Bildirim
Galaxy note 2 mi Galaxy s3 mü ? fiyat ve çıkış tarihlerine göre değernendirirsek hangisi alınmalı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat konusundan bilemem ama note çok büyük cebde taşırken eğilip kalkarken sorun oluyor s3 bence daha iyi ama karar sizin, ben onun için s3 aldım. _____________________________
-
Performans olarak aradaki fark benchmark sonucunda bile milimlik iki cihaz arasında. Benim görüşüm bu performans farkının aradaki fiyata kesinlikle degmeyecegi yönünde. Günlük kullanım olarak S3 zaten çok büyük note 2 daha da büyük olacak o yüzden kullanışsız olacak gibi gözüküyor. Çok çok ekstrem bir özellik eklemedikleri sürece note 2 ye S3 daha mantıklı olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İki cihaz arasında aman aman bir fark yok fakat Galaxy Note 2'nin büyük ekrana sahip olması daha farklı bir albeni yaratıyor. Ayrıca ufak tefek yazılımsal özellikler, kalem gibi özelliklerden dolayı ben tercihimi note 2 den yana kullanıyorum. _____________________________ That's because we know what we want and we don't mind being alone. -
quote:
Orijinalden alıntı: welmour
Performans olarak aradaki fark benchmark sonucunda bile milimlik iki cihaz arasında. Benim görüşüm bu performans farkının aradaki fiyata kesinlikle degmeyecegi yönünde. Günlük kullanım olarak S3 zaten çok büyük note 2 daha da büyük olacak o yüzden kullanışsız olacak gibi gözüküyor. Çok çok ekstrem bir özellik eklemedikleri sürece note 2 ye S3 daha mantıklı olacaktır.
note 2 bekliyordum ama bu yazın fikrimi değiştirdi note 2 nin 2500 tl ile giriş yapacağını düşünürsek s3 şuan 1800 TL 700 tl fark var note 2 2500 TL ile değilde 2200 fiyatla gelirse ozaman düşünürüm teşekkürler_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- s24 ultra kılıf
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- whatsapp kişileri rehbere aktarma
- yazı tipi değiştirme
- uluslararası daimi veri dolaşımında bulunduğu için kapatılan cihaz
- s21 fe ne zaman çıktı
- en iyi telefon markaları
- samsung watch 8 ultra
- samsung a18 ne zaman çıkacak
- samsung mesajlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler