Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds 2 Pro daha iyi ses kalitesi ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Buds 2 Pro daha iyi ses kalitesi ile geliyor



    Samsung’un tam kablosuz kulaklık serisi içerisinde en üst konuma yerleşecek Galaxy Buds 2 Pro modeli tanıtıldı. Özellikle daha iyi ses ve gürültü engelleme konusundaki yetenekleri ile dikkat çekiyor.



    Samsung Galaxy Buds 2 Pro özellikleri ve fiyatı



    Galaxy Buds 2 Pro önceki nesle göre büyük tasarımsal farklılıklar sunmuyor ancak ses tarafında bazı iyileştirmelerle bir adım daha öne çıkıyor. Yüzde 15 civarında küçülen gövde ile kullanıcının kulağına daha rahat oturabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 4 tanıtıldı: Eskisinden kat kat iyi



    Modelde iki yönlü hoparlör yani woofer ve tweeter’lar ses akışını sağlıyor. 360 derecelik Dolby Atmos yanında 24-bit HiFi ses de en büyük artısı olarak göze çarpıyor. Samsung Seamless Sound ile 16-bit sese göre 256 kat daha zengin sesler elde edilebiliyor.



    Üç adet hassas mikrofon daha güçlü gürültü engelleme yapabiliyor. Önceki nesle göre yaklaşık 3 desibel daha fazla gürültü engelleniyor. Ortam seslerini de alabilen kulaklık yeni Ses Algılama özelliği ile konuştuğunuzu algılayarak arka plan seslerini azaltıyor.



    IPX7 ile terlemelere karşı dayanıklı olan cihaz ANC ile 5 saate kadar kullanılabiliyor. Kutusu ise bunu 18 saate çıkarıyor. ANC kapalı ise 8 saat ve 29 saat süreler söz konusu. Bu anlamda önceki nesle göre bir miktar daha iyi denebilir. Bluetooth 5.3 ile cihazlar arasında anlık geçiş yapılabiliyor.



    Samsung Android uygulamalarının kullanıldığı cihazlarda ve Samsung televizyonlarda kulaklık tüm fonksiyonlarını sunabiliyor ancak iOS tarafında sadece Bluetooth standart ses aktarımı mümkün olabiliyor. Samsung Galaxy Buds 2 Pro modeli 230$ fiyat etiketi ile satılacak.




    Kaynak:https://www.engadget.com/samsung-galaxy-buds-2-pro-announced-price-specs-130037563.html







  • çok bahalı ortağım Huawei FreeBuds Pro 2 daha mantıklı

  • Ön sipariş için bekliyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony link buds S mi bu mu sizce?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HB de 3.500 den ön satışa çıktı kulaklık.

  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Bu daha iyi, Sony link buds ta 5 mm gibi küçük bir sürücü birimi var, evet ses kaliteli ama doyurmadığını çok incelemede görebilirsin. Sony ses yüksekliği olayını kullanıcıya bırakmayı öğrenmeli.

  • Bu fiyatada çıkacaksam Freebuds Pro 2 alırım hatta 1 bile daha iyi. Mikrofonları aşırı kötü Samsungların elimde Buds Pro var iade edemediğim kafayı yersiniz ergonomi ve mikrofon kalitesi sıfır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Galaxy Buds 2 Pro incelemeleri yayınlanmadan karar vermemek lazım. Freebuds pro 2 ile arasında pek fiyat farkı yok ama buds 2 pro fiyatı hızlı düşecektir. Ama uzun süre fiyatlar eş gidecek olsa bence de freebuds pro 2 daha iyi, en basiti anc si 47 desibele kadar kesebiliyor ki bu anlamda başka bir eşi yok sanırım.

  • Xloud X kullanıcısına yanıt

    Galaxy buds plus aynı fiyata sahip kulaklıklar arasındaki en iyi mikrofonlardan birisine sahip, aleti hor kullandıysan çabuk yıpranmış olabilir.


    İsteyenler karşılaştırma videolarını youtube'da inceleyebilirler

  • 1000 ile 1500 arası aldığımız kulaklıklar 3500 4000 tl bandına çıktı son 1 yılda dolar kuru gerçekten iyice bozuttu

  • 1 aylık deneyimim, konuşurken kulaktan düşercesine gevşiyor, yemek,sakız vs çiğnerken düşüyor, düzeltmek istediğimde dokunma olarak algılayıp müzik keyfini öldüresiye bozuyor, diğer parçaya geçmek için dokunmanız her zaman için tutarlı çalışmıyor, bisiklette ve rüzgarlı havalarda rüzgar sesi alıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.