyken arkada, Meizu Pro7 Plus, MİNOTE 3 ve Mi6 dan kat kat öndeyken listede kat kat geride Iphone5s le aynı puana 70 sahip kötü çekenler ise 90 ve 93 puana sahip, Aynı şekilde Nokia 8 ve Xz1 inde bariz hakkı yendi. Keza Iphone X çıktığında listeyi 2 kez güncellediler tepki alınca geri döndürdüler. DXOMARK KESİNLİKLE GÜVENİLMEZ SAHTE BİR BALON.



    Bu arada P20 PRO Ciddi anlamda fotoğraftan detay siliyor. Yazılım anlamda karıncalanmayı yok etmek için Işıklılık gibi faktörleri arttırıyor. herşey pürüssüzleşiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • neden sony ve lg için inceleme yapmıyor bu arkadaşlar ? gm9 pro için yapıyor? referans olacaksa daha çok telefon incelemeliler yoksa parayı veren veya bir kaç telefonu değil.

  • Kardeşim ben Xiaomi'yi destekleyen birisiyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei P20 Pronun ne kadar kötü video çektiği ve 4K 60 fps video çekmediğini ve 40 mp kameranın nasıl bir aldatmaca olduğunu Youtube'dan karşılaştırma videolarından anlayabilirsiniz P20 Pro vs. Galaxy S9+

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hamdolsun büyük resmi gören DH üyeleri DxOMark sitesinde oynanan oyunları görmüşler. DıÇ güŞler Zamsung'umuza, Şaomi'mize, Eypıl'ımıza operasyon yapiyyeh.


    DxOMark parayı bastıranın ürününü yukarıda tutuyormuş. Bu nedenle Apple ve Samsung gibi fakir şirketler Huawei'nin, HTC'nin bastırdığı parayı bulup ürünlerini en üst sırada konumlandıramamışlar. Çok yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 13 Eylül 2018; 1:52:20 >
  • P20 Pro Nokia 1020, 808 Pureview ayrında bir kameraya sahip. Kıyas yapılması bile çok büyük hata.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 13 Eylül 2018; 8:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k 60 fps video çekemeyen , 4k 30'da ois yapamayan pro , video kısmında daha yüksek not almış. Şimdi tarafsız mı diyelim dxomarka. Dxomark benim için güvenirliğini, p20 pro tanıtımında yitirmiştir. Daha sitesinde yayınlanmadan tanıtımda, abartı puanlar gösterilince o zaman anlaştıklarını anlamıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Yani bu kadar kasmaya gerek yok. Kasdettiğim şey bu. Al kullan geç kısacası. Kusur bulmaya kalksak en baba markaların bile ne hataları kusurları oluyor.
  • Arkadaşlar çok net bir gerçek var p20 pro note 9'dan çook üstün bir kamera yapısı var... Bunu o bu siteleri değil bütün inceleme yapan şahıslar söylüyor. Kaldı ki bazı arkadaşlar yıllardır hizmet veren şirkete inanmayıp 400 video çekmiş youtuberlara inanıyor. Samsung note 9 çöp illa Samsung alacaksanız s serisini alın zira bir farkları yok note 9 kalemciğine para verdiyseniz geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.