Şimdi Ara

Galaxy Ace artık oyun desteği almıyor mu ??? [Aciliyetten yardımm !!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde GT-S5830 var. Ama PS'da angry birds bile yok !

    Neden yok bu uygulamalar-oyunlar ? Destek alınamıyor mu ?

    Bu konuya açıklık getiren olursa sevinirim.



  • Bir de BT çalışmıyor-açılmıyor. Bunun da bir çözümü var mıdır ?
  • Desteklemesi gerekiyor ancak bt un acilmamasi yazilimsal diye tahmin ediyorum.verilerinizi yedekleyip fabrika ayarina donmenizi tavsiye ediyorum.oda olmazsa sifirdan odin ile romu tekrar kurun.googledan aratirsaniz detayli rom yuklemeyi bulursunuz.ancak cihaziniz normal ace mi yada 'i' modelimi emin olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FutureLand

    Desteklemesi gerekiyor ancak bt un acilmamasi yazilimsal diye tahmin ediyorum.verilerinizi yedekleyip fabrika ayarina donmenizi tavsiye ediyorum.oda olmazsa sifirdan odin ile romu tekrar kurun.googledan aratirsaniz detayli rom yuklemeyi bulursunuz.ancak cihaziniz normal ace mi yada 'i' modelimi emin olun.

    Normal ace ama angry birds falan yok ayni. Telefona reset attım zaten.
  • Store'da o oyunların görememen, telefonun o oyunları desteklemediği anlamına gelmez (genelde!). Bazı telefon modelleri için, cihaz pratikte o oyunu oynatabilecek kapasitede olsa bile, Store'da göremeyebilirsin. İstediğin oyunları apk formatında arat, o şekilde kur. Gerçek anlamdan telefonun oynatıp oynatamadığını ancak bu şekilde anlarsın. Rahat rahat oynarsın kızgın kuşları da.
  • Oyun yapımcıları genelde oyunlarına leke bulaşmasın diye giriş seviyesinde ki telefonlara oyunlarını kapatırlar. Çünkü giriş seviyesi telefonlar mario'da bile zorlanıp kasar. Sonra eksi yorum yazılmasın diye yapıyorlar bunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.