Şimdi Ara

Galaxy Note 5 ve S6 edge+ Tanıtılıyor. Saat 18:00'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung bugün New York'ta düzenleyeceği etkinlikte yeni Phablet modellerini tanıtacak. Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ hakkında tüm bilinenler haberimizde.

    Uzun bir süredir Samsung'un Galaxy Note 5 modelini tanıtması bekleniyordu. Galaxy Note 5 söylentilerinin çıkmasının ardından Galaxy S6 edge+ söylentileri de patlak vermişti. Phablet segmentinde yer alacak olan bu iki model için Samsung bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. Bugün New York'ta düzenlenecek olan Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ modellerinin, Android tutkunlarını fazlasıyla tatmin edecek.

    Galaxy Note 5 Özellikleri Nasıl Olacak?
    Galaxy Note ailesinin yeni üyesi Galaxy Note 5, güçlü donanımı ile dikkat çekiyor. Phablet segmentindeki konumunu iPhone 6 Plus yüzünden Apple'a kaptırmakta olan Samsung, Galaxy Note 5 ile yerini sağlamlaştırmak ve piyasayı ele geçirmek istiyor.

    Galaxy Note 5 özelliklerinin; 5.7 inç boyutta Quad HD çözünürlükte 518ppi piksel yoğunluğuna sahip Corning Gorilla Glass 4 korumalı Super AMOLED ekran, 14nm üretim teknolojisi ile üretilmiş 64 bit mimarili 8 çekirdekli Exynos 7420 işlemci, Mali T768 MP8 grafik işlemci, 4 GB RAM, 16 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamera olması bekleniyor. 32/64/128 GB depolama seçenekleri ile gelmesi muhtemel olan Galaxy Note 5, söylentilere göre microSD girişine sahip olmayacak.

    Galaxy S6 edge+ Özellikleri Nasıl Olacak?
    Samsung, Galaxy Edge modeli yerine bu yıl Galaxy S6 edge+ modeli ile karşımıza çıkacak. Her iki yana kıvrımlı ekranı ile dikkat çeken Galaxy S6 edge'in daha büyük ekranlı modeli olacak olan Galaxy S6 edge+, 5.7 inç veya 5.5 inç boyutunda Quad HD çözünürlükte 518ppi piksel yoğunluğuna sahip Corning Gorilla Glass 4 korumalı Super AMOLED ekran, 8 çekirdekli Exynos 7420 yonga seti, 4K video kaydı yapabilen 16 Megapiksel arka, 5 Megapiksel ön kamera, 4 GB RAM, Samsung Pay, kablosuz şarj ve parmak izi okuyucusu ile gelebilir.

    Türkiye saati ile 18:00'da başlayacak olan Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde bakalım beklentiler karşılanacak mı yoksa Samsung daha üst seviye özelliklere sahip Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ modelleri ile karşımıza mı çıkacak? Bekleyip göreceğiz. Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ tanıtım saatinde görüşmek üzere. Takipte kalın.

    kaynak: shiftdelete.net







  • Edge + da kalem olacak mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

    Edge + da kalem olacak mı

    bunu bende merak ediyorum. ama sanırım kalem note serisine özel. o yüzden olmayabilir.
  • Geçmiş tanıtımlara nazaran sönük geçmesi muhtemelen. Eskiden note telefon duyurulacak tarih 3 aydan iple çekilmeye başlanırdı. Şimdi ise pek o heyecanı forumda göremiyorum.
  • note 5 ile ilgili tek merak ettigim sey batarya , iyi bir batarya ile gelirse sinirdan giren ilk note 5e talibim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.