Şimdi Ara

Galaxy Note 3 Neo Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Galaxy Note 3 Neo Türkiye’de


    http://www.webtekno.com/samsung/galaxy-note-3-neo-turkiye-de.html


    Samsung’un Galaxy Note 3 phabletinin performansı artırılmış versiyonu olan Galaxy Note 3 Neo, fazladan çekirdek isteyenler ve büyük ekranda yüksek performans arayanlar için Türkiye’de çeşitli teknoloji mağazalarında satışa sunuldu.

    Daha yüksek performans arayanlar için 6 çekirdekli işlemci setine sahip olan Galaxy Note 3 Neo, iki adet 1,7 GHz ve 4 adet 1,3 GHz’lik çekirdeğe sahip hexa-core işlemcisi ve 2 Gb RAM ile Note 3’ün klasik halinden biraz daha yüksek performans çıkartan Neo versiyonu, çözünürlük konusunda ise biraz daha zayıf kalıyor.

    HD kalite görüntü verebilen Galaxy Note 3 Neo, her ne kadar 1280 x 720 piksel çözünürlükle son derece tatmin edici olsa da iPhone’un retina ekranından da Galaxy Note 3’ün normal halinden de 265 dpi piksel yoğunluğu ilke biraz geri kalıyor.

    Samsung kullanıcılarının beğenisini toplayabilecek ve performansı ile son derece iyi bir kullanım deneyimi sunabilecek gibi duran Note 3 Neo, Dünya Mobil Kongresi’nde tanıtılmıştı. Şimdi de Türkiye pazarına giriş yaptı. Her ne kadar fiyatı nedeniyle herkesin tercih etmek isteyeceği bir telefon olmasa da 1799 Tl civarında bir fiyat etiketi ile çeşitli teknoloji marketlerde Samsung’un Galaxy Note 3 Neo’sunu bulabilirsiniz.







  • Galaxy note 3 bir harika
  • 200 TL verip Note 3 almak daha mantıklı. Fazla gitmez bu model
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.