Şimdi Ara

GALAXY ACE 5830 Wİ-Fİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BEN 1 HAFTA ONCE GALAXY ACE ALDIM EVDEKI Wİ-Fİ MODEM E BAGLANMIYOR BAGLANTI KESILDI DIYOR TEKNIK SERVIS ARADIGIMDA GUNCELLENMESI GEREKTIGINI SOYLEDILER BUGUN ALDIM TEKNIK SERVISDEN CIHAZI ORADAKI MODEM E GRIYOR EVE GELINCE YENIDEN BAGLANTI KESILDI DIYOR BENIM MODEM E BAGLANIRKEN COZUM NEDIR YARDIMINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM .

• ayni sorun gio mda ve kankamin ace sindede var :/

Orijinalden alıntı: napolyon94

ayni sorun gio mda ve kankamin ace sindede var :/

ACABA NASIL COZULCEK :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byabsnn -- 3 Eylül 2011; 19:30:55 >
  • Yaşadığınız sorun notification ekranında wi-fi simgesini tıkladığınız halde yeşil yanıp hemen sönmesi mi?
    S5 mini gps sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de o sorun ara sıra oluyo modeme reset atınca düzeliyor.
  • Bende Bi sürü yöntem denedim ama beceremedim. Sonunda Modem e İsim verip şifreyi kaldırdım. Modem Görünür değil ismi girdiğiniz zaman bağlanıyorsunuz. Böyle bir yöntem kullanılabilir. Sadece Galaxy ace değil benim komşuda android olan se ile bağlanamıyordu. Şimdi Sorun Ortadan kalktı ama wifi istasyonlarına bağlanamama sorununu çözmek lazım kaç senelik nokia telefon çat diye bağlanıyordu. Şu ice sandwich güncellemesinde umarım buna da el atmışlardır.
  • bendede samsung galaxy s 5830i var wifi den internete bağlamıyorum aldıgım yere götürdüm telefonu orda adam bağlandı ama eve geldiğimde bağlanamıyorum. bağlanmayı denediğimde bağlanıyor.. taranıyor- bağlantı kesildi diyor neden böyle oluyor yenı aldım telefonu.

Galatasaray SK - Since 1905
  • aynı sorun bende de var wifi sürekli kesildi diyor eğer çözüm bulduysan cevap yaz lütfen..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.