Şimdi Ara

galaxy grand 2 ( SM-G7102 ) imei repair sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar galaxy grand 2 ( SM-G7102 ) cihazım var.. iki imeide uçtu.. forumlarda gördüğüm konularda sürekli aynı programlardan bahsedilmiş fakat adı geçen program alt modellerde çalışıyor.. grand 2 için tavsiye edebileceğiniz bir program varmı.. cihazı rootladım.. efs yedeği aldım ama hex editörde açtığım zaman içinden imei bulamıyorum..



  • samsung'un bazı modellerinde efs yedeği alınmıyor S3'lerdede bu sorun var eğer senin telefonunda efs yedeği alınabiliyorsa çok rahat değiştirebilmen lazım eğer alınmıyorsa box cihazı şart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paker

    samsung'un bazı modellerinde efs yedeği alınmıyor S3'lerdede bu sorun var eğer senin telefonunda efs yedeği alınabiliyorsa çok rahat değiştirebilmen lazım eğer alınmıyorsa box cihazı şart.

    efs yedeği alabiliyorum fakat hex'te imei bulamıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker73 -- 18 Ekim 2015; 15:23:38 >
  • hocam dikkatlice tekrar yapın anlatıldığı gibi imei bulamama gibi bir durumunuz olmaz gözden kaçırıyorsunuzdur efs yedeği almaya izin veriyorsa telefon imei değiştirilebilr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paker

    hocam dikkatlice tekrar yapın anlatıldığı gibi imei bulamama gibi bir durumunuz olmaz gözden kaçırıyorsunuzdur efs yedeği almaya izin veriyorsa telefon imei değiştirilebilr

    walla hocam 14 mb büyük bir dosya.. sabah sanırım 1.5 saat falan aradım.. bulamadım. ama istersen sana yollayayım bir bak eğer bulabilirsen :D bide başka bir programla imei isimli bir dosyaya ulaştım fakat onunda içinde sadce MED yazıyordu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.